Autumn arrives (bildbomb)

Lite fler bilder från dagen:





Löven här hos oss har blivit bruna och skruttiga och en stor del har redan börjat falla mot marken. Jag gillar höstens färger och man förväntar sig lite solsken men en massa kyla och nog bjuder hösten på omväxling.
Både igår och idag har vädret spelat oss ett spratt och bjudit på både solsken, regn och blåst, vindstilla och sedan började det om igen, och igen..

Imorgon jobbar jag kväll så jag ska njuta av sovmorgonen en dag till, men är det lite omväxling resterande av veckan så detta kommer bli intressant. Jag har sagt upp mig då jag har ett annat jobb som väntar i nov och antog att de ville att jag skulle sluta i slutet av denna månaden men de vill att jag ska fortsätta till nov och sedan komma tillbaka till våren, det känns ju jätte bra! Jätte roligt att de känner att jag passar in hos dem.
Så vi får se vad som händer framöver och jag hoppas att jag gör rätt som går tillbaka till mitt säsongsjobb denna säsongen.


Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Ja om de går sönder så slänger man eller försöker laga ihop dom så gått det går. Speciellt om det är en favorit!

Men hennes kommentar var helt sjuk när hon jämför barn med hundar och att vi inte kommer kunna ta hand om ett barn för vi kommer ge dom farliga saker t ex?! Herregud för vissa :S

2010-09-19 | 20:35:20
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback