Brunch time


Te, äggmacka, juice med proviva, jordgubbar & kiwi.

© Mina bilder tillhör mig och får inte användas utan min tillåtelse.

Lyxigt att vakna upp och bara njuta.

Jag åkte till våran sommarstuga igår, själv. Ifjol byggde vi ut stugans altan, så att det numer är mer som ett inglasat vardagsrum. Underbart!
Jag har tyvärr inte kunnat spendera så mycket tid här ännu efter det att altanen byggdes klart. Förra sommaren jobbade jag och på hösten blir det för kallt.
Så när jag var utomlands så var det sommarstugan som jag riktigt längtade efter, det är våran historia och framtid samlat på ett ställe.

Igår klev jag upp vid 6 bara för att hinna packa i bilen tills dess att jag skulle vara hos tandläkaren. Direkt efter tandläkarbesöket (som kostade nästan 800!? för en undersökning & floursköljning!? bedrövligt) styrde jag pärlan mot sommarstugan.

När jag kom fram så spöregnade det här och jag överrumplades av en kraftig huvudvärk. Så vid 21-tiden somnade jag.. och sov.. Vaknade 6 och kände mig någorlunda pigg, dock somnade jag om och vaknade lagom till brunch.. Pinsamt! Men kanske välbehövligt??

Iallafall så är vädret sisådär idag också, så jag ska sitta kvar här i vårt fantastiska rum ett tag till. Sedan ska jag nog åka ner på stan och kolla efter lite saker till vår bäbis som kommer bli våran nästa vecka.

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback