Blir totalt j-la tokig

Får psykbryt på mig själv, har försökt engagera mig hela dagen (förutom när jag jobbade då) att skriva ett inlägg men noll engagemang från min sida. Urk, sorry.
Vet inte vad det är med mig just nu, känner mig otroligt stressad och less. Less över sådan som jag inte kan rå på, sådant som är.. nu. Och lite stressad då jag önskade att jag kunde klona mig själv till tre, för då skulle de gå undan förstår ni.

Matten tar kål på mig, vill fixa det den här gången men mitt guldfiskminne leder till att jag gör om samma tal minst 4 ggr, vilket betyder att jag inte kommer någonvart. Blä.
Sedan lever jag fortfarande i flyttkartonger, försökt få in mina kläder i garderoben som jag har här hemma, och den är sprängfylld. och jag kan inte slita mig ifrån något plagg just nu..vill ha dem kvar. Så därför vill jag bygga klart en vägg till min walk-in-closet så jag kan fylla de med mina plagg och kartonger så jag kan se mitt sovrumsgolv och STÄDA MITT RUM. Usch, hatar när de ser ut så här!
Och sist men inte minst så vill jag jobba arslet av mig.. men när jag jobbar vill jag inte  jobba utan tänker på de andra som jag behöver göra och vice verca, och vad leder de till? Jo jag sätter mig ner i trans och gör inte ett piss. Goooooo Kristina!

Imorgon ska jag till V-dalen och möta mina kommande kollegor. Säsongen är runt hörnet och dags för att vässa klorna för att jobba non-stop i 5 månader igen.. Oj oj oj. Tur att D bor i Ösd så jag kanske kan fly till henne några dagar när jag är ledig i år.
Dessutom ska det bli intressant att se vad de har byggt ut till denna säsong :D

Idag tänkte jag lyxa till det lite och köpte nya (lila) gardiner till mamsen och hängde upp dem i vardagsrummet tills hon kom hem. Det blev jätte fint och jag tror minsann att mams och systeryster gillade dem lika mkt som jag =) Väldigt vakkert, men orkade inte ta bild.

På tal om bild, fyyy farao vilken problemhy jag har fått nu helt plötsligt, precis som om huden bygger stora städer mitt i ansiktet på mig.. Och jag mitt as kan inte låta bli att pilla på sårskorpor.. typiskt!
som ni kanske förstår på mina uttryck så är jag gaaanska trött just nu.. så, god natt så länge :)

Ibland brister det..

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet, hoppade in för chefen idag och jobbade 8-17. Det bästa med sådana dagar är att jag, som nästan bara sitter i kassan, slipper sitta i kassan. Weeei! Var bara ute på golvet och plockade med varor hela dagen. Känns skönt att få röra lite på sig.
Riktigt trött idag. Var helt utpumpad på energi igår och borde ha somnat vid 21 tiden, men dum som man är så ska man "bara" göra något först.. mmm.. skit bra. Det slutade med att jag fick psykbryt på PS och var tvungen att avinstallera de programmet och installera PS SC5 istället. och Tack gode G för att de verkar fungera bättre än CS3:an gjorde på min dator.
Nu gäller det bara att lägga in allt som jag hade lagt in på 3an.. suck..

Vet inte vad som hände men Ps slutade reagera på kommandon så självklart brister de i min hjärna och jag får spader på det.. hehe. Kan inte acceptera sådan på kvällen. Hade säkert funkat igen om jag startat om datorn.. men ja, nu fick jag tummen ur och installerade de nya iallafall :) Spännande.

Nu ska jag nog ut och gå. Skulle det igår också men så skulle jag "bara" göra lite innan och vips så hade hela kvällen rusat förbi ;)


How I met your mother season 6

Kom på efter jag sett CT att HIMYM också borde starta nu i dagarna och se där, jag hittade första avsnittet! YEEEY! Mina favorit serier har börjat sändas igen, fasiken vad underbart. Haha. Har för mig att det ryktades att Nicole scherzinger kommer gästspela i denna säsongen som en kompis till Robin.
Så glöm för guds skull (fult uttryck de där) inte bort att kolla på HIMYM S06! Man börjar ju komma närmare historen om hur han träffade mamman, snart så ;) Åh vad jag har saknat de karaktärerna!

Update: HAHAHA! behöver man säga mer? ;)

Cougar Town season 2

Finally, ÄNTLIGEN, weeii! Jag såg idag att cougar town äntligen har börjat sändas igen, yeey. Dessutom så är det ett kärt litet återseende i första avsnittet då en föredetta kollega dyker upp. Jag skrattade otroligt mycket under detta avsnittet, men det är ingen nyhet. I LOVE COUGAR TOWN.
Nu sitter jag som på nålar och vill se mer, mer meeeeer!


Ni skulle bara veta..

Ååh, detta är så spännande! Ni skulle bara veta vad jag sysslar med just nu. Det kommer nog bli jätte bra det här. Men det jag kan säga är att jag kommer i framtiden ordna något nytt en gång i veckan här i bloggen. Låter det spännande? Jag tycker då de iallafall.
En massa pillande och letande innan det blir rätt, men sedan.. då jäklar kommer de bli lite som jag vill iallafall. Men inget kommer hända innan utlandsresan iallafall :)

Sablar!

Det är sent, jag är vaken, jag är smått förkyld och det tokrinner ur mitt ena öga. Vad innebär detta? Jo jag tröstshoppar. ( ja jag vet, jag är hemsk..) Borde verkligen låta bli då jag och mamma ska iväg på en resa snart, men kan inte..

Bloggvärlden ruinerar mig ;) Kikar på alla som sminkar sig och gör de så bra, och självklart så vill jag det med.. så nu klickade jag hem en 120 palett. Använder min andra (med 48 färger) ganska ofta och nu vill jag utöka.
Ja, men vem vet, man kanske lär sig någongång hur man ska göra ;)
Öva öva öva.

Nä nu är det dags för mig att krypa till kojs, Fasiken vad trött jag är! Imorgon ska jag bara njuta med en massa te tror jag .. LEEEEEDIG!





Why did I get married too?

Handling:

Fyra par återförenas under deras årliga semester för att umgås och spendera tid där analys av deras äktenskap står högst upp på schemat.

Jag tyckte:

Handlingen är som i ettan (how did I get married) och jag tycker att denna filmen nästan var lite påfrestande att se, otroligt dålig och det känns som om de som skapade denna filmen endast ville bre på lite extra efter första filmen. Visst, det finns en bra historia bakom, men den lyser inte igenom. Men jag tackar Tasha Smith som spelar Angela då hon har fått mig att dra på smilbanden i båda filmerna. Är det någon som kan spela galen så är det Tasha. Janet Jackson? Ingen kommentar. Jag får nästan skylla mig själv att jag ville se en uppföljare till en redan dålig film. Men som sagt, karaktären Angela är en fröjd för mig.

-♥ / 5


Why did I get married ?


Handling:

Fyra gifta par åker på semester till de snötäckta Bergen i Colorado för att fira deras årliga jubileum. När det visar sig att det har förekommit otrohet hos det ena paret börjar andra hemligheter så sakta att komma fram. Sakta men säkert börjar semestern övergå till konflikter och bråk.

Källa


Jag tyckte:

På ett sätt så gillade jag filmen, men de är inte direkt en film som ligger högt på min lista. Det jag gillade i filmen var 80-20 liknelsen när det kommer till otrohet och de lite humoristiska karaktärerna i filmen. Men Janet Jackson är ingen bra skådis och bara det drar ner filmen väldigt mycket i mina ögon. Om ni vill ha en film som har lite humor och lite parterapi i sig så är detta en film som ni ska se. Är det inte så? Se den inte.

Betyg:

♥ / 5


Gratulationer på din dag





Stora gratulationer på din dag Molly som fyller 23 idag, välkommen till gänget ;) Jag tycker att alla som läser min blogg idag ska svänga in till denna tös och ge henne ett stort grattis.

Jag skickade henne en födelsedagspresent tidigare i veckan då jag gillar att överraska personer, och har ni tänkt på vad roligt det är att glädja någon som inte förväntar sig det? Jag gillar det absolut!

Jag hoppas att Molly (och ni andra förstås) får en underbar lördag / helg.








Bilden är lånad från födelsedagsbarnet, hoppas att det är OK.
(om ni klickar på bilden kommer ni direk till hennes blogg)

Snökaos

Jobbade 12-20 idag och måste erkänna att det kändes lite roligt när kollegorna sa att det var snöblandat regn som kom under dagen, men senare på eftermiddagen började lyckoruset förändras till förargelse när det snöblandade regnet blev snöflingor, riktigt blötsnö. Så när jag slutade så låg det cirka 4-5 cm snö över bilen och på vägen.. Och det var inte roligt att köra flera mil i den sörjan men när jag började närma mig hemma så övergick snökaoset till spöregn vilket var otroligt skönt.

Är inte på bra humör idag tänder till av minsta lilla men alla har vi sådana dagar.. tror förkylningen har tagit överhanden och vill bara skrika åt de flesta jag möter och gömma mig under täcket. Men ska bara stå ut imorgon och sedan är jag ledig på söndag.. de enda jag ser fram emot. Sova sova sova.

Tänkte ta upp en massa roligt men allt ställdes på ända av vädret och andra saker, så nu ska jag lägga mig och kolla på film samtidigt som jag tillåter mig en skvätt självömkan. Men det får man ibland.

önskar verkligen att Luzen var hemma nu, och diana.. och sonja.. oldtimes.. åååh.

Nå ja


Mini mus?

Vilken dag! Eller ja, vilka dagar. I går var jag ledig och mamma hjälpte mig att köra en massa saker på soptippen vilket var OTROLIGT skönt.. varför samlar man på så mycket för? Gamla serietidningar osv? Har ni tänkt på det? Eller är de bara jag som är otroligt duktig på att hamstra saker?
Iallafall så bestod gårdagen av det, och jag har vikt och trängt in 50 % av alla mina kläder in i min mini garderob.. Garderoben har funkat jättebra under de här åren, men nu när jag flyttat hem igen? Njae.. måste verkligen ha mer utrymme.. men jag ska rensa ganska mycket igen ändå.. för jag kan ju inte låta bli att köpa nytt heller.
Någon som behöver/vill köpa en ny garderob? så gott som ny?

Idag har jag bara gått runt och väntat på att jobba, jobbade 16-20 idag (känns lite onödigt att köra 10 mil för 4 timmar?) men jag hann med lite innan jag började jobba som tur var. Imorgon jobbar jag 8 timmar, känns lite mer acceptabelt :) Dessutom lyckades jag dela mitt 12 timmarspass på lördag med en kollega då jag känner i kroppen att den börjar ge efter mot förkylningen och då sover jag gärna ut och jobbar 6 timmar då mina 3 lediga dagar förvandlades till 1. Dessutom rinner mitt ena öga konstant.. antingen är det förkylningen som spökar eller så håller jag på att få en vagel i ögat igen..

Idag kom min nya data-mus med posten ♥ och den var så liiiten och söt. hehe. Känns väldigt plastig, men vad spelar de för roll? Den verkar bra och de är huvudsaken. Dessutom älskar jag att den är så liten, passar så bra i handen!


My beloved father

Jag har ett kort på mig och min far som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag skulle inte klara mig utan det kortet tror jag. Jag har inte många bilder på honom och mig, och det är detta som har fått mig att le lite varje gång jag ser på det. Iallafall så har det kortet blivit lite skadat under årens lopp och nu när jag scannade in kortet så jag har det på datorn så har jag "lagat" det lite via PS. Fasiken vad jag ÄLSKAR PS!

Okej jag är inte tillräckligt kunnig ännu, men jag gillar "lagningen" jag gjorde. Jag skulle vilja skriva ut bilden i 12 cm x 12 cm men när jag försökte så envisades skrivaren att förstora bilden till ett helt a4 och det är inte det optimala för mig. Så jag gav upp, någon som vill skriva ut bilden åt mig? Vill så gärna ha oss i en ram på väggen. kommer väll försöka igen senare, men måste köpa nya patroner till skrivaren först dock. Och det är nog min tur att köpa dem då mams har köpt ganska många under åren ;)



Vill inte riktigt visa hela bilden då den är väldigt personlig för mig, men här ser ni iallafall pappa och mig, mitt favorit kort. En fin del av det. ♥

Flying to the moon

Inte riktigt, men som sagt så ska ju jag och mams till Turkland en sväng nu i okt och jag måste ladda upp med en massa böcker till solstolen. Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa?
Någon som har något tips av en-två-fem bra böcker?
Jag har läst så gott som alla böcker från: stephenie meyer, janet evanovich, marian keyes och sophie kinsella. Jag funderar att läsa P.C Cast / Kristin Cast serie house of night som jag sett att både Sara och Molly läser/läst.
Men jag vet inte hur många böcker jag borde ha med mig? Det blir ju ganska mycket läsande i en solstol trots allt.. eller i värsta fall, inne på hotellrummet ;)

Åh snälla hjälp, måste beställa nu så jag har.. Jag har ju trots allt redan börjat skriva en Ta-med-lista inför packningen?



Ledig

Idag är jag ledig, en ledig onsdag. Dock ringde jobbet i morse och frågade om jag fått med mig en nyckel hem igår. Men de hade jag inte och jag var helt 100 på att jag lagt den i den lådan som den ska vara i, och se där, där var den. Lite segt att börja tvivla på sig själv de första man gör på dagen, och att de inte ringde tillbaka på en gång de hittat den utan jag fick ringa och kolla om de hittat den? Aja.

Idag ska jag bannemig inte göra ett dugg, jag hade fullt upp igår från 08-21 så idag ska jag ta de lugnt. Men jag ska följa mamma till tippen med en massa saker som inte behöver samla damm i vårt hus längre.
Otroligt skönt att man hittar och slänger så mycket som vi gjort nu. Det är ju som ingen vill ha och det behöver inte vara kvar. Men ja, mitt rum ser ut som en soptipp just nu med alla staplade lådor och sopsäckar fulla med kläder =s.

Igår fick vi våra nya sängar ♥ Love, love love! De är helt underbara, hård men otroligt sköna! Mycket bättre än den sängen jag hade innan!
Sitter och slurpar i mig en massa te hela dagarna nu, konstant kall om tossingarna så då fyller jag på med värme via te ;) Alisa rekomenderade KOBBS teer bl.a "himlagott". Ett otroligt gott te med smak av kvitten, persika och grädde. Och jag blev helt frälst, tack Alisa för tipset :D Jag har ännu inte smakat Lust & fägring men det lät som en vinnare det med. =)


Autumn arrives (bildbomb)

Lite fler bilder från dagen:





Löven här hos oss har blivit bruna och skruttiga och en stor del har redan börjat falla mot marken. Jag gillar höstens färger och man förväntar sig lite solsken men en massa kyla och nog bjuder hösten på omväxling.
Både igår och idag har vädret spelat oss ett spratt och bjudit på både solsken, regn och blåst, vindstilla och sedan började det om igen, och igen..

Imorgon jobbar jag kväll så jag ska njuta av sovmorgonen en dag till, men är det lite omväxling resterande av veckan så detta kommer bli intressant. Jag har sagt upp mig då jag har ett annat jobb som väntar i nov och antog att de ville att jag skulle sluta i slutet av denna månaden men de vill att jag ska fortsätta till nov och sedan komma tillbaka till våren, det känns ju jätte bra! Jätte roligt att de känner att jag passar in hos dem.
Så vi får se vad som händer framöver och jag hoppas att jag gör rätt som går tillbaka till mitt säsongsjobb denna säsongen.


Goodbye summer (bildbomb)

Idag har jag inte gjort så mycket, har städat åt mamma och målat en tröskel som vi glömt bort att måla tidigare. Sedan har jag försökt ordna ett tag till badtunnan, men de började regna så då gav jag upp och stannade inomhus.
Innan det började regna för 3:e gången så sken solen och då gick jag ut och fotade lite med min kompakt kamera.


Sista knoppen på rosbusken

Rabarber

Vindsnurran i rabatten

Smultron, sommarens sista?

En lysande klick i rabatten

En ensam och hel maskros-boll i gräset.


Några av bilderna jag tog idag, blev riktigt stolt över min kompakt kamera just nu, dessa bilder gillar jag faktiskt precis som de är. utan någon redigering alls.

Vad tyckte ni?

Purple dreams

Jag handlade lite igår och jag märkte nu att jag blivit väldigt kär i lila. Är lila höstens färg? Jag har iallafall köpt lite lila, lite vitt och lite svart.
Vill handla en massa saker, men nu får reidar hejda sig lite. Det där var sådant som jag kommer behöva nu under höstens början.
Måste typ köpa ett dussin nya BHar men bikinisar, de har jag till överflöd ;)

Nä nu ska jag gå och lägga mig. otroligt trött.


Klappat och klart.

Om en månad idag så har jag och Mami varit i Turkiet i två dagar. Igår bokade vi nämligen en resa till Alanya den 15 okt. ♥ Vi bokade all inclusive dessutom, så nu kan vi äta och dricka gott utan några bekymmer, wonderful! Men nog ska vi unna oss goda middagar ute på stråket också ;)
Vi kommer bo ca 70 meter från stranden och hur underbart är inte det? Det finns en stor pool, dock tror jag att både jag och mami vill fokusera på stranden och det salta halvsvattnet. Sååå lycklig! 
Det jag tycker är lite tråkigt med hotellet är att det verkar stelt och kalt. Men det verkar vara standarden på hotellen i europa och liknande länder?
Jag har inte besökt allt för många hotell, men jag tycker inte direkt att de som man kommer till på charter är jätte fina? Mina top två hotellrum är : Hotellet som vi bodde på när vi var i Thailand och Clarion hotell i Östersund.
Hoppas verkligen att vi kommer få en bra semester! Men inget får gå fel, inget.

Idag skulle jag ha varit ledig men hoppade in 8-17, usch säger jag bara! Jag vill inte jobba fredagar igen ;) ALLA ska handla helt plötsligt.
Men nu i helgen har jag en massa att ta tag i... pust och stön.
Vill bara sova just nu, så nu ska jag nog ta tag i den biten först och kanske unna mig en sovmorgon?

Lite snabbt bara

Jag får inte dygnets timmar att räcka till och samtidigt känna mig lugn. Jobbar otroligt lite men tack vare det så intalar jag mig att jag har så mycket mer tid att göra allt annat, som jag inte riktigt hinner med.
Iallafall så jobbar jag, städar, packar upp och räknar matte C. Matte C är ingen barnlek tycker jag.. egentligen kan jag, men de är vissa regler som jag inte fattar. Men jag ska fråga läraren nästa möte. Måste få detta att funka i min hjärna.

Jag har beställt en ny säng iallafall, ska bannemig sova skönt här hemma. Riktigt roligt att både mamma och syrran också slog till på en ny säng när jag beställde. Hehe, fast jag tror att det antingen var jag eller mamma som var den drivande kraften till beslutet. För jag har velat köpa en ny säng länge, och nu var det dags.. Detta kommer bli roligt att försöka få upp dem på övervåningen.

Nä nu ska jag försöka ruska av mig drömmarna jag hade om L inatt och försöka slappna av.  Har suttit med tårar i ögonen flera gånger idag tack vare de drömmarna. Men antar att de kom bara för att jag hittade gamla bilder på honom. Lite ont i magen för att somna. Det gör så ont när drömmar är så verkliga.

Ps.
Jag ska iallafall få göra en "walk in closet" ÄNTLIGEN! Finally så förstår någon mitt behov av det. Och jag älskar projekt. Men det blir mitt projekt.. och jag funderar redan på hur slutresultatet kommer att bli.
Spännande!


Genom dina ögon

Äntligen har jag gjort det, jag har "läst" (lyssnat på ljudbok) "genom dina ögon / The host" som är skriven av Stephenie Meyer och jag gillade den verkligen. I början fattade jag inte vad den handlade om, jag körde bil och försökte förstå allt som sades och ur vilken vinkel som handlingen var ifrån. Men när jag hade kommit en bit in i boken så fastnade jag totalt. Den är härlig, det är en bra story och den är så bra skriven.
Man ska absolut inte jämföra denna med twilight serien och den är inte lika händelserik som twilight, men man får försöka fokusera på handlingen i sig och när man gör det så förstår man allt, man ser skönheten i den och man känner ett typ av lugn. Iallafall jag.

Om ni inte har läst denna bok så kan jag rekomendera den, som sagt är den inte lika händelserik som Twilight men jag tycker att Stephenie Meyer ännu en gång har lyckats skapa en berättelse med så många känslor, en tvist om rätt och fel, om moral.. åh så mycket att tänka igenom. Om den inte får er att ifrågasätta, läs om den.



Handling:

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort och låta en själ ta över hennes kropp. Även om Vandraren har det största greppet om hennes kropp så kan hon tänka och kommunicera med själen som Vandrarens art kallas.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared och Jamie, mannen hon älskar och hennes lillebror som hittills lyckats hålla sig gömda. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött och älskar hennes värdkropps bror. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna Jared och Jamie, vilket resulterar i en hård kamp där Vandraren står i centrum, som en ensam själ som har lämnat sitt samhälle för en oviss framtid bland riktiga människor, med dom få människor som finns kvar.

Låter det komplicerat? Läs den! Allt faller på plats.


Betyg:

♥♥♥♥ / 5


En ensam liten blomma.

Hej alla.

Jag har inte orkat uppdatera på några dagar nu, har haft fullt upp med jobb och annat. Men idag är jag ledig och redo ;)

Iförrgår slutade jag vid 15 tiden och började jag packa de sista sakerna som jag skulle flytta hem och sedan fick jag följa med Ems, David och Maud till "Lilla hotellet" för en brak middag. Men jag tyckte inte riktigt att maten var värd priset. Men i vinter ska jag och Ems käka brakmiddag efter varje löning ;) Vi gjorde en liten deal. Haha.
Kvällen var jätte mysig, vi umgicks i deras nya sköna soffa och kikade på idol. Men sedan gav jag upp då jag klivit upp runt 06.
Tack för en mysig afton :)

Igår vaknade jag jätte tidigt, lite slö i starten med sedan halv sprang jag upp och ner för trappan med kartonger och påsar. Nästan allt lyckades jag få in i min lilla bil. Sedan kom mamma med en släpvagn så vi fick hem byrån.
Världens bästa mamma!
Känns jätte konstigt, jag vill inte ta mina saker från lägenheten, jag vill inte ta någonting därifrån. Men nu är det gjort, och det känns så konstigt. Men J får lätt att städa nu iallafall ;)
Otroligt tacksam för att Boij och Svempa kom förbi och hjälpte mig lyfta ner gammel-TV'n från byrån. Ville inte ens testa att få ner den själv då den var riktigt tung och högt upp.

Igår rensade jag lite här hemma och ska nog fortsätta under de här dagarna innan jag försöker få plats med mina saker. Känns verkligen som om jag har fått nog av ALLT som bara är. Måste sysselsätta mig till 100 nu.

Igår när jag rensade lite hittade jag en gammal ros som jag alltid använde när jag gick i gymnasiet. (gummisnodd med en stor ros på) så idag fick den tjänstgöra ännu en gång..
Nu ska jag gå ner och kolla om mamsen ville åka till sommarstugan för att göra höst eller om jag ska fortsätta med rensningen.

Tycker det känns så otroligt jobbigt att uppdatera här just för tillfället. Men gör nog ett till försök ikväll.


Trevlig söndag!

Confused

Idag jobbade jag till 17:45, åkte till dollar och köpte ny stång till duschdraperiet då den vi har hemma har blivit lagad eller något sådant? Så duschdraperiet stannar på häften pga lagningen.
Sedan hälsade på Madde och Julia och tog en kaffe.
Jullan börjar bli så stor! Och vilket leende, hon är ett riktigt charmtroll! Hon gillade inte riktigt att bli ensam med mig när Madde tog ut sina hundar en sväng, men sedan när vi promenderade runt i huset och gungade lite, då började hon acceptera mig. Yes! Ett framsteg ;)

Imorgon jobbar jag morgonpasset och sedan ska jag plocka ihop allt resterande som finns i lägenheten som är "mitt". Fan känns så skumt.. Känns som om jag lurar mig själv men antar att det är så här det kommer förbli. Ska dock städa ordentligt det sista jag gör så jag inte lämnar det som en svinstia :P Lite snäll ska man vara.
Sedan återstår det roliga att få plats med allt hemma?
Men men, de kommer nog gå bra.

Jag har skrivit in mig på en matte C kurs nu under hösten, men jag känner att jag borde ha försökt klara den kursen i gymnasiet när jag hade "kunskapen", för nu är jag riktigt förvirrad och fattar ingenting av det som står. Hoppas dock att jag kommer klara kursen, boken kostar ju ca 250 spänn. Nu jäklar ;)
Sedan, om jag klarar matte c. Kommer jag nog söka en kurs på distans.. får se, men det lutar åt det. Hoppas, hoppas, att matten kommer gå bra.. dock hatar jag matte, och får chansa ganska mycket ;)

Breaking..


It's time

Nej nu får jag acceptera att denna dag är slut och krypa till kojs.. bävar lite för att gå och lägga mig, men men.
Ska läsa ut min bok "This charming man- marian keyes" läst den några gånger tidigare och jag gillar den skarpt. Den handlar om kvinnomisshandel och är riktigt bra. Den är uppdelad så man får följa 4 olika kvinnor som berättar en historia om samma man. Jag kan absolut rekomendera den då jag älskar Marian Keyes berättelser dock kan jag själv känna att det är lite jobbigt när den är uppdelad. Men det är det som gör den bra, för nu i slutet, så börjar allt falla på plats.
Jag köpte den via Adlibris (köpt alla mina böcker via dem nästan) och den kostar 82 kr via dem. (Om man vill läsa den svenska versionen kostar den endast 44 kr! Och dessutom står det att det är fraktfritt för privatpersoner)

Iallafall, ska göra en ordentlig recension av boken sedan, men just nu ska jag bara njuta av att få läsa den.





Goood natt!

Från barr till svall.

Rubriken ger intryck av en drastisk förändring, men så pass blev det inte.

På vägen hem idag så svängde jag in på Rusta och köpte hårfärg. Jag är allergisk mot hårfärg numera och måste vara riktigt försiktig med sådant. Dock såg jag att de sålde hårfärg utan ammoniak och tänkte att jag skulle testa det.
Jag kan färga mitt hår så länge inte medlet kommer i kontakt med min hårbotten och det är riktigt svårt att undvika men det brukar gå bra om det bara blir lite på huden. Och därför färgar jag bara mitt hår till min ursprungliga nyans så det blir fräscht igen och då behöver man inte vara nogrann vid rötterna då "utväxten" och det jag färgar blir i samma nyans.

Iallafall så tänkte jag visa en före och efter bild.

Före:



Kolla på topparna vad ljusa de är. och ni kanske kan se vilken skillnad de är mellan rötterna och topparna?


Efter:


Dålig kvalité på bilerna och dåligt ljus på sista, men man ser iallafall att det är jämt över hela håret nu istället.

Jag gillar det.


My weekend

Är nu tillbaka efter helgen hos D och den blev dyyyyr, men lika glad är jag för det och ser fram emot nästa trip ;)

Igår shoppade jag under dagen (som ni såg) när D var hemma började vi göra oss iordning och Amanda kikade förbi. Vi fick skjuts ner på stan med A, käkade otroligt god buffé på Eastern Palace med friterad banan & glass till efterrätt.
Det är lustigt det där, man blir så lycklig när man får välja mellan all mat på buffén så man har en överfull tallrik när man sätter sig vid bordet. precis som om man aldrig sett mat tidigare ;) Och jag orkade inte käka upp maten, men efterrätt, ja den fick plats och snabbt gick det ;)

När vi var mätta och belåtna tog vi våra spännbukar och hälsade på hemma hos A&M. Vi hade beställt biljetter till "Inseption" (di caprios senaste film) och tills det var dags att röra sig mot bion så hann en efterrätt x 2 slinka ner. Jag hamnade i ett sockerrus och skrattade åt ALLT och innan vi hamnade i biosalen så köpte vi bio-snacks.
Duktiga klubben!
Filmen var otroligt bra, dock väldigt lång, så under sista halvtimmen av filmen kunde jag inte sitta still utan var helt hundra på att jag skulle behöva besöka damtoan, men var så rädd att missa slutet så jag envisades med att sitta kvar.

Idag sov vi ut och promenderade ner på stan då D hade tagit på sig spenderar byxorna idag ;) Och hon hittade mycket snyggt!
Men nu är jag allt tillbaka och bävar lite över att jobba imorgon, känns som om jag glömt bort allt. hehe.

Jag är

Jag är här! Im at Dianas place! Åkte hit igår, gick runt som ett spöke hela dagen, hade planerat att åka runt 3-4 på eftermiddagen men kunde inte vänta längre än 13, då hoppade jag in i bilen och körde iväg.
Köpte en ljudbok att ha på resan: "Genom dina ögon" - stephenie meyer. Den verkar vara helt okej, men missat lite då jag tänker på körningen också, men har lyssnat igenom lite över 1 CD än så länge.

När jag kom fram satte jag igång med shoppingen.. D jobbade till 20 tiden och jag var ute på stan och snurrade tills dess att hon slutat (japp, de blev några påsar).
Vi käkade en supergo middag och sedan slog vi oss ner framför en film, läskig men samtidigt så känns det som om man kan räkna ut handlingen lite nu efter alla filmer man sett.

Idag skjutsade jag D på jobbet och sedan åkte jag ut till rusta, föll för en röd vinterjacka, men den ena var för kort och den andra för bred.. så får spara det till nästa vinter.
Så istället köpte jag en ny skinnjacka ♥ I LOVE IT!


(mobil bild..)

Här är några av mina fynd.. skinnjackan uppe till vänster.. jag behövde ALLT, lovar ;)
Gillar de röda skorna, en färg klick till hösten.


Fattar fortfarande inte?

Orkar inte

Känner mig tom. känns som om jag är ett skal. Usch. Klarar inte av tystnaden.

Ska hälsa på diana i helgen, känner att jag måste bort. Helst vill jag lägga mig och sova bort x-antal dagar. Det gör alldeles för ont.

RSS 2.0