En ensam liten blomma.

Hej alla.

Jag har inte orkat uppdatera på några dagar nu, har haft fullt upp med jobb och annat. Men idag är jag ledig och redo ;)

Iförrgår slutade jag vid 15 tiden och började jag packa de sista sakerna som jag skulle flytta hem och sedan fick jag följa med Ems, David och Maud till "Lilla hotellet" för en brak middag. Men jag tyckte inte riktigt att maten var värd priset. Men i vinter ska jag och Ems käka brakmiddag efter varje löning ;) Vi gjorde en liten deal. Haha.
Kvällen var jätte mysig, vi umgicks i deras nya sköna soffa och kikade på idol. Men sedan gav jag upp då jag klivit upp runt 06.
Tack för en mysig afton :)

Igår vaknade jag jätte tidigt, lite slö i starten med sedan halv sprang jag upp och ner för trappan med kartonger och påsar. Nästan allt lyckades jag få in i min lilla bil. Sedan kom mamma med en släpvagn så vi fick hem byrån.
Världens bästa mamma!
Känns jätte konstigt, jag vill inte ta mina saker från lägenheten, jag vill inte ta någonting därifrån. Men nu är det gjort, och det känns så konstigt. Men J får lätt att städa nu iallafall ;)
Otroligt tacksam för att Boij och Svempa kom förbi och hjälpte mig lyfta ner gammel-TV'n från byrån. Ville inte ens testa att få ner den själv då den var riktigt tung och högt upp.

Igår rensade jag lite här hemma och ska nog fortsätta under de här dagarna innan jag försöker få plats med mina saker. Känns verkligen som om jag har fått nog av ALLT som bara är. Måste sysselsätta mig till 100 nu.

Igår när jag rensade lite hittade jag en gammal ros som jag alltid använde när jag gick i gymnasiet. (gummisnodd med en stor ros på) så idag fick den tjänstgöra ännu en gång..
Nu ska jag gå ner och kolla om mamsen ville åka till sommarstugan för att göra höst eller om jag ska fortsätta med rensningen.

Tycker det känns så otroligt jobbigt att uppdatera här just för tillfället. Men gör nog ett till försök ikväll.


Trevlig söndag!

Kommentarer
Molly - MOLKAN.SE

Svar: Tack så mycket för din omtanke, det värmer verkligen! <3

2010-09-12 | 18:36:58
http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback