Lite smått ångest

Känner mig egentligen inte redo för en ny arbetsdag imorgon. Jag har lite ångest om jag ska vara helt ärlig. Det var länge sedan jag kände så men jag antar att det är mycket som jag reagerar på just nu. Hjärnan kokar snart om man säger så.

Jag vet inte vad jag ska göra för att slappna av och besvikelsen i kroppen tär på mig. Lyssnar på lite starkare låtar i bilen så att jag ska slappna av (rock är det bästa i sådana situationer) men när jag inte sitter i bilen så blir det för tyst.. för lätt för att tänka.
Det har hänt lite saker under veckan som har gjort att många minnen, känslor och tankar har flytit upp till ytan och jag har svårt att gå vidare ifrån dem. Och vissa saker blir bara för mycket.

Imorgon ska jag som sagt jobba, lika så på måndag men sedan är jag ledig två hela dagar. Ser verkligen fram emot det. Men jag som hatar att planera har två punkter som är jätteviktiga under den tiden. Måndagskvällen består av en tur på Husky i Vemdalen. Bowling står på schemat och jag hoppas att jag kan fokusera lite bättre än vad jag gjort de senaste gångerna (blir så arg när klotet går i rännan och då går det ännu sämre, haha). Sedan på tisdagen ska "the fantastic four" (Ems, Madde, Anna och Jag) käka middag på gården och avnjuta en måltid.
Inte så stora planer men som sagt viktiga och jag ser fram emot det :)

Nu för att slappna av har jag införskaffat en ny ljudbok. Min syster har nämligen rekomenderat och berättat om Jo Nesbø's böcker och idag ska jag börja lyssna på fladdermusmannen. Kriminal-serier brukar vara en av mina favoriter, så jag hoppas att detta ska passa mig också (inte så erfaren av krim-böcker)

Jag återkommer.


Sick puppies - you're going down.

Kommentarer
Luzen

hoppas allt är bra me dej vännern..? <3



love you

2011-03-21 | 07:44:51
http://luzzis.se
Wysteriia gets in shape

Svar: Ja jag känner mig verkligen motiverad så det känns som jag kommer klara det ganska bra :)



Hoppas du mår bättre snart vad det än är son hänt <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback