Whoops

Ja, som ni kanske har förstått så har något kommit emellan er och mig.. nämligen min nya älskade, klumpen.
Klumpen är en Samsung galaxy sII som fyller min vardag med frågetecken och nyttigheter.
Det tar sin lilla tid att vänja sig med en touch telefon när man haft hederlig gammal knappsats så länge.
Nåväl, jag är kär ändå.


Jag har jobbat för halvfulla muggar (halvtid) och sedan har jag haft annat för mig. T.ex lite självömkande, zumbaträning och sömn. Men både torsdag och fredag (idag) har jag varit fullbokad. Först jobb till 12 (ja, det är skönt att börja med halvtid) och sedan har jag hjälpt Madelene att flytta från ett boende till ett annat. Vi packade, bar, skuffade in allt i min lilla bil, packade ur.. ja ni vet rutinen.
Totalt körde vi 6 vändor och det kändes otroligt bra att vi tömde hela stugan på den korta tiden. Dessutom så kändes det bra att överbevisa att min bil visst är rymligare än vad folk tror.

Idag efter jobbet åkte jag och M först upp på skalet och jag fick handla en tunika som jag så länge velat ha (egentligen en skjorta, men den inbillar jag mig nog att jag har sett.. tunikan blev bättre) och vi käkade lunch på thai restaurangen som har öppnat (bästa thai maten jag smakat i sverige, MUMS!) och vi blev bjudna på mangoglassen (den måste man testa om man ska dit!!) När vi var mätta och belåtna åkte vi till stugan som M flyttat ifrån och gav den en regäl omgång med både dammsugare och skurtrasa.

Nu på kvällen har jag och M delat på en flarra och samtidigt bakad morotstårta/kaka och beställt lite nödvändiga saker. M ska nämligen införskaffa en ny säng. PERFEKT. Hon kommer sova som en prinsessa i den nya sängen, problemet blir hur vi ska få in en 140 säng i deras källarvåning.. det återstår att se.. vi håller tummarna.


Kommentarer
Caroline

så skoj med ny, du får ladda ner appen, Instagram! Det är typ som en bild-blogg :)

2011-12-03 | 10:59:59
http://carolinenordens.blogg.se/
Caroline

hm.. jag vet inte?! men man kan väl ladda ner appar på denna? då fick jag för mig att de fick o ladda ner alla appar? så är de kanske inte?! :S

2011-12-03 | 16:05:03
http://carolinenordens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback