Schleten

Usch.. jobbat kvällspasset ikväll och alla de som skulle anlända idag gjorde det mellan 14-17 så nu när vi stängde receptionen så var det endast 3 gäster som inte hade kommit än. Helt sjukt. I vanliga fall brukar det vara kvar ca 20-30 st.

Imorgon jobbar jag kort dag sedan ska jag och Ems åka bräda på eftermiddagen. Det ser jag verkligen fram emot.. vill tömma hjärnan och andas frisk luft.

Jag är alldeles för trött för att engagera mig idag, ursäkta.

Dag 27 - Två



Vänskap, man måste vara två precis som i vilken annan relation som helst. Jag är otroligt tacksam för de vänner jag har.

Denna bilden tog jag och luz för ca 3 år sedan? Åren går och vänskapen består, haha. [Mobil bild]

Känns som år och dar..

Ja, det känns som ett år passerar i snigelfart medan man väntar på beställningar från H&M. Men trots detta så är h&m min favorit affär och jag kan inte låta bli att plocka på mig av deras sortiment. Nu sitter jag och väntar på två beställningar som jag gjort. Dessa två beställningar kommer dock delas upp på 3 utskick. Så just nu är ett paket på väg, sedan får jag vänta till v.11 och v.19. Helt sjukt att man ska behöva vänta 3 månader (jag beställde ett par shorts i januari som ska komma i mitten av april). Gaah! Men som sagt, älskar man h&m så gör man.. och jag SKA HA de shortsen då de sålde slut på 3 röda förra sommaren.

Då jag inte har en aning vad jag har beställt i vanliga fall så tänkte jag göra det lättare för mig själv att veta vad som är på väg och samtidigt visa er vad jag har spenderat pengar på, nämligen dessa:


Besök h&m direkt genom att klicka på blderna här ovanför.


På måndag får jag nog den första leveransen och den innehåller det svarta linnet och sjalen (kanske något mer som har fallit ur mitt minne..) men det som jag verkligen ser fram emot är jeansen och ett par mörka shorts som inte finns kvar i lager, de anländer v.19 enl h&m.. men jag håller tummarna att h&m inte kan veckorna.. eller att de har råkat skriva dit en etta innan nian av misstag.

Koftan ser otroligt skön ut, dock var det en one-size vad jag kan förstå av h&m's hemsida {?}, så det blir spännande att se om de passar mig eller ej..

{Tack Molkan för att du informerade mig om h&m's "dela-knapp"}


Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt



Jag vet att jag har lagt upp den här bilden under en annan dag i denna utmaningen, men ärligt talat så är den så söt och jag drar alltid på smilbanden när jag ser den, så jag kan inte ens försöka hitta en bättre bild.

Dag 25 - I all hast



Jag gillar att bläddra i olika inrednings och "villa" magasin. Kök och vardagsrum är alltid de mest intressanta i mitt tycke och det här köket tilltalade mig något så fruktansvärt. Men om man ska göra om vårat kök här hemma skulle man nog behöva fråga någon som inte är uppväxt i huset så man kan få nya idéer.


Dag 24 - Detta gör mig glad



Det här är mitt paradis. Det gör mig överlycklig att ha ett sommarställe som vi kan fly till när sommaren inte vill visa sig hos oss i fjällen. Vårt paradis gör oss aldrig besviken och det är medicin för själen. Om ni inte tror mig så kan ni få följa med. Det är underbart att bara komma bort för en stund.
Just nu längtar jag som satan efter juni-juli-augusti så man får njuta lite.

Men Agaton!

Lite smått frustrerad och förbaskad.

Har precis kommit hem från en störtskön kväll med Madde och Anna, vi unnade oss en superb efterrätt på björnrikegården. Jag tog en creme brulé och de andra damerna tog en choklad fondant. Riktigt mumsigt och ibland är det välbehövligt att få komma ut lite.

När vår efterrätt var slukad så såg jag att jag fått ett leveransmeddelande från nelly, jäkla skit också. Jag skickade tillbaka ett par kilklackar då de glappade i hälen och då ville jag inte ha dem. Men nu har nelly skickat ett par till åt mig!? Måste man inte fylla i att man vill göra ett byte? Jävla skit företag!! Jag tänker inte betala frakt för något som de inte bekräftar med mig innan!? ÅÅÅÅH VAD ARG JAG BLIR!!

Fattar nada av det här och är riktigt frustrerad!

Dag 23 - En sommarbild

Men jag bjuder på två hemska från mobilen. Men den dagen de togs var underbar. En sommardag med tjejgänget som innehöll både bubbel och skratt. Det är så dagarna ska spenderas.



Dag 22 - Mitt beroende


Jag är så j*vla bra! Förut skulle det inte vara några som helst tvivel om vad denna bild skulle ha för motiv, nämligen snus.. nikotin.. tobak. Men nu är det så underbart skönt att kunna säga att jag hade lite problem att komma på ett beroende. Jag har snart varit snus-fri i 9 månader. Så jävla bra är jag, och F U till alla som inte trodde att jag skulle klara det.

Mitt beroende är att bada badkar.. Jag älskar det, jag kan inte leva utan badkar.. jag har haft det i alla mina lägenheter förutom en. Jag har det här hemma och det är det som lugnar mina nerver.
Jag hatar att duscha, det känns jobbigt, blött och kallt om vartannat. Badkar är varmt och då accepterar jag att det är  blött. Kanske svårt att förstå resonemanget, men det finns en bra tanke där bakom.

They are here!



Idag efter jobbet skyndade jag mig in till Vemdalen och hämtade ut mitt paket med mina nya fina vita skor. Jag älskar vita skor, jag vet inte varför men vitt är min färg. (dock inte på kläder) Jag har alltid vita skor, vita adidas, converse, seglarskor, sandaler, ballerina..stövlar.. Japp.. allt. Nu slog jag dessutom till och köpte ett par skor som jag VERKLIGEN vill ha, jag har kikat på dem i evigheter men de har antingen varit för dyra eller inte funnits i rätt storlek och hey, nu fanns dem!
[Dock var de fortfarande lika dyr, men nu kunde jag inte hålla mig längre]


Tidinställt inlägg


Dag 21 - När jag var liten



När jag var liten så var dessa gosedjur mina följeslagare och de är de än idag. Jag fullkomligt älskar dem och skulle gråta blod om något skulle hända dem. Mestadels för att jag knyter så många viktiga personer, händelser och känslor till dessa gosedjur.

Tänk vad många hemligheter de har fått höra, och så många känslor som de har fått beskåda.

Dag 20 - Tema "olika"



Det roliga med denna bilden är att jag bara lade ut tärningar på bordet, och så här blev resultatet. Alla tärningarna har olika siffror på ovandelen. Men summan av de två bakersta är det samma som den främre. 
Olika men så lika.. 

Dag 19 - Här bor jag

Jag har visat mitt rum 1000 ggr, och min garderob ännu fler gånger. Därför visar jag min lilla hall till mitt rum.

Uploaded with ImageShack.us

Im on my way..

back to life..

Nu funkar mitt photoshop igen!! Yey! Tacka vet jag google! Ibland kan det verkligen lösa problem bara man vet vad man ska söka på. Överlycklig blev jag nu iallafall.

Igår jobbade jag 8-18 och gick direkt till sängs efter middagen. Somnade nog direkt när filmen [Kikade på "I rymden finns inga känslor"] var slut. Zzz Antar att det är förkylningen som håller på att gå ur kroppen, finally!
Idag slutade jag dock 13, men jag har käkat lunch med Ems efter det och gjort ärenden. Nu sitter jag här och ler som ett fån bara för att PS funkar igen. Haha.

Så idag kommer jag publicera 3 bidrag till 30 dagars utmaningen och jag hoppas att ni har överseende med mitt dåliga engagemang. Men man tappar suget när inte allt funkar som det ska..

Dag 18 - Känslor



Då mitt PS vägrar fungera som det ska, trots flera ominstallationer (därför fördröjningen) Så får jag acceptera läget och publicera denna bild som en känsla.. smile to the world. Lycka helt enkelt.

Tävling - Nyx ögonskuggor





Jag tävlar hos Nicole om 6 nya nyx ögonskuggor.
Perfekta toner till våren och sommaren, vill du också vara med och testa lyckan? Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen.

Big plans

Funderar på vad jag ska hitta på idag egentligen. Jag ville upp i backen och åka några åk, men det är lite trist att åka själv. Dessutom MÅSTE jag städa mitt rum, dammråttorna lever rövare under sängen och det är inte så bra för datorn.

Jag har haft jätte svårt att sova de senaste nätterna, så fort jag har vänt på mig /ändrat sovställning har rummet snurrat och jag har varit nära att antingen spy eller svimmat (svimma liggandes? går det?) Iallafall har det varit ritkigt läskigt att vakna upp och känna att hela rummet snurrar. Inatt fick jag dock sova normalt, kanske för att jag valde att ha en sänglampa tänd. Läskigt.

Har gjort en hel lista med tankar och ämnen som jag vill dela med er. tänkte på dem inatt innan jag somnade och ville inte glömma dem. Det är alltid på kvällen min hjärna fungerar som bäst. Så var det även när jag studerade, jag var tvungen att läsa igenom alla svaren/frågorna precis innan jag somnade om det skulle fastna. Så vi får se när jag tar upp några av de ämnena med er, men det kommer. Och det känns alltid bra att ha några saker att skriva om när hjärnan mosar ihop efter en körig vecka.

Dag 17 - Ett ögonblick


Ett ögonblick då jag hade skit skoj. Delades med Diana, go tösen som kom hit för att fira min födelsedag samtidigt som jag trodde att jag skulle drunkna i min förkylning. Jag gjorde inte det, men Diana åkte på en redig förkylning efter vistelsen. En blurrig bild, men använder man sin mobil så gör man.

Dag 16 - Självporträtt i svartvitt

Och grått var det här, jag valde en bild som jag redan publicerat då¨jag har problem med mitt photoshop igen..

Dag 15 - Kärlek




När jag kom hem stod mitt paket och väntade på mig. Mina nya favoriter!! Så jäkla härliga, mjuka och sköna. Tysta och fotvänliga.
Ja.. kärlek.. ljuv kärlek helt enkelt

På ingång

Nu har jag precis jobbat klart och väntar på att klockan ska bli 18. Jag ska nämligen äta middag med min älskade mamma på Björnrike gården igen. Jag är helt förälskad i deras mumsiga mat. Jag ska faktiskt bjuda min kära mamma på middagen då hon skämmer bort mig varje dag med hemlagad mat. Så nu har jag lust att skämma bort henne. :)

Utöver det så sitter jag som på nålar då jag har beställt dessa skor:



Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa skorna och jag tror att de kommer falla mig i smaken, jag hoppas det iallafall.
Igår fick jag en leverans status på dem dessutom så jag hoppas att de levereras imorgon.. ^^

Vad lycklig man kan bli av ett par skor? :D


Dag 14 - En vinterbild



jag tror inte att det kan bli mer vinter än så här? Pudersnö som glittrar.

Egentligen är jag mer en sommar och sol människa, men när det är sådana dagar som denna på vintern kan man inte annat än att bli glad.
Alla årstider har trots allt sin charm.

Det jag gillade på denna bilden är att det inte riktigt ser ut som ett mjukt täcke utan mer som de iskristaller det är.

Dag 13 - Tema Ljus




Tema ljus, så jag antar att det ska vara flera bilder. Här kommer därför två bilder från min promenad.. och det kommer även publiceras en sådan bild till Dag 14 också, då det ska vara en vinterbild.


Dagens fynd




Dessa vackra skapelserna fick följa med mig hem idag, och jag känner redan tillhörighet med flera av dem.
Och vet ni vad?

Om ni vill kan det komma upp någon smyckes tävling under februari? Jag köpte nämligen några extra. Vad sägs?

Im so, so, sorry!

Jäklar vad lat jag har varit de senaste tre dagarna och jag har bara fokuserat på mig själv. Jag vet att jag tjatar om min förkylning men vad då, den stör mig så fruktansvärt. Iallafall så har jag sovit otroligt mycket de senaste nätterna bara för att få förkylningen ur kroppen och det har nog hjälp ganska bra för idag är första dagen som jag känt att jag har haft energi på över en vecka.

Så för att fira min vaknande energi så har jag tvättat två maskiner med tvätt (tvättkorgen fick assistans av två plastpåsar) och jag har två maskiner kvar.
Jag åkte dessutom till S för att se hur min syster och hennes nyblivna sambo har det i deras lägenhet. (jätte mysigt ju!) och gjorde min obligatoriska vända på dollarstore.
Oj vad de har gjort om på dollar? kommer dröja lite tills de att jag vet exakt vart allt är i butiken, men roligt med förändring. Dessutom planerar jag en tur dit igen senare i veckan.

Jag har även tagit tag i min sminkförvaring och tvättat alla penslarna. Det var verkligen på tiden, de har legat och väntat på att bli tvättade ett tag och nu är det gjort. Urk vad vattnet ser ut efter man rengjort dem? Inte direkt så att man tror att det ska se ut så.. vidrigt. Men men, huvudsaken är att de är rengjorda och friska så huden håller sig frisk.

Ikväll är det bloggfest i dalarna. Kommer bli riktigt intressant att se allas outfit imorgon via bloggarna och se vad deras goodiebags innehöll. Spännande!


Denna hög med smycken fick följa med mig hem.. Snacka om shoppingbegär?
På tal om det så har jag beställt ett par skor.. och tror att jag ska beställa ett par till.. minst ;)

Dag 12 - Min vardag

Min vardag består inte av så mycket just nu, bara det nödvändigaste. Jobba, äta & sova. Men ovan på det så är jag just nu sjuk så jag går runt i ett töcken. Vilket har inneburit att jag sover minst 9 timmar och jobbar minst 9 timmar. På de få vakna timmarna i övrigt så¨försöker jag att inte hosta sönder lungorna och äta iallfall ett mål mat. Nu börjar jag som tur är må bättre vilket innebär att jag orkar äta och då blir man friskare. Hm..

Iallafall så tog jag en webc bild igår som visade hur jag ser ut på min vardag, haha.



Pigg? Nej.. haha.

Dag 11 - Tokigt



Det här är min go-tös i sitt esse. Hon hatar att vara med på kort, precis som om hon inte vill ha den typen av uppmärksamhet. Hehe.
På just denna bilden kollar hon rakt fram, men i vanliga fall brukar hon vända sig så att man har antingen nacken eller rumpan mot sig.

Dag 10 - Detta gör mig glad



Detta är vårat hem, mitt hem gör mig glad. Jag är lyckligt lottad och jag är otroligt glad över att jag alltid har ett rum här hos min mamma. Det andra på denna bilden som gör mig lycklig är min bil. Att ha friheten att åka hur långt man än vill, det gör mig glad. Om jag mår dåligt kan jag åka på min shoppingresa om jag vill muntra upp mig själv. Ja som sagt, jag blir/är lycklig av detta.

Hela tjugofyra år, igår

Igår var det min dag, min 24 födelsedag. Känns helt sjukt att åren går så fort och jag får lite ångest då jag inte riktigt hinner med i utvecklingen.

Jag åkte hem tidigare från jobbet i söndags då jag höll på att koka bort och hostas sönder, När jag kom hem somnade jag pladask och svettades floder. (ursäkta för den sanna informationen?).
Diana anlände senare på kvällen då hon skulle göra mig sällskap på min födelsedagsfest som gick av stapeln på måndagen.

När måndagen väl kom [min födelsedag var på tisdagen dock] kunde jag knappt prata och kroppen gjorde ont. Men jag vägrade låta något komma ivägen för de planer som gjorts flera veckor i förväg så efter att D frågat mig snällt så gick jag motvilligt med på att åka upp till backen så hon fick ta sig några åk.
Det gjorde ont att andas men man njuter trots allt av att vara ute i backen för det är väldigt roligt.



När vi kom hem från backen så fick jag bita i det sura äpplet för jag fick frossa och hade jättesvårt att få upp temperaturen igen. Försökte med varmt bad osv men inget ville fungera. och sedan var det dags för mitt födelsedagsfirande och jag var inte riktigt 100 men det är ju så skoj att umgås med dem man tycker om. Tack.

På kvällen tog vi oss till husky och bowlade och hade det roligt men min mobil gick sönder ännu en gång och jag hade gärna velat vinna omgången på bowlingen?

Tisdagen som verkligen är min födelsedag spenderades halvliggandes i fåtöljen och lite fika med familjen och jag sov bort den största delen av dagen.
Om jag är sjuk när jag fyller år nästa år så ska jag bannemig inte göra ett skit, för det var inte värt det.


jätte dålig bild på en jättegod tårta.. mums..

Dag 9 - Dagens

Idag valde jag en bild som har gjort min dag nämligen denna:


Hur sött var inte detta då?? Underbara Anna kom förbi med detta på jobbet <3 Älskade vän.
Hon gjorde min dag!

Dag 8 - En favorit bild

Det är otroligt svårt att välja en favorit bild? En favoritbild i vilket ämne? Då jag har många olika typer av favoritbilder så valde jag en favoritbild på omgivningen. En bild som jag tog i veckan när jag var ute på foto promenad.



Vackert och orört. <3

Dag 7 - En bild som jag aldrig lagt upp



Hehe, skrattar jämt när jag ser denna. Den har jag inte lagt  upp. Tog den när jag suttit och läst instruktionerna på kameran. :P Har dessutom två fjärrisar till kameran nu. den avancerade som man ser på bilden och en vanlig liten en.

Helt sjukt?

Jag är som sagt sjuk igen, DET är helt sjukt. Suck... men men. Jag har stressat på lite för mycket me jobbet och då kanske det blir så? Men egentligen stressar jag bara upp mig själv.

iallfall så måste jag sova nu igen.. så jag blir frisk tills imorgon för då ska de hållas en fest till min ära. YES.

God natt gott folk.

Dag 6 - Tema grön

Grönt.. sommar.. sköna sköna sommar! Publicerade dessa bilderna i somras och jag fullkomligt älskar dem.


Dag 5 - En gammal bild

Förlåt förlåt förlåt, Jag har varit lite off. Åkt på en redig förkylning igen!? När ska detta sluta? Jag har varit sjuk konstant sedan jul?? Men men, nu är det värre än förr för idag gick jag hem tidigare från jobbet. Det var ett rent under att jag pallade åka på jobbet, men sedan blev det för mycket. Och igår låg jag och sov/hostade/snörvlade hela kvällen.

Iallafall:

En gammal bild.


Tycker att denna bilden på mig och syrran är så sööt. haha.

Dag 4 - Min hobby



Mitt stora intresse är shopping, dock inte så modeintresserad utan jag gillar känslan man får av att shoppa. Så detta är min hobby, inte alltid så bra för plånboken. Men vilken hobby är det?



Dag 3 - Familjemedlem



Vår vackra hund Tussi får pryda detta inlägg. Visst är hon vacker? Dock är det väldigt ovanligt att man fångar det på bild då hon hatar kameror. Så grattis till mamma som lyckades ta denna bilden. Jag har redigerat den lite så den har skärpa.

Twelve hours

Snart är det dags att sätta sig i bilen och åka upp på¨jobbet igen. Känns lite sådär då jag ska jobba 12 h och är inte direkt förberedd över vad som komma skall? Men men det ordnar sig säkert.


Min webcam har slutat funka nu? Kan inte allt funka samtidigt? Nehej, ännu ett projekt imorgon att ta itu med. Jag ska försöka lägga upp "Dag 3" i utmaningen också, men jag kommer som sagt jobba 12-00 idag så ska försöka hinna med det på lunchen eller nu efter frukosten.


Seee ya

Underbar dag

Idag har jag varit lite aktiv iallafall. Tränat och tagit en lång promenad i det vackra vädret.
Och då de var så förbaskat vackert så plockade jag med mig kameran dessutom, man måste ju försöka komma på vissa funktioner osv. Men nu har jag kommit en bit på vägen när det gäller de olika manuella inställningarna och fasiken vad kul det är när bilderna blir så som man ser det.. fast nästan lite bättre. Hehe.

Imorgon jobbar jag tolv timmar, ungefär tolv till tolv.. Mycket tolv alltså, vilket innebär att det är lätt att hålla koll på. Dock tycker jag att detta kommer bli väldigt intressant då jag sover jävligt hårt om nätterna och jag kommer börja jobba 08 dagen efter igen? well well. Får hoppas att det inte blir så sent som de har planerat, för då kommer jag få de jävligt jobbigt att vakna på fredag. Kanske bäst att ta med sig sovsäck till jobbet?

Pratade med D idag och hon kanske kan vara med och fira in min födelsedag på måndag, det vore något det! Hehe.
Jag ser fram emot måndag

Iallafall så rastade jag skotern idag också, fasiken vilken känsla det är att bara brassa iväg på en skoter? Lycklig!



En av bilderna från idag.. Ska dock komma på en stämpel att ha på mina bilder också, nu är det bara mitt namn och bloggadress på den.. men bättre kommer inom kort.

Dag 2 - Favorit pryl

Andra februari är snart förbi och jag min latmask lägger nu upp mitt bidrag i 30-dagars utmaningen som Molly kommit på {för övrigt tycker jag att det är den roligaste utmaningen på riktigt länge! Yey!}



Min favoritpryl är nog till största del min mobil. Jag använder den sällan (hatar att prata i telefon och glömmer bort sms) men den är så pass viktig i min vardag att det är min prio ett.
Det kände jag absolut i måndags då displayen helt plötsligt vägrade samarbeta.

Nej, min vardag är svår utan en mobil, om någon olycka skulle hända här ute i ödemarken? Utan mobil? Nja, man skulle nog frysa ihjäl eller förblöda. Jag är trots allt en tekniknörd så det är det enda argumentet som kunde slå de andra prylarna jag använder i min vardag.

Imorgon handlar det om en familjemedlem

Tjugofyra

Nu har nedräkningen börjat. På tisdag är det min födelsedag och då fyller jag 24 år. Hm.. 24? Nå ja, det värsta är nog att jag trodde att jag skulle bli 23. Tji fick jag. Dessutom så är det sista året jag endast behöver ett paket med tårtljus.. crap.. nästa år behöver jag två?

Hm.. typiskt också!

Dag 1. självporträtt



Dagens självporträtt.

Morgonen startade inte bra då min mobil verkligen hade gett upp.. trötthet och ängslan blev därför starten. 
Då jag visade hur jag brukar urarta igår så visar jag idag hur jäkla trött jag var imorse, med luggen på sniskan och sömntutor i ögonen. Ja, en vanlig morgon med mig alltså.

Imorgon ska jag visa min favorit pryl.. hm..

RSS 2.0