24/7 shoping

Tänkte göra ett inlägg om de online shoparna jag har testat på och vad jag tyckte om dem.

H&M

Min absoluta favorit affär då deras bilder på produkten oftast stämmer överens med varan man får och deras utbud passar de flesta. Hemsidan är lätt att ta sig igenom och frakten är helt okej.

Positivt: Det går snabbt att ta sig igenom sidan, bra uppdelat med kategorier etc. Produkterna har oftast bra kvalitet och bra kundsupport

Negativt: Väntetiden på paketet kan ta flera månader beroende på vad det är man har beställt vilket är riktigt irriterande. Informationen på "min sida" borde vara bättre.






Zara

Denna onlineshop har jag endast testat en gång än så länge men tänkte att det var lika bra att skriva med den också.

Positivt: Stilren hemsida vilket gör det lättare att hitta sina guldkorn. Under produktbilden står det oftast om den finns i fler färger och det är alltid bra. Frakten är billig och ett stort plus är att returer är gratis. Produktbilderna är dessutom på riktiga modeller vilket ger en bättre bild om hur plagget är på. Dessutom levereras varorna väl packade och lite lyxigt. Man känner ett lyckorus när man ser den fina kartongen och papperet.

Negativt: Paketet skickas med en budfirma (som sedan övergick till post leverans i mitt fall) och man kan få ett flertal leverans sms. Dessutom står det i sms:et att man måste vara hemma mellan en viss tid på dagen och budfirman dök inte upp utan istället levererades det med posten 2 dagar senare än sista leverans meddelandet.






Gina tricot

Gina är ett självklart val om jag behöver något nytt och snabbt. Brukade alltid gå in på deras hemsida och önska att de skulle öppna en onlineshop. Jag blev riktigt lycklig när det väl gjordes!

Positivt: Snabb leverans (1-3 dagar) och bra kvalitet på varorna. Deras nya hemsida förenklar shopingen och det är lätt att ta sig igenom.

Negativt: Negativt är att fakturorna kommer via mail och att man måste skriva ut retursedeln själv.






Mandeldesign:

Jättemysig onlineshop som jag blev tipsad om av Luzen.

Positivt: Bra bilder på produkterna, det är samma modeller hela tiden och de skriver hur produkten sitter, om man behöver gå upp eller ned en storlek t.ex. Vilket kan kännas tryggt. Leveransen är väldigt snabb och väldigt bra bemötande från personalen om man har några frågor. Man kan dessutom ställa frågor direkt om produkten via hemsidan och de frågorna sparas så om man undrar något om storlekar etc så brukar alltid svaret finnas i en gammal kommentar.


Negativt: Jag kan inte komma på något negativt faktiskt.. Vilket är SUPER BRA!






Nelly

Nelly har verkligen utvecklats från det att jag började handla via dem vilket är väldigt roligt.

Positivt: Nu har de börjat med "runway" filmer så man får se hur plaggen/skorna sitter på och hur det ser ut vilket är otroligt bra. Dessutom har Nelly snabb leverans och man kan göra enkla returer. Frakten är normal (som sverige är mest) och jag tycker om funktionen att man kan välja hur man ska visa produkterna. (pris, antal, senast inkomet osv)

Negativt: Lite missar med kommunikation med deras kundtjänst några gånger men det löser sig alltid och smidigt vilket är jätte skönt som konsument.






Asos

Vackra kläder och skor i överflöd

Positivt: Snabb och smidig hemsida, dock kan man bli sittandes och kolla igenom sortimentet ett bra tag. Det är smidigt att betala och kläderna stämmer bra överens med produktbilderna.

Negativt: ganska lång leverans då de skickas från utlandet.






E.L.F

Billiga och bra produkter. Dessutom brukar de erbjuda gratisfrakt vid vissa tillfällen.

Positivt: Snabb leverans, bra produkter, enkelt att handla och betala. Min absoluta favoritsida när jag behöver nytt i sminkväskan.

Negativt: Ibland kan leveransen ta lite längre tid och vissa produkter har sämre kvalitet än andra.








Ellos

Positivt: Det har bra hus&hem produkter

Negativt: Väldigt lång leveranstid


Halens

Positivt:

Negativt: Lång leveranstid och produkterna känns alldeles för billiga. Nej, jag rekomenderar inte detta.

Lindex

Endast handlat av dem en gång..

Positivt: fina produkter och bra priser

Negativt: Jag blev väldigt besviken på produkterna och retur summan dröjde väldigt länge. Jag kommer kanske testa att shoppa via dem sedan igen.



Lite kort och gott bara..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback