Ber om ursäkt offentligt

Jahapp. Vart tog lusten vägen?

Det som hände för över en vecka sedan drog bort mattan under fötterna på mig. Helt lamslagen är jag, livrädd för att det ska ske igen och livrädd för min reaktion. Frustration.

Iallafall så har jag fokuserat på att umgås med familj och vänner efter detta och därför har jag inte spenderat någon energi eller tid på att sätta mig framför datorn. Kanske låter konstigt för vissa då de tror att det är det enda jag gör, men neheeej. Ber iallafall om ursäkt att jag inte uppdaterat, vet hur jäkla irriterande det är att vänta på en uppdatering.

Samtidigt som jag har gjort en massa andra saker har jag även låtit mig lyssna på ljudböcker. Jag har lyssnat igenom Jo Nesbö - fladdermusmannen och nu lyssnar jag på Jo Nesbö - Kackerlackorna. Dessa böcker är helt okej dock skulle jag nog gilla dem bättre om jag läste dem själv då uppläsarna är riktigt dåliga, ingen inlevelse och får mig att somna titt som tätt.
Jag försöker sälja av så mycket som möjligt av min garderob samtidigt som det är med sorg i hjärtat. Även om jag älskar mina plagg så använder jag dem ej och jag har så svårt att övertala mig själv om att det är det rätta. Men som jag skrev i mitt förra inlägg, det tar timmar att gå igenom garderoben. Och mitt shoppande slutar ju inte direkt heller.

På tal om det:




Har shoppat lite nytt (ingen månad blir en hel månad utan lite shopping.. ) Bl.a har jag shoppat en söt plånbok/kuvertväska och ett otroligt snyggt armband! Helt förälskad i armbandet ♥ Ibland är det förbaskat bra att vara shopaholic. Dessutom har jag färgat håret till min riktiga nyans sedan vi sågs sist. Syns att topparna är mörka igen, men ja.. som sagt det är min nyans så det känns bra inför sommaren så jag inte blir sådär ljuuust brun som jag brukar bli. Usch.
Ska det vara så ska det.

Nu ska jag sova ett slag, imorgon är det bytesdag igen och jag ska bjuda jobbet på morotstårta :P OM jag kommer ihåg att kliva upp i tid och göra iordning en riktig frosting.
Återstår att se, god natt ♥

Ps. Tack för de söta och peppande orden

Tradera

Lagt upp en stor del av min garderob på tradera nu, tar flera timmar.. men det gör det också om jag ska försöka hitta en sak i garderoben. Dags att rensa ut det mesta för jag hinner inte använda allt :(
Vill ni se vad det är jag sysslar med kan ni gå in HÄR {LÄNK}



Ork?

Har ingen ork att försöka engagera mig i detta just nu. Känns som om jag måste klättra över ett berg för att göra en sak.

Har en massa tankar och frågor kring sommaren, lite less över att det antagligen inte blir någon Thailandsresa och vet inte vad jag vill i sommar.
Hellst vill jag komma bort härifrån en sväng, men samtidigt inte. Ensam, men ändå inte. Snacka om att jag har endel att tänka igenom.




Ja, så här har jag sett ut största delen av dagen. Deprimerande. Men imorgon är det jobb igen, dock är jag fortfarande orklös.. vet inte..

Jag lovar att försöka samla energi och lust.. bli lite pepp igen..Nu ska jag kolla på Morden i midsomer.. klura lite så här på kvällskvisten.

Återkommer

Var en fullspäckad dag igår och idag blir likaså. Men jag återkommer med bilder osv senare i eftermiddag.


En bild från inatt. Så här såg jag ut igår.

Lite smått ångest

Känner mig egentligen inte redo för en ny arbetsdag imorgon. Jag har lite ångest om jag ska vara helt ärlig. Det var länge sedan jag kände så men jag antar att det är mycket som jag reagerar på just nu. Hjärnan kokar snart om man säger så.

Jag vet inte vad jag ska göra för att slappna av och besvikelsen i kroppen tär på mig. Lyssnar på lite starkare låtar i bilen så att jag ska slappna av (rock är det bästa i sådana situationer) men när jag inte sitter i bilen så blir det för tyst.. för lätt för att tänka.
Det har hänt lite saker under veckan som har gjort att många minnen, känslor och tankar har flytit upp till ytan och jag har svårt att gå vidare ifrån dem. Och vissa saker blir bara för mycket.

Imorgon ska jag som sagt jobba, lika så på måndag men sedan är jag ledig två hela dagar. Ser verkligen fram emot det. Men jag som hatar att planera har två punkter som är jätteviktiga under den tiden. Måndagskvällen består av en tur på Husky i Vemdalen. Bowling står på schemat och jag hoppas att jag kan fokusera lite bättre än vad jag gjort de senaste gångerna (blir så arg när klotet går i rännan och då går det ännu sämre, haha). Sedan på tisdagen ska "the fantastic four" (Ems, Madde, Anna och Jag) käka middag på gården och avnjuta en måltid.
Inte så stora planer men som sagt viktiga och jag ser fram emot det :)

Nu för att slappna av har jag införskaffat en ny ljudbok. Min syster har nämligen rekomenderat och berättat om Jo Nesbø's böcker och idag ska jag börja lyssna på fladdermusmannen. Kriminal-serier brukar vara en av mina favoriter, så jag hoppas att detta ska passa mig också (inte så erfaren av krim-böcker)

Jag återkommer.


Sick puppies - you're going down.

Glas..

Känns som om jag tassar runt. Passar mig för att gå på glas. Samtidigt som jag marscherar fram för att jag inte orkar blunda.
Jag ser mer än vad du kanske tror. Jag märker varje liten förändring.
Jag bygger upp en frustration och om du inte slutar snart exploderar jag. Akta, ta skydd.


Schyy

Känner mig inte på humör för att sitta framför datorn, känner att det är så mycket annat jag vill göra och hinna med. Men just idag har jag suttit några timmar framför datorn. Jag har nämligen lagt ut en massa kläder till försäljning igen.{Klicka här för att se vad som säljes}
Lägger upp lite saker då och då, för det är ganska tidskrävande.

Idag har jag varit ute i backen med syster och sedan åkte jag till S för att handla lite och skicka iväg paket. Härligt väder var det och det ger mig energi.

Me and my

Måste sova NU.

Men iallafall har jag haft både bra och dåliga dagar denna veckan, idag var en dålig dag.
Var tvungen att åka söderöver pga en händelse som jag inte kan ta upp via bloggen, iallafall kan detta få konsikvenser som jag INTE är beredd på att ta.
Dessutom låter Thailand i maj som en dagdröm trots allt och jag känner att luften går ur mig. Men jag hoppas in i det sista.

Jag är ledig imorgon också, och då blir det upp på fjället och rasta snowboarden lite med Ems. Härligt!



Me and my brills.. H&M.

Dressed for..?



Denna blommiga sak ploppade ner i brevlådan idag. Grattis.. skulle ha kommit i början av förra veckan. Blöh.
Lite stor på sina ställen så jag ska försöka sy in den lite men vi får se hur det går. Annars får jag gå runt med hängslen ;)


Testade två andra klänningar samtidigt, NU kan jag äntligen ha den blåa klänningen, yey!! och den till höger köpte jag i turkiet, den måste verkligen justeras och sys in.. måste kanske kalla på hjälp från mormor?

Weekend

Det är alltså redan helg? Jäklar, jag som fått för mig att det var måndag igår, men nej då. Imorgon är det bytesdag igen och jag känner mig inte taggad.
Har inte orkat skriva, är lite off just nu.
Har jobbat och sovit nästan konstant, och snart är det slut? Känns jätte konstigt att vi är inne i mitten av mars redan, alltså endast en månad kvar av arbete, sedan då?

Jag har inte mycket att berätta för er nu.. jag ska försöka komma igång tills på måndag. Imorgon jobbar jag nämligen kväll så jag tror inte att jag kommer ha energi att babbla på då.

This day




Dagen i bilder. Nu börjar det bli varmare även här i de norra delarna av landet och vad innebär det? Jo man skyndar sig att ta fram skinnjackan ♥ Dock älskar jag min mörkbruna jacka som hängt med i 4 år, den jag köpte i höstas är inte en sann kärlek kom jag på idag.. typiskt.

Nåväl. Jag åkte ner till S för att ta med systeryster på en shoppingrunda, hör och häpna, syster var på shoppinghumör! Fast ja, det var kanske lite att ta i då vi endast besökte dollarstore och sedan tog vi oss en fika/lunch på café cineast.
Trots att syster valde den minsta semlan så lyckades hon kladda ner sig med den ändå, jag undrar hur hon skulle ha sett ut om hon valde en av de större semlorna?
Jag har redan ätit min del av semlor för i år så därför valde jag en smaskig räkmacka istället och trotsade "fettisdagen" och jag blev mer än nöjd för det!

Nu ska jag kolla på morden i midsomer {engelsk kriminalserie som känns ganska mysig av någon konstig anledning?}

Teddy..



Igår införskaffade jag mig en ny myströja. Perfekt att ha senare i vår när man är ute och promenerar eller åker skoter. Men just nu passar den ypperligt till soffhäng. Måste egentligen tvätta igenom den några gånger då de fäller lite, men jag kan inte låta bli den på kvällarna.

Vill ni kika på vart jag hittar mina sköna tröjor? Klicka HÄR {länk} så kommer ni direkt till webshopen
\länken kan upphöra om produkten utgår ur lagret, då kan man klicka HÄR\



Jag tycker att bilden på webshopen är lite missvisande, så här ser ni mer färgerna på tröjan, myyys!

Just nu har de Vemdalens skidshopar 40% REA på stora delar av deras sortiment, därav mitt slösande.

Time is ticking

Jaha, så nu är man ledig i två dagar då? Känns lite muppigt måste jag erkänna. Man blir helt blank i huvudet "vad ska jag hitta på nu då?". Men jag måste erkänna att jag har längtat efter ledighet.. blir alldeles matt vissa dagar.

Idag är det måndag, och den stora frågan är om man ska bowla idag igen? Det går bara sämre och sämre för mig med bowling.. jäkla skit alltså.
Vore ganska skönt att gå och lägga sig nu dessutom.. men vi får se.
Nu är det dags för att göra mamma sällskap och kika på "Halv åtta hos mig".

Just ja, något nytt är på väg hem till mig.. något svart och vitt.
Kan knappt bärga mig ♥


Mums..



Denna middag gjorde jag förra veckan, otroligt god grönsaksgratäng med bacon alá Molkan. Vill ni också göra denna smarriga rätt? KLICKA HÄR FÖR RECEPT {länk}

Jag rekomenderar verkligen denna rätten om ni vill äta en ordentlig smarrig rätt, man blir mätt men det känns inte som om man har ett tungt klot i magen när man är klar som det gör med vissa rätter. Dessutom tycker jag att den var godare dagen efter när den har fått gotta till sig. Mums.

(Molkan kallade den visst multigratäng, och de stämmer nog mer..)

Irritationsmoment

Det är inte läge att vara ego och självisk när jag har PMS..



Helt slut i kroppen, trots att det är påfrestande så är det en av alla de bra sidorna med mitt jobb, att få välkomna dem som anländer. Men tillslut så har man lite svårt att veta vad man har frågat gästen om. Men som tur är så är gästerna lyckliga för att komma fram, dessutom är de väldigt tolleranta när en annan är lite vimsig.

När klockan slog 17 flög jag ut ur receptionen, ville så gärna andas lite frisk luft. Luften på jobbet är väldigt torr så i slutet av dagen tjorvade halsen och läpparna är spruckna och frasiga.
Imorgon jobbar jag till 13 och sedan tar jag helg i två dagar.. undrar vad man ska hitta på? Sova ska jag absolut göra, är SÅ trött. Gaah!

Volanger

Volanger, de är vackert. Men jag gillar inte när det är för puttinuttigt.

Ems blev ganska glad över hennes present, Puh! Hon fick 10 par lösögonfransar och två par örhängen. Hon ville ha något användbart och det tycker jag att hon fick ^^.

Ikväll har jag varit till Ems på tårta och förfest. Då jag ska jobba imorgon så var jag "the driver" på ditvägen men hem får de fixa taxi. Trots att det är sportlovsvecka tycker jag att det var otroligt lugnt ute på krogen ikväll, men iofs så åkte jag hem redan vid 00:30 cirkus.. och då kanske många partysugna fortfarande har förfest. Nå ja, det var större plats på dansgolvet åt en annan då, hehe. Och ibland kan det verkligen behövas.



Nu måste jag lugna ner mig så att jag somnar [blir så sprallig när jag får dansa!] nu blir det 3 intensiva dagar och sedan är jag ledig 2.. skönt!

Tidtagarur

Vilken seg morgon! Jag vet inte vad som hände med mig men jag ville verkligen inte vakna. Jag har inte haft någon som helst energi de senaste dagarna. Vill bara sova, men samtidigt så kan jag inte för jag känner mig stressad. Varför vet jag dock inte.

Egentligen borde jag börja ta tid på mig själv på mornarna för jag kan nog börja jämföra mig själv med en sengångare. Hur gjorde man när man var yngre? Nåja, huvudsaken är att jag inte kommer försent eller försover mig tycker jag.

Igår fyllde söta Ems år, och idag ska hon få min present. Jag har lyckats hålla det hemligt i en heeel månad, förstår ni vad energikrävande det är för mig? Kanske därför jag är så trött, haha.

Idag fick vi dessutom nya arbetströjor då våra andra var lite dåliga i kvalitén.  Så nu är vi färgklickar här i receptionen. Första året jag jobbade hade vi röda tröjor, ifjol och i år hade vi gråa. Men då koftorna som vi hade i år tappade formen så är vi numera knallrosa, oh yes, ni läste rätt.
Samtidigt som det är en ganska udda färg så tycker jag att den är härlig mot hyn.


Dag 30 - En valfri bild



En bild på tussis päls, nytvättad och go.. och en luddig/fluffig bild i sig.

Dag 29 - Nyaste bilden på mig


En bild från idag, jag och Tussi tog oss ut i solskenet och solade lite. Man blir så mycket gladare av solen. Skönt att få lite frisk luft och slippa oljudet som är inne på jobbet. Det är ALDRIG tyst där inne. Ute var det bara en skoter som brummade i fjärran.


Knåpar

Tar tag i min design just för tillfället. Antar att man måste engagera sig när man får en kommentar gällande en aktiv bloggdesigns försäljning? Ska man ta det som en pik kanske? haha.

Nåja, lika bra det. Dock har jag känt mig lite oinspirerad.. men det kommer. Tar hjälp av en massa actions i PS iallfall så att bilderna som jag planerat att använda passar ihop.

Förhoppningsvist är jag klar senare idag. På återseende.

Dag 28 - Väder



Frost, vackra frost..


Tävling - Vinn hemligt paket av Tsukii

Tsukii har just nu en tävling som pågår till 12:00 på söndagen den 13 mars (2011). Vinsten är ett hemligt paket som Tsukii har plockat ihop. Visst kliar det i fingrarna av nyfikenhet? Vill DU också tävla? Klicka på bilden nedan eller Här {länk}


Obs: motivet på bilden har inget med priset att göra.

 


RSS 2.0