Laddar

:\

Imorgon aker vi hem, kanns overkligt och samtidigt sa fruktansvart efterlangtat. Jag hade en bra trip till Phi phi men stannade bara en natt da man var orolig for det dar forbaskade askmolnet som hotade.
Efter det sa har vi inte gjort nagot speciellt, besokt stranden varje dag. Shoppat en massa saker och det ska bli SAAAA skoj att fa visa er allt jag kopt. For det ar en massa saker ;) Allt var absolut nodvandigt..

Jag har njutit, spenderat pengar pa MIG sjalv, unnat mig massager osv, sadant man maste unna sig ibland.
Utover det har jag akt pa en kraftig urinvagsinfektion som fick mig att grata, men som tur ar har de dunder piller har i Thailand som de ger ut over disk (sa javla mkt battre an i sverige, om man vet vad man lider av liksom?) jag har hittat en salva som botar mina solexem (hur underbart var inte det da???!!) och jag har kopt en massa andra kramer och produkter mot alla mina skavanker som dykt upp. Haha.
Jag har aldrig besokt ett apotek sa ofta som jag gjort under dessa 3 veckor.

Vi har haft problem med internet pa hotellet, sa darfor har jag inte ens orkat forsoka skriva ett inlagg pa ett tag, men nar jag kommer hem blir det bilder och inlagg!

Hoppas att nagon av mina tidigare besokare kommer finnas kvar nar jag kommer hem?


notis till mig sjalv: jag ska kolla pa en massa filmer nar jag kommer hem, sagan om ringer, pirates, ice age osv.. japp.. kommer ha fullt upp da ocksa ;)

Pa aterseende?

Jag ar pa phi phi igen, kunde verkligen inte lata bli utan tankte att jag maste chansa. Jag ska dock atervanda till kata imorgon da det har forbaskade askmolnet verkar satta kappar i hjulet for oss. Why god?
Men jag hoppas att det inte blir som de befarar.
Snalla hall alla era tummar och tar sa att jag kommer hem nar jag ska. Jag vill verkligen hem nasta vecka.

Weekend market

Weekend market.  Det basta som finns enligt mig ;)
Detta hittade jag sa gott som pa en gang nar vi gick in pa marknaden.


6 par skor, 6 BHar, tva par byxor, en jeans vast, tva toppar, 3 mascaror, ett lappglans, solbrillor och ett smycke.
utover det akte vi tuk tuk bade dit och hem, kopte mat osv. Allt for under 750 kr. Det tycker jag ar helt okej!
I vanliga fall brukar jag inte vilja ta upp priser, men detta var sa fantastiskt. Och jag ska dit en gang till! Da ska jag kopa en vaska att ha som handbagage, fler skor och lite presenter. hihi.. sa himla skoj!Denna underbara skapelse at jag efter varan roliga shoppingrunda, det ar apple och kanel fyllda varrullar med god vaniljsas. mums!
Finns namligen en svensk restaurang har i kata som heter ' Cafe Opera ' Som har otroligt bra priser just nu och lagar fantastisk mat.

Om man vill ata gott vid weekend market ska man besoka sixth sense som hade fantastisk Thaimat (aven lite annat) for bra priser och det var en riktigt flott restaurang, trendig. Den ligger pa andra sidan av stora vagen, lite trixigt att ta sig over, men latt vart det!


Idag ska jag nog forsoka surfa om vadret tillater.

Phi phi

Tva av vara dagar spenderades i Phi phi, en fantastisk O dar man promenerar hela tiden. Det jobbigaste dar ar cyklisterna som plingar om att man ar i vagen hela tiden. Haha.
Vi gjorde helt fel nar vi kom dit, vi bokade ett rum via en av turistinformationerna som star vid kajen, det resulterade i att vi hamnade hogt upp pa ett berg ( Up hill cottages, man kanske kunde forsta det av namnet) rummet hade bara en dalig propellerflakt och det kandes inte sakert, sa vi fick ta vara vaskor och traska ner igen igenom hela phi phi for att fa tillbaka vara pengar.
Tillslut hittade vi Banthai guesthouse. Miss Lee ager stallet och larde sig vara namn direkt, en rikigt trevlig dam maste jag saga.
Dock blev man lite lurad att AC'n ingick i priset, men de var man tvungen att kopa till for nastan dubbelt av de priset vi betalade for rummet.. och ja, man blir ganska dumsnal.

Forsta kvallen gick vi ut och partajade hela natten lang, vilket kanske inte var det smartaste och jag tappade min planbok. Haha. Men det var helt klart vart det och jag kan tanka mig att aka tillbaka en natt eller tva. Dagen efter sa var det inte helt pigga flickor i varat rum, men jag och Madde tog oss ut pa stranden. Lite ackligt i vattnet da de ar ganska mycket skrap som flyter omkring, men da tog vi oss en kajak och paddlade ut pa en annan strand, det var underbart!
Vi hade dessutom mojlighet att segla runt on om vi hade velat det, och jag angrar sa himla mycket att jag inte stannade kvar och gjorde det.. det hade varit SA kul! Hm, kanske aker tillbaka.. men denna gangen med AC

Jag Phi PhiAll rights reserved, anvandning av mina bilder utan min tillatelse ar forbjudet.

Lata dagar

Behover man saga nagot mer?Ett tips: ska man kopa alkohol pa stranden sa ar det mycket battre att promenera 3 min till narmsta 7eleven och kopa med sig lite gott istallet. dubbelt sa mycket for pengarna.

Imorgon ska vi aka vidare och det lutar mot Krabi, ao nang, phi phi osv. Vi far se hur det blir, och det basta ar att om vi inte gillar det nya stallet kan vi alltid aka tillbaka hit. Kanske testa patong eller Karon. Men jag alskar Kata.. lugna gatan.

God morgon Sverige!

Gor er redo for en bildbomb!

Vi har varit i Kata Beach i snart en vecka och det ar riktigt skont att ta det lugnt pa ett och samma stalle. Vi bor pa ett hotell som heter: Kata Palace Phucket Hotel. Lite langt namn, men det kallas bara Kata Palace, bra ar vall det.
Vi har shoppat en massa (ganska osmart nar man ska bara runt pa allt i 3 veckor i en vaska) men man kan inte lata bli att kopa nar det ar sa billigt och man vill ju verkligen ha det, haha.

Varat hotell ligger ca 500 m fran stranden och det ar riktigt bra, dessutom sa betalar vi 600 bht per natt for 3 personer. Lite dyrare an pa min systers resa till Thai, men helt klart vart det! Vi ar skit nojda.

Nu ar klockan halv 11 har och jag ska bege mig ut pa stranden. Som ni ser pa bilden nedanfor sa har jag fatt ett regalt bett pa insidan av laret, skit ont! Men fatt en bra kram mot det sa jag tror att det kommer bli bra. Jag har kopt en ny bikini as well, den paminner mig om miami vice och Madde tankte direkt pa beverly hills nar hon sag den, vad tycker ni??
Anvandning av mina bilder utan min tillatelse ar forbjudet!

Kata Beach

Vilket underbart liv jag lever ibland! Vi ar i Kata beach och spenderar dagarna pa stranden. Man maste verkligen vara forsiktig har for solen ar riktigt stark. Jag brande nasan det forsta jag gjorde, hehe. Tjenare Rudolf!

Min kamera gick sonder direkt nar vi anlande till Kata, vet dock inte vad som ar fel pa den. Men idag ska jag kopa en ny kamera sa att jag har bilder att visa er senare.

Nu maste jag rusa, ha det sa bra sa aterkommer jag.

Thai

Vi ar framme i Thailand nu och jag hann inte skriva innan vi for. Prioriterade att umgas med familjen istallet.
Jag kommer skriva mer, men nu ar jag slut efter ett dygns resande, och letande efter boende.

Imorgon ska vi bara hanga pa stranden, som jag langtar!

Knak och brak

Jahapp, känns liksom inte skoj att skriva om någonting samtidigt som jag vill beskriva allt. Iallafall så är saknaden efter Tussi otroligt stor, man inbillar sig att hon ska finnas runt hörnet och man kommer på sig själv med att tänka "hon är inte i hallen, då är hon nog ute" osv.. man vill slänga något gott i hennes matkopp, snusa henne i pälsen och ha samtal med henne.. usch.. det är så fruktansvärt tomt att man nästan blir tokig.
Gråter floder varje morgon och kväll, helt säker på att det varit en otäck dröm.
Men det var ingen mardröm, det var ett gemensamt beslut som togs i måndags då T hade väldigt svårt att styra bakdelen. Vi ville inte att hon skulle ha ont och trots att hon ville leka in i det sista så såg man att hon egentligen inte orkade.
Nu har chocken börjat släppa men det hjälper liksom inte, man är förlamad. Det känns dessutom inte kul att behöva lämna mamma hemma i det stora huset ensam och vara i ett annat land.

Jag har resfeber, jag kan inte sova (det beror nog dock inte på resan) och jag har lite panik över att det snart är dags utan att ha direkt koll på vad som behöver tas med och ordnas. Jag har tänkt igenom det mesta tror jag och vi har flera alternativ på aktiviteter under de 3 veckorna som vi kommer vara borta.
Det känns som om hjärnan är inlindad i bomull.Med denna bilden säger jag godnatt.. knakar och brakar i ryggen.


Bara du.Denna dagen blev en av de värsta i mitt liv. Min älskade var tvungen att somna in och jag gråter som en tok. Jag mår illa av sorg och det känns som om huvudet ska sprängas.
Känns otroligt jobbigt att försöka vara klar i skallen just nu.


Tussi . Min allra bästa vän som varit med oss i 14 fina år.  kärlek, kärlek, kärlek.

Väntar och längtar

Urk vilken långtråkig dag detta blev då. Jag har bytt däck på bilen och sedan kikat på film. Egentligen vill jag gå och duscha men vi håller på att försöka fylla upp badtunnan med vatten, så vattnet leds till badtunnan just nu istället för att ge bra tryck i duschen.. så jag väntar..

När jag kommer hem från Thailand HOPPAS jag verkligen att vattenproppen har försvunnit och då ska jag bada badkar! Oh yes! Kanske till och med slår på stort och använder bubbelmattan. mmmm  
Jag försöker sysselsätta mig lite så att denna dagen tar slut. Imorgon funderar jag på att åka till mormor och kratta hennes tomt så det blir vårfint där.
Men om det blir fult väder (idag snöade det en sväng?) så tror jag att jag stannar under täcket imorgon också.


RSS 2.0