Storhogna högfjällshotell & spa

Min fina syster ♥
 
I fredags vaknade jag med pirr i magen för det var dagen vi {helena och jag] skulle få spendera några timmar på storhogna högfjällshotell och spa.
Dagen började dock inte så bra då en provisorisk lagning i en tand valde att ramla ur lagom till frukost. Men en tur till fru tandläkare så löste sig det problemet.. både lagningen och frågan vad mina sista slantar skulle gå till.
På eftermiddagen plockade syster upp mig och vi åkte till Storhogna för att umgås med ett gäng damer på tjejkväll.
Man välkomnades med bubbel och fick strosa runt bland smott och gott från butiker i närheten.
Jag och syster passade på att ta oss en varsin massage då det var specialpris och sedan var det dags för middag.
 
Innan middagen hade vi ingen aning vilka vi skulle dela rum med, men när vi slagit oss ner vid bordet så hade vi turen att hamna bredvid två fantastiska damer. Precis de damer som vi även skulle bo ihop med!
Middagen var en fantastisk skaldjursbuffé, något jag älskar. {Så man kan säga att jag är i himmelriket.
Självklart gjorde man plats för efterrätt och även en svalkande drink vilket var precist vad vi behövde.
 
På lördagsmorgonen var vi uppe med tuppen för att kunna delta i morgonsimningen klockan 7 på morgonen vilket var en otroligt mysig start på dagen.
Frukosten {de två nedre bilderna} var fantastisk och hade allt man kunde önska sig vilket gjorde att man satt där en stor del av förmiddagen.
Helena deltog på ett "Latin fusion"-pass och jag gick runt och fotade lite under tiden. Min rygg/höft fick en ordentlig tillrättning i torsdags och det gjorde att jag gick runt som om jag vore 90 med en höft ur led. Det värsta är att jag måste gå och göra om det igen då det verkar ha gått tillbaka igen.
 
Iallafall hade jag en fantastisk vistelse på Storhogna tillsammans med min kära syster {och de fantastiska damerna jag fick äran att lära känna} och jag kommer nog aldrig kunna erbjuda henne något lika fint tillbaka. Jag är ritkigt tacksam och glad över att få umgås med henne under sådana omständigheter. Kändes som om vi båda behövde det ♥
Känner ingen som har jobbat och kämpat så mycket som hon har de senaste åren.
 
 

Kommentarer
mor

Det där var ni värda. Älskar er. Puss

Svar: Tack mamma <3 Puss

2012-10-25 | 07:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback