Från och med du..

När jag ska vara effektiv är det alldeles för lätt för mig att bara kasta upp benen och sucka "om fem minuter". De där förbaskade fem minuterna kan bli flera timmar och jag sitter nu och undrar vad det var jag hade planerat att jag skulle göra.. Minnet sviker mig.
 
En sak som jag iallafall har spenderat kvällen med är att dansa segerdansen då jag bara jobbar en dag till, sedan är det äntligen dags för en weekend i huvudstaden tillsammans med min andra hälft, min älskade Diana.
 
"True friendship isn't about being inseperable, it's being separated & nothing changes"
 
Jag har lyckan att ha flera sådana personer i mitt liv och i helgen kommer jag äntligen få skratta tills tårarna sprutar igen med en av världens mest underbara människor. Hon som är min tvilling.
 
Det svåra jag har nu är vad jag ska packa ner i min lilla kappsäck? {Okej, den är inte liten.. normal? för en tjejväska?..) skorna är jag redan klar med.. men det är svårt att veta vilket humör man kommer vara på? Jag vet att jag kommer behöva resår i midjan på iallafall ett par byxor. För en sak är säkert, Jag & ms. D kommer inhandla en ordentlig godispåse. Just like old times!
Nio timmars arbete, några timmar med panikpackning och sedan påbörjar vi äntligen resan neråt.
Jag, Maria och Sussi på väg ner, möter upp Tomas, Diana och Gustav. Detta kommer bli
U N D E R B A R T!

Förutom fantastiskt häng med världens bästa vän så kommer vi spendera några svettiga timmar på Bandit rock awards! Hur skoj lät inte det då? Ganska nöjd måste jag säga!
Mestadels ser jag fram emot att se Slash (off course!) och sedan Halestorm!
 
Nej.. dags att fokusera på packningen igen kanske?

De som sätter guldkant på tillvaron

Fick två blombuketter levererade.
Blommor som värmde hela vägen in i hjärtat.

Helt otroligt.
Ena buketten anlände på min födelsedag. En tanke från världens finaste nere i malmö. En toka som redan överraskat med en jättefin födelsedagspresent på posten, och sedan ett kom ett blombud!
Helena Luz, du är helt otrolig. Saknar dig varje dag som går! ♥
 
Rosorna på bilden anlände närmare ♥-dag och kom med ett speciellt bud.. Lycklig i flera dagar, fortfarande lycklig faktiskt.

Februari

 
Februari har alltid varit en av mina favoritmånader. Jag vet att det beror till en stor del på att jag fyller år {altid barnsligt förälskad i 'min dag'] men också på grund av att dagarna blir längre igen. Mörkret börjar dra sig undan på riktigt.  Nu börjar vi närma oss sommaren.. Fantastiskt.
 
Jag skäms, för jag har haft åtta blogginlägg som jag påbörjat under februari men som jag inte kunde avsluta. Så jag har låtit dem hamna i utkast-listan och tillslut raderade.
Jag har jättesvårt för att formulera mig just nu.
 
Iallafall så kunde jag inte önska mig en bättre start på denna månaden. Den har varit fantastisk faktiskt och jag hoppas att den kommer fortsätta i samma spår
Alla hjärtans dag har passerat och jag fick en så fin present. Bara ändå. Och jag vill fortfarande nypa mig i armen. Underbart.
 
Nu har jag svårt att formulera mig igen! Men den här gången så kommer jag publicera det iallafall.
Så godnatt, jag lovar att jag ska ta tag i det här igen.
 
 

RSS 2.0