Sju svåra år

Jag loggar in, nästan varje dag., men sedan sitter jag bara och stirrar på skärmen. Jag kan inte formulera mig, jag kan inte berätta det jag vill mestadels för att jag inte riktigt vet vad det är jag vill berätta.
 
Jag har blivit hemskickad från jobbet två gånger nu för att jag är för sjuk. Jag har varit lite smått förkyld tidigare under säsongen och trodde att jag skulle lyckas med en helt frisk säsong. Men icke.
Jag har haft ont i halsen i flera omgångar och tänkte att det skulle bli lika denna gång, men i onsdags började jag känna mig hängig och i torsdags klarade jag inte av de sista timmarna på dagen utan åkta hem med svansen mellan benen och nässprayen i högsta hugg.
Feber {vilket jag brukar klara mig ifrån] och en ordentlig dunderförkylning.
Jag skulle äntligen få umgås med min fina Joakim i helgen men det gick inte riktigt som planerat då både han och jag var helt utslagna på varsitt håll. Usch, hatar den här helgen.
Men jag vet att nästa gång vi ses så kommer det sudda ut minnet av den här uteblivna helgen.
 
Vad har jag för mig då? Jo.. jag har tänkt skriva här hela helgen men jag har inte orkat tänka.. så jag har undvikit det. Sedan har jag sådan ångest över att min stora älskade klump är på service. Jag vill ta nya bilder nu när ljuset äntligen kommit tillbaka, men jag vägrar använda min kompaktkamera... jag vill ha min stora älskade klump.
Serier och filmer avlöser varandra på löpande band och jag önskar att jag kunde jobba mina sista dagar men det återstår att se.
Jag ser ut som sju svåra år och ingen hör vad jag säger. Nej, Jag ska låta den här förkylningen ta slut ordentligt innan jag försöker jobba igen.. för tydligen funkar det inte så bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback