Klappat och klart.

Om en månad idag så har jag och Mami varit i Turkiet i två dagar. Igår bokade vi nämligen en resa till Alanya den 15 okt. ♥ Vi bokade all inclusive dessutom, så nu kan vi äta och dricka gott utan några bekymmer, wonderful! Men nog ska vi unna oss goda middagar ute på stråket också ;)
Vi kommer bo ca 70 meter från stranden och hur underbart är inte det? Det finns en stor pool, dock tror jag att både jag och mami vill fokusera på stranden och det salta halvsvattnet. Sååå lycklig! 
Det jag tycker är lite tråkigt med hotellet är att det verkar stelt och kalt. Men det verkar vara standarden på hotellen i europa och liknande länder?
Jag har inte besökt allt för många hotell, men jag tycker inte direkt att de som man kommer till på charter är jätte fina? Mina top två hotellrum är : Hotellet som vi bodde på när vi var i Thailand och Clarion hotell i Östersund.
Hoppas verkligen att vi kommer få en bra semester! Men inget får gå fel, inget.

Idag skulle jag ha varit ledig men hoppade in 8-17, usch säger jag bara! Jag vill inte jobba fredagar igen ;) ALLA ska handla helt plötsligt.
Men nu i helgen har jag en massa att ta tag i... pust och stön.
Vill bara sova just nu, så nu ska jag nog ta tag i den biten först och kanske unna mig en sovmorgon?

Kommentarer
Caroline

åå va härligt med alanya!! gud va underbart med sol o värme! :) skönt att ha något att längta till :)

2010-09-18 | 11:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback