Mango

En fantastisk frukost: mango & passion smoothie, te, ostmacka och lite läsning.
 
Lite dålig uppdatering här på sistone men det har en anledning ska ni veta.
Jag har äntligen ÄNTLIGEN äntligen börjat jobba igen. Har en daglig rutin vilket jag har saknat.
Och sedan har lilla fröken plupp bitit sönder strömkabeln till mammas dator, så hon har min strömkabel.
Och jag, jag är bitter för att jag FORTFARANDE inte har fått min strömkabel till miniklumpen från Dustin?! DÅÅÅLIGT. Plus att de inte ens har hört av sig till mig ang detta? Nu har jag inte ringt och tjatat på en vecka, och de har inte hört av sig? Ska man hinna bli gråhårig??
Känns ganska hopplöst. Plus att jag har köpt strömkablar (yes, plural) via ebay istället. Och om de hinner komma innan kabeln från Dustin kommer, då kommer jag skratta & sedan skälla på dem som en ettrig liten... tax(?).
Jag har ingen tur med tekniken den här perioden, PUNKT!
 
Men:
 
Det är ÄNTLIGEN "sista" veckan innan fröken malmö kommer hem igen! Luzen kommer på söndag/måndag och det kliiiar i fingrarna!
Veckan kommer dessutom gå fort. Först jobb till fredag, sedan ska jag umgås med Diana och Challan i helgen (också ett stort ÄNTLIGEN!!) och sedan är luzen hemma!
På måndagen är det bykampen i Lillhärdal och den ska vi på och jag jobbar kväll dagen efter så jag har inga planer på att avbryta kvällen tidigt, no sir.
Ah, livet känns fantastiskt!
 
Och Kelah då? Hon gör framsteg! Hon börjar bli så stor och nu kan hon gå i trappan själv.. plus att vi har (idag) tagit oss en tur runt byn.
Min fantastiska lilla tjej!
Får nästan lite panik gällande det.. men försöker andas
 

Kommentarer
Luzen

Ja snart kommer jag :D!!! Pratade me mamma igår å hon å Gunnar hämtar mej å brorsan i stan på söndag kväll eller måndag morgon, så jag är hemma i tid till Bykampen, wihoo =)! Då ska vi hänga HEEELA kvällen!!!! Fy va jag längtar, skiter i om det regnar som ifjol!! It's you and me baby <3

2012-07-11 | 10:38:56
http://luzzis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback