Orättvist

Jag är ju en sådan person som vill ha sådant som andra rekomenderar. Ja, jag är väldigt lättpåverkad. Faller gärna för grupptryck men endast när det gäller bra ting. T.ex kläder och prylar. (Men det betyder såklart inte att jag skaffar allt som alla rekomenderar.. men mycket)

Nu tycker jag att det är riktigt orättvist att man har olika appar till olika telefoner. T.ex så skulle jag också vilja ha blogg.se's app så att jag kan blogga från mobilen på ett enklare sätt.
En annan app som jag skulle vilja ha är instagram.
Men som sagt, man kan inte få allt som andra har.
Och jag får nöja mig med det som min telefon faktiskt har, ska testa lite olika appar och se vad jag kan använda som påminner om den appen.

Jag vet att jag är tråkig på uppdateringsfronten men jag har tusen saker i skallen just nu.

Kram

Somebody



En låt som går varm just nu här hemma i lägenheten. Otroligt skön och det bästa är helt klart att de har spelat in hela låten på EN gitarr. Klicka på Youtube ikonen för att se videon, awesome!

Kan inte ens hitta ett favoritstycke i låten..

Kom igen katten, det svänger ju!

Not a fool

Godnatt!

Haft en störtskön helg och vecka.

Blev bjuden på fest av några festsugna grabbar som var här, men tackade nej. Dock ledde det till sjukt underhållande samtal som jag kommer skratta åt länge.
Felsägningar av mina närmsta har även fått mig att dra på smilbanden och några turer i backen blev det. Underbart.

Nu i helgen har jag unnat mig själv en massa sömn vilket min kropp har uppskattat.

Ikväll efter jobbet var det quiz-afton på 'Grizzly bar och grill' vilket var en rolig avslutning på dagen. Vi var absolut inte några av de bästa då det handlade till största del om geografi, haha! Bara tanken på mig och geografi är skrattretande!
Nej, ge mig frågor om skipass och jag kan få en fullpott allt utöver det ligger som i ett grummligt vattenglas.

Snabba fakta för här har ni en tjej som gäspar något så fruktansvärt!
Godnatt ♥


She´s moving like..

Hej hopp hallå, vad står på. oj oj sjörövarfabbe...

Ja som ni förstår så har det varit ännu en ute-måndag men inte en vanlig måndag. Nej idag var det ingen måndaxklubb nere i byn. Ikväll var det Vemdalsskalets högfjällshotell som stod för underhållningen.
Det är nämligen 'Student ski week' i området och då är det party hela veckan lång! (Nu ljög jag kanske? ski week slutar på torsdag, men då sätter vanliga helgen igång?Eller? Hoppas det..)
I alla fall:

Idag har jag varit ledig vilket behövdes så jag startade dagen med ca 4 avsnitt av 'The vampire diaries'. OOh! börjar närma mig slutet på andra säsongen så det är riktigt spännande!
Efter det fick det bli en lååång promenad i kylan, men tillslut blev det så kallt om rumpan så jag var tvungen att jogga till ica och värma mig där innan jag kom hem.

När det närmade sig tolvslaget for vi upp mot skalet och det började rycka i benen redan ute på parkeringen. NICE! Om man inte tränar i vanliga fall, så gör man det iallafall på dansgolvet.

Riktigt nöjd både över kvällen och att det var jag som körde. Men mindre nöjd över att jag headbanga. Det kommer kännas imorgon.


Good night, cutie

Ro

Som jag skrev tidigare så sover jag inte bra för tillfället. Känns som energin går på sparlåga så därför har jag valt att spendera helgen hemma hos mami.
Min älskade mami.
Jag är inte så trevlig om dagarna heller, för jag försöker samla energi men mina drömmar tar slut på energin direkt. Vet inte vad jag ska göra?

Kan vara lite oro för festen, den börjar ju närma sig.
Endast två veckor kvar nu.
SPÄNNANDE!
Men jag har redan kommit en bit på väg både i planering och utförande.
(Ni får se vad jag menar sedan)

Stressen över utlandsresan har ju lagt sig, för nu är resan bokad. Jag har något att se fram emot.
Så nu är det bara att fokusera på festen, när den är över så kan jag andas ordentligt och förhoppningsvist acceptera att jag har blivit 25.

Nightmare

Vet inte varför, men jag drömmer jobbiga drömmar just nu, känner mig lite hjälplös när jag vaknar och tusen gånger tröttare än vad jag var när jag gick och lade mig.
Bläh.
Drömmer stressdrömmar mestadels, att jag måste skynda mig. Att jag kommer försent, att jag gör dem jag har kär besvikna på mig.
Nej, så här vill jag inte ha det.


Om man skippar det där och tänker på något roligare så blir jag lycklig av bara tanken på thailand.. mmm.
Jag tycker att det ska bli jätte kul att åka till thailand igen, jag kan inte tänka mig ett bättre resmål faktiskt.
Denna gången ska vi bo i Patong och vi hittade en superdeal med både flyg och boende för 26 nätter. DEAL! Känns underbart att ha något att se fram emot och ännu bättre att M har varit i det området tidigare, så får hon visa mig runt.
Och då vi redan har boendet så kan man i lugn och ro åka dit och vi behöver inte packa ihop allt om vi vill ut på upptäcksfärd. YEY!
Det enda minuset jag kunde se med boendet är att det inte fanns pool. Men man behöver ju inte ha det när man har turkost vatten inom gångavstånd.
Yes sir.

Vad jag absolut ser fram emot:
Sand mellan tårna, vågornas sus, värme, att få bada, snorkla, dricka en drink eller två, möta folk som ler och är trevliga. Ja, det saknar jag.


We did it!

Igår togs årets bästa beslut.
Jag och Madelene R bokade en utlandsresa!! Och inte vart som helst: THAILAND. mitt andra hem ♥


Åh vad jag känner mig lycklig. Jag känner mig fri. Tillfreds.
Mitt älskade Thailand!


Överlycklig!

Berättar varför imorgon!!

Im shaking my head..

OOOH!
Vilken kväll, vilken underbar jäkla kväll jag hade igår!

Okej, jag hade druckit några redbull för mycket men ooooh, vilket härligt tryck det var på dansgolvet.
Inte alls som på fredagen och det var en massa underbara människor där dessutom {inte bara jag och Madelene].


Nu idag har jag dock lite ont här och där.. Jag börjar bli gammal antar jag för jag är otroligt stel i nacken och axlarna. Varför? För jag såg ingen annan som slängde lika mycket med ben och armar som jag igår, Jo kanske Emilia då, men annars? Nope!
Haha.

Det jag älskar mest med att gå ut på skalet är att ingen förstår att jag är nykter, jag är speedad och taggad som tusen bara för att få dansa till öronbedövande musik, bland underbara vänner & en massa människor som inte känner mig eller kommer lära känna mig. Awesome!

Bara tanken får mig pepp på att gå ut igen.. och igen.. och igen!


Charades husmorstips #3

Ang skorna (igen)

Om man inte vill testa att frysa skorna med vattenpåsar & vill få hela skon större så har jag ännu ett ess i rockärmen:

Gå ut dem med tjocksockar!

Det betyder alltså att man får lida pin i en timme eller två.

[Observera att man gör detta på egen risk, jag ansvarar inte för om skorna blir förstora, förstörs eller dyl]

Jag har en underbar mormor som stickar tjocksockar åt mig varje jul och de använder jag konstant. Och dessa kommer även till användning om mina skor sitter för tight.
Jag drar på mig sockorna inuti skorna och tvingar igen blixtlåset (ibland får man gå runt utan att stänga skon helt ett tag innan man överhuvudtaget kan stänga blixtlåset, eller inte ens försöka stänga skon).
Om det blir så tight att det känns som om foten trycks ihop så är strumpan tillräckligt tjock.
Det gör ont, fötterna brukar domna bort och det blir varmt.
Men det funkar så gott som varje gång.
Men observera att detta oftast gör hela skon större. Om man bara vill ha tåpartiet större rekomenderar jag att man testar ispåsen först.

Charades husmorstips #2

Som ni kanske minns så råkade jag köpa ett par underbara pjux som var för små (igen).
Så nu tänkte jag ge ett husmorstips som oftast funkar för mig för att få dem större.
[Observera att man gör detta på egen risk. ibland funkar det, ibland inte. jag tar inget ansvar för om skorna blir för stora, förstörda eller dylikt.]

Nå, till tipset:




Man behöver:
Skorna, plastpåsar (jag brukar använda 4) och lite vatten.


Ta två påsar per sko, alltså dubbla påsar så att skon är extra skyddad om ena påsen går sönder.
Fyll ena hörnet av påsen med vatten, töm påsen på luft (sug ur luften så att det endast är vatten kvar)
Var noga med att inte spilla vatten på påsens utsida eller i skon, för då kan man dra sönder innersulan.
Stoppa ner påsarna i skorna, placera dem där du vill få skon större. (oftast i tå partiet)


Sedan är det bara att ställa in dem i frysen i några timmar (jag brukar ha dem i frysen medans jag jobbar, för då vet jag att de är genomfryst när jag kommer hem)

Sedan är det bara att ta ur påsarna ur skon, det här momentet kan vara lite knepigt då isen är en perfekt kopia av skons innersida.. det är även här man kan dra sönder innersulan om man har spillt vatten. Tar det emot när man försöker avlägsna påsen/isen så låt dem stå framme ett tag innan ni försöker ta bort dem.. slit inte i skon.

Sedan är det bara att testa!

Kladdisar

Vilken kväll.

Natten spenderades på Vemdalsskalet och jag måste säga att det var en av de snabbaste turerna dit. Inte alls lika party som det brukar. Kan dock bero på att de endast hade lilla dansgolvet öppet (fail!) och inte alls fagra/trevliga människor där.
Okej, det var fult sagt, men ja, blev less ganska direkt.

Första karln som tog kotakt verkade vara döv eller så ville han bara inte förstå ett nej. Eller inte endast ett nej. Både jag och M sa nej säkert 20 ggr sammanlagt så tillslut var vi tvugna att gå därifrån.

Nästa karl försökte vara 'wingman' till sin kompis. Bara det att kompisen lika gärna kunde ha varit min eller Maddelens pappa.. så pass på den.

Tredje karln som kom fram ställde sig 10 cm ifrån och skrek: VARFÖR ÄR NI SÅ BLYYYGA? när vi dansade loss. WTF? Vad var det för fel ikväll egentligen?

Imorgon hoppas jag att de öppnar upp stora dansgolvet så att man inte behöver vara så nära... hm.. sådana människor.
Utöver det hade jag jätte skoj!



Just nu ligger jag och är övertrött. Precis kikat klart på 'Crazy stupid love' så jag har legat och skrattat och dregglat om vart annat.
Nu är jag dock beredd att lägga mig så att det blir morgon snart. Gofika på jobbet står på schemat och kanske något åk? Annars kanske en tur på skotern? Iallafall vill jag träffa min kära mor imorgon, saknar henne ♥.

Nytt, till mig.




Efter en låååång dag så blev jag några saker rikare.. och några hundringar fattigare. Men skoj var det!

Nu är jag i 5 månaden i magen (känns det som) efter en otrolig lunchbuffé, och den magen gjorde det inte lättare i provhytten direkt.
Jag hittade som tur var endel innan lunch förutom ett par jobb byxor och det är ett under att jag fick på mig de byxorna ^^.

Nu är jag äntligen hemma, har testat plaggen en extra gång och de känns bra så nu ska jag nog lägga mig i badet och försöka ge lite liv till mitt torra, trötta hår.

Luften på jobbet dödar min hy, mitt hår och mina naglar.. ysch.
Idag på väg till Ösd så skyndade jag mig in på dollar i svenstavik och tömde hyllan med mitt favvobalsam.. 4 flaskor rakt till kassan.
Har en tendens att hamstra på saker och ting, tror minsann att det ligger i släkten ;)

Throw it in the bag..

Tomorrow. Åh, jag ser fram emot detta!

Imorgon så kommer löningen in på kontot vilket också betyder att det bränner i plånboken. Jag, Ems och Anna ska ta oss en efterlängtad tur till Östersund och strosa runt i butiker.
Älskade butiker..
Jag har iofs beställt saker så att jag inte har råd att åka dit egentligen. Men jag ska dit och käka god mat, ha underbart sällskap och försöka hitta någon nytt fint linne.
Förhoppningsvist hittar jag något fint att ha på min kommande fest, weei!

My wishlist



Då jag förbereder mig för min födelsedag så tänkte jag infomera mina närmaste vad det är som ligger på önskelistan iår. (som bara är riktlinjer.. med vissa pikar)

Sällskapsspel! {Jag vill ha mer spel, spel med spelplan. HÄR]
Boxningsset ♥ {Påse och handskar finns HÄR & HÄR]
Träningsset {Ett mjukisset vore inte helt fel HÄR eller fodrat overallställ som man hade när man var liten..]
Lite skor, love love love {Finner man också HÄR och HÄR]
Serie Box. {Serier är aldrig fel, absolut inte klassiker som dessa. Gärna hela boxar]
Stor Högtalare/musikspelare ♥ {Den här är jag absolut kär i! Awesome! HÄR]
Ett snowboard case ♥ {Behövs verkligen!! Så jag inte repar sönder bilen. HÄR eller på Bjr skidshop]

En tur till Ullared skulle inte sitta fel.
Hantlar, kettlebell, nya gympadojor, ett kari traa underställ (iallafall en överdel i ull)
Eller en sväng till London, Berlin, Paris, Italien, Åland.. eller ja, ni fattar.

Vet att detta är mycket att be om.. men hellre att ni får ett hum över vad jag önskar mig.
T.ex så är hantlar ett hett tips också, träna träna träna.

Closer and Closer.

Guess what!?

Om ca 3 veckor (eller kanske 4) fyller jag 25! Oh yes, känner mig lite nojig och kommer säkert snart börja gå en extra vända till spegeln för att kika efter gråa hårstrån.
Haha.

Iallafall så har jag varit inaktiv här för att jag har varit aktiv på andra ställen. De senaste dagarna har jag haft lite smått magvärk för min kommande födelsedag, varför? För att nu ÄNTLIGEN kommer jag ha en födelsedagsfest.
Den här festen har jag tjatat om sedan jag var 15-16. Kanske inte just DENNA festen, men jag ville ha en födelsedagsfest.. när jag fyllde 18, 20, 21.. ja ni fattar.
Nu har jag äntligen tagit tummen ur och fixat en lokal.
Jag har bokat, ringt runt, diskuterat, ojjat mig, gett upp, blivit förbaskad och nu äntligen nöjd.

Idag gick nämligen inbjudningarna ut till lite av folket. Folket som jag umgås med och som jag hoppas vill komma. Sedan vet jag att jag inte har bjudit en massa som jag vill ha med, men denna festen är 'My treat' det vill säga att jag kommer bjuda på välkomstdrink, lite mums, buffé och det tycker jag är ganska generöst.
Dessutom kan man inte bjuda ALLA.
Har lite panik över att någon ska ta illa upp.. Åh. Hatar när folk blir besvikna på mig.. Ännu värre om alla tackar nej. Då sitter jag där mitt i en lokal, med en massa mat, helt själv.

Nej det går inte!

M.. m.. move it!

Det har inte varit en bra dag. Vaknade alldeles för trött (men det var det absolut värt!) och sedan var det mitt egna humör som ställde till det.
Men ja, jag sa det jag skulle och det känns skönt att få det sagt.



Mina nya fina, höga, vackra, sköna, liiiite för små skor kom på posten förra veckan.
Kan ni förstå att jag är lycklig?
In i frysen med dem bara så sitter de nog perfekt snart nog! Great!

De påminner om marble skorna de sålde på nelly, och vad jag har förstått var de skorna också sköna att svassa runt i? Nåväl, hoppas och tror att dessa kommer bli ett säkert val i min skosamling.

Godnatt mina kära, imorgon är en ny dag.

F5, Ursäkta röran..

.. Jag bygger om.

Så det kommer vara rotigt ett tag, det är trots allt lördag idag.
Tryck F5 för att se det jag ser.

Ikväll

Ikväll kommer en ny design. oavsett hur den ser ut. Orkar inte med den jag har nu och jag vill ha något nytt. Även om det är halvfärdigt.

You make my

heart go bom bom bom.



Show me your smile.

Sitter och lyssnar på John Mayer och blir lite smått förälskad.. i allt. Satt och tänkte på vad som är mest attraktivt hos en karl och jag kom fram till att det är ett fint leende. Det spelar ingen roll egentligen hur snyggt utseende man har, om man går runt och är sur? Men att möta någon som ler mot en, ja, det gör intryck. OM karln dessutom är väldigt trevlig att se på så är ju det ett plus.

Vad tycker ni?

Och dessa karlar på bilden, ja de får gärna komma över på en kopp java när som helst. [Och om de inte har tid kan jag lätt ta med mig en termos och besöka dem.. ]

She makes me wanna..



less, trött och frussen.

Haft en liten helvetesdag på jobbet. Men ja, för vissa har den ju pinnat på som vanligt, men när en annan inte har hunnit det man ska hinna med så blir man jäkligt irriterad.
Absolut när man har blivit avbruten hela tiden. Nåväl, fixar det jag ska imorgon. Och om det blir lika igen kommer jag bli tokig.

Nu ska jag unna mig en filmkväll. Gött!

Förresten så kom min älskade syster igår innan måndax och jag är så glad över att jag har henne. Underbara människa!

There is..

There are.


Dagen sprang förbi och jag lever.. jag har dock plågats av en redig huvudvärk den sista timmen på jobbet. Ett tag trodde jag att jag skulle tuppa av 'Jaha, andra januari och jag kommer dö..' men riktigt så allvarligt blev det inte som tur är.
Dock känner jag mig lite ur balans ännu, men det var antagligen ett symptom på sömnbrist eller dyl.

Men just nu ligger jag här och väntar på att klockan ska bli 01 så jag får gå och lägga mig. Ni förstår, det är måndag idag. Vilket betyder att det är måndaxklub oavsett hur trött jag är. Usch.
Nu, när jag ligger i sängen nybadad och lyssnar på ballader så känns det otroligt onödigt att kliva upp och iväg för bowling etc. Men samtidigt vet jag att jag kommer vilja sparka mig själv om jag inte gör det.
Så därför hoppas jag Ems kommer hem och är jätte pepp på att gå ut. För då känns det mkt bättre. Kommer dessutom snart byta ut balladerna mot min lilla partymix. oh yes!



What a day!

Gott nytt år mina kära!

Jag har verkligen haft fullt upp och ingen sömn. Huvva. Först var jag ju sjuk, sedan fick man lägga i full fart direkt när man kom tillbaka till jobbet. Därefter har jag gått ut på Husky, åkt kvällsskidåkning, ätit fantastisk middag på nya restaurangen i området och firat nyår.  Hänger ni med?

Idag när jag vaknade kändes det som om jag hade sandpapper under ögonlocken så nu ligger jag nerbäddad hos mamma och är redo för sömn.
Dessutom fryser jag som en tok så jag är försedd med både underställsbyxor och tjocksockar. Det, det är en rolig syn vill jag lova.
Urk.

Igår firade jag in nyåret i hemma i vår fina by. Vi var ca 40 personer som först åt middag och sedan festade loss i bygdegården. Jag har nog aldrig haft så roligt på en nyårsfest som jag hade igår. Alla umgicks med alla, det var underbar stämning och vi hade liveband dessutom!
Ja, jag hade det otroligt roligt!
Traskade hem vid 01 tiden, slocknade, vaknade vid 4 för att jag varit klantig och lämnat musiken på mobilen på. Och sedan somnade jag tungt.. så tungt att jag ville skippa jobbet idag.
Men lyckades gräla på mig själv tillräckligt mycket så att jag tog mig till jobbet vilket inte alls var för farligt.
Alla verkade ha betongkepa (eller vad det kallas?) idag, så pass att man knappt träffade någon innan klockan närmade sig lunchdags.

Nu, nu är det äntligen dags för mig att släcka lampan och sova en sväng.
Lovar att återkomma (kanske imorgon!) med bilder, info, och annat skoj. Just nu kan jag inte då sandpapperet börjar smyga fram under ögonlocken igen.

Åter igen gott nytt år!


RSS 2.0