Stressigt

Hej hopp hallå! Vilken helg jag har haft!
Jag flyttade in på campingen i onsdags då blev det någon öl och lite sällskap av Maria, Thomas, Helena och Micke. På torsdagen kom samma personer plus sussi och anna på besök och vi drack en flaska skumpa, spelade hacki-sack och gick ut på "storön".
På fredagen skulle jag absolut inte gå ut på storön, men tji fick jag. För först grillade vi hos syster, M, M & T. Efter det kom grabbgänget förbi, vi spelade åter igen hacki-sack (jag kan verkligen inte spela hacki-sack)  och spelade basket (jag kan verkligen inte spela basket!??!) tillsist spatserade vi till storön.
På lördagen vaknade jag upp och bestämde mig för att absolut inte gå ut på kvällen. Mitt på dagen slank den första ölen ner och följdes snabbt upp av en massa cider och öl.. drinkar.. vin.. ja 'you name it'.
Vilket resulterade i att jag visst gick ut, babblade och dansade.

På söndagen vaknade jag upp och kände att jag ville hem till min egna säng, sova länge och umgås med mamsen. Så när jag kände mig körbar tog jag bilen hem till mor och somnade. Underbart!
När jag vaknade idag var jag fortfarande slöochdan men det funkar.

Idag har jag grillat med Madde och kikat på film osv. Känns otroligt skönt att vara tillbaka i S så att man kan umgås med folk igen (inte många som tar sig till vår lilla by där hemma) men det är skönare att veta att man har ett riktigt hem att återvända till. Att alltid vara välkommen och ha en säng som är helt fantastisk.


Kommentarer
Caroline

hehe va härligt med så mycket spontan kvällar :D härlig bild!

2011-07-12 | 08:15:44
http://carolinenordens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback