Pyttsan och pyssel

It's friday! Och gissa vad? Jag önskar starkt att jag var i norge just nu.. Min sockertopp Sonja fyller 23 imorgon, grattis stumpan <3
Men då jag jobbade idag och endast har 3 dagar kvar på jobbet så kunde jag inte följa med D och L som åkte dit idag för att överraska henne. Men jag hoppas att de har skit skoj och att S snart kommer hemöver igen.

Har kollat på lite serier nu på kvällskvisten, börjar nog packa på allvar imorgon, kan ju lika gärna göra det då man inte använder de kläderna såhär på hösten.
Samtidigt som jag kikat på mina favoriter så har jag även pysslat med lite foton, jag fick som sagt lite nytt idag och här är mina nya ringar.



lite nya armband skulle vara roligt, eller vad tror ni? Jag ska hålla utkik när vi är ute på, men annars får jag låta de suget passera tills jag varit på Ullared.
Ganska insnöad på att åka dit, men det är för att jag vill se hur det ser ut OCH shoppa så klart. Vi får se om jag hinner iväg innan säsongen annars tar jag mig en tur efter säsongen tror jag =)

Nä godnatt säger jag


Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Man testar ju allt som är svagare innan man går på de starkare :) men man får ju verkligen panik när man år efter år fortfarande har finnar. Usch!

2010-10-09 | 08:37:45
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback