Vilken helg

Jag har inte haft någon ork att skriva på några dagar då jag har haft ett fullspäckat schema. Så nu kommer världens längsta inlägg.

På torsdag kom min älskade hem.. vi satt i soffan och bara va hela kvällen efter det, så otroligt skönt att ha honom hemma.
Men på fredagen startade jag dagen med att ragga i syrrans bubbla som gått igenom besiktningen med en liten anmärkning.. okej den va betydelsefull.. men de var bara en anmärkning på en bubbla som har stått otroligt länge.

Vi raggade lite, åkte in på systemet och handlade lite gott och sedan tillbaka till lägenheten.
Efter lite fixande och trixande promenerade vi hem till Maria och Diana. Diana hade inflyttningsfest då hon flyttat in hos Maria för sommaren, så himla skoj :D
Jag hann inte vara där så länge då jag skulle på middag med mitt kommande jobb på knuten men vi hann skåla in bubblan iallafall och sedan fick man pinna på in till centrum i spöregn.

Kvällen var otroligt rolig, vi åt och skrattade så man grät. Sedan kom tjejgänget ner, jag låtsades vara sur på en klasskompis som stötte på min syrra, haha. "I have my eyes on you!" bara de att jag tyckte att de var skoj så att jag fortsatte med den gesten resterande delen av kvällen.. oups?
Jag och Diana skulle gå hem till mig en sväng och gå på toa då de var världens kö på "krogen". Vi hann ringa några samtal, prata med några personer, sedan råkade vi dricka en vinare hemma hos mig (det behövde vi inte, absolut inte jag) och min syster fick leda mig efter det. Varför kan man inte säga stopp åt sig sj ibland?

På lördagen mådde jag riktigt illa när jag vaknade. urk.
Men lite huvudvärkstabletter och cola löste mig ur den största koman och sedan tog vi oss hem till Maria igen och där blev det krocket för hela slanten.. Jag ledde hela första delen, men sedan gick de illa och jag kom på 3:e plats.. skit också.

Vi bestämde att vi skulle vara hemma hos och mig och J denna kvällen så det var bara hem och städa lägenheten en snabbis och sedan blev det knytkalas :D
Där efter började de gå illa.. jag tog på mig klackar och skulle gå typ en kilometer åt fel håll än vad vi egentligen skulle? fötterna väääärkte när vi kom fram på den andra festen.
Det var ganska trevligt, men ja, hatar att de var så långt bort.
Jag och Emma bestämde oss efter ett tag att vi var tvugna att gå där ifrån så vi stapplade oss mot fest platsen, svängde in hemma hos mig så hon fick låna skor, och sedan började evighetsresan till folkparken.
Jag och E bytte skor lite titt som tätt när mina började göra för ont.. och de var ju otroligt onödigt att försöka gå in dem när de är så långt bort..
Jag satt och skämtade med J's kompisar och hade skit skoj.
Linkan satte sig i mitt knä och satt där resten av kvällen. Jag blev ganska chockad när de började stänga dörrarna?
Tiden hade gått fort och jag hade inte fått dansa med min J.

Jag och Linkan åkte flak hem till mig (tack nicke för skjutsen! otroligt tacksam) Linkan hade lovat bort sitt hus för den natten så jag bäddade soffan åt honom då syrran hade paxat gästrummet.
När jag vaknade så hade Linkan sovit i fåtöljen. haha. Otroligt nödvändigt att bädda i soffan då?
Jag såg att mina fötter var mörbultade med blåsor stora som hus och hatade min idé att ta en tvådagars.
Och nu när de är måndag så börjar jag faktiskt må lite bättre ;)

haha!



Modeller: Emma, Sussi, Maria, Diana, Ida, Helena
Fotograf: Jag.

Hahaha!

Jag älskar er, mina tokiga människor!

Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. :(( det är så skrämmande, fattar inte hur man kan ta livet av en människa. Vad är det för hemskt hon har gjort för att bli av med sitt liv?? Och nu hittar jag inte ens artikeln på aftonbladet :S är väl mycket viktigare och skriva om att man får hjärtinfarkt av vitt bröd :(



Usch, stackars. Men som tack för att du inte färgar så har du ju fått jättefint hårt istället :D



2010-05-31 | 18:08:14
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback