Kattnapparen

Jack, the cat.
 
Ledig igen!? Vad ska det vara bra för? den här veckan vill jag inte vara ledig, den här veckan vill jag jobba arslet av mig så att jag kan vara ledig när Luz och D kommer hem. Men nja, ser inte riktigt ut så i planeringen.
L kommer hem den 17 dec och då jobbar jag så gott som hela veckan vad jag vet, men som tur är så jobbar jag flera korta dagar. D kommer hemöver den 23 och det är då som jag kommer jobba som mest. Jul och nyår är de största ankomst helgerna här vilket betyder att det är långa och fullspäckade dagar.
Men vi ska ses, det har vi bestämt.
Och så kommer det att bli!
Åh jag längtar!
 
Jack är som katter brukar, han är livlig, busig, energisk och lite jävlig. Riktig härlig katt kan man säga. Han har en förkärlek till att hoppa på stolar och bada i vattenstrålar. Och om jag inte hittar honom gömmer han sig oftast antingen under en kudde {yes, med svansen utanför, viftandes. haha] eller så ligger han på kudden, som jag sydde för några veckor sedan, uppe i hallen.
Jag hoppas att han får stanna ett tag till, det blir aldrig en tråkig/lugn stund.
 
Nu ska jag gå och ringa momma för att se om hon ska hålla sig hemma idag eller om hon ska ut på äventyr.
 

Kommentarer
Luzen

Men ATT man kan LÄNGTA efter nån så mycket som jag längtar efter dej å Diana!!!!! Det är sjukt :) å jaaaa vi SKA ses!! <3

Svar: Och jag längtar efter diiiiiiig!! Världens finaste bästaste och underbaraste vän!!! Nu känns det nästan som om dagarna går fortare dessutom! Snart är du häääääär <3

2012-12-06 | 16:27:46
http://luzzis.se
Junitjej

Vilken fin katt!

Svar: Tack!! Det är min systers katt, Jack :)

2012-12-11 | 20:11:36
http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback