Im home


Övre  : GOD GLASS på Big C, caramel and almond. Min underbara klocka som jag hittade idag
Nedre: Den roliga tuktuk turen till Big C. Mina fynd för dagen! LOVE IT


Thailand, det känns som mitt andra hem.. mitt otroligt varma andra hem.

Jag och M har det underbart! Det är varmt och soligt varje dag och det har självklart bidragit till en ganska härlig röd färg på skinnet..
Idag plaskade det lite på morgonen så vi beslutade oss för att låta skinnet vila och spendera lite pengar på Big C i phuket town och weekend market.
Och det gick undan!

Om man ska på weekend market ska man vara beredd på att det blir varmt, men idag var det groteskt! Det bokstavligen rann ner för pannan på mig.. mysig tjej.
Men det gjorde inte så mycket, om man ser att thailändarna svettas floder också, så känner man sig inte lika mycket som ett miffo. {Men när de slutar svettas och en annan fortsätter, ja då blir man liiiite skamsen}

Jag kom hemsläpandes med ca 20 shoppingkassar vilket fick mungiporna att stiga och jag har köpt så gott som allt som jag skulle.
M fick med sig ett bra gäng med påsar hon med, vilket betyder att det var en lyckad dag!

Kommentarer
Lusen

Jättefin klocka =)!! Du, skulle du ev kunna se om du råkar hitta Naomi Campbells parfym Paradise passion? Det är min favoritparfym numero uno men den finns INGENSTANS! Skulle vara guld om du råkade hitta den =).. PUSSS <3

2012-05-13 | 13:14:39
http://luzzis.se
mor

Tur att man inte kan kika närmare på bilden med vad du köpt ;)

2012-05-16 | 18:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback