With my bottle

En ledig helg.
Vilken helg, istället för att spendera storkovan och åka på storsjöyran tog jag och Maria bilen till Sommarstugan med stort S.
Jag har inte sett resultatet av det nya uterummet förens nu och jag är förälskad i det rummet. Dock är det inte klart på långa vägar men nu kan man sitta och njuta av utsikten.
Det är just det jag och M har gjort hela helgen. Bara suttit och njutit, vi har varit för förkylda för att direkt röra på oss så det blev rump läge hela helgen. Tack M för att du följde med, och tack för att du också var sjuk så man inte behövde göra många knop.

Förkylningen har inte lagt sig, den har nästan blivit värre under helgen och jag är riktigt trött just nu då jag behöver miljoner timmar sömn till.
Valde att spendera natten hemma i huset då jag inte har lust att vakna upp i en bastu till husvagn imorgon. Och hosta ihjäl mig. Nej, hoppas jag får sova ordentligt utan hosta och frossa/svett.
Ikväll har jag unnat mig två glas rom.. mmmm.. rom. Älskar mörk rom, vet inte varför? Men just nu passar det perfekt så att kroppen blir frisk, döda baciller.


Vi kör en bild, som alltid: 4 versioner.


med ett romglas i högsta hugg, pink passion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback