Måndags mys?

Idag vaknade jag 07 igen? Förstår inte vad problemet är? Men lyckades somna om och sov iallafall 2 timmar till. Idag byttes det däck på både min och mammas bil och det gick ganska fort dessutom, 25 min per bil ungefär. Snabba var vi allt.
Utöver det så har jag fokuserat på att laga dagens middag, lasange och sedan sågade jag till en regel till väggen (och mätte väldigt bra) men resterande reglar får vänta tills imorgon kanske? Trodde att det var matte imorgon men tji fick jag, jag har inte prickat in många lektioner, har endast lyckats gå på en enda lektion, men just nu struntar jag i det, jobbar bara den här veckan och är utomlands en vecka.. sedan får jag hoppas att jag blivit ett mattesnille om jag ska fixa det här.
Annars söker jag till den utbildningen jag vill gå iallafall och hoppas på att de vill ha mig ändå ;) Fasiken.
Stod ju att de gjorde undantag? Låt mig få vara ett undantag!

Förövrigt så har Glee fångat mitt intresse, har aldrig sett det förut, har varit för fokuserad på andra serier, men igårkväll så tänkte jag att jag skulle kolla på ett avsnitt och självklart fastnade jag.
Riktigt avundsjuk på min syster som får sitta på söta caffeér och fik i Mexico och dricker juice glas efter glas. Mmmm vill också!

Påtal om det, en juicepress skulle vara roligt att äga ;p

Kommentarer
Michaéla

Vad är det för utbildning du vill gå? :)

2010-10-11 | 21:24:46
http://michaelaarehn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback