Från och med du..

När jag ska vara effektiv är det alldeles för lätt för mig att bara kasta upp benen och sucka "om fem minuter". De där förbaskade fem minuterna kan bli flera timmar och jag sitter nu och undrar vad det var jag hade planerat att jag skulle göra.. Minnet sviker mig.
 
En sak som jag iallafall har spenderat kvällen med är att dansa segerdansen då jag bara jobbar en dag till, sedan är det äntligen dags för en weekend i huvudstaden tillsammans med min andra hälft, min älskade Diana.
 
"True friendship isn't about being inseperable, it's being separated & nothing changes"
 
Jag har lyckan att ha flera sådana personer i mitt liv och i helgen kommer jag äntligen få skratta tills tårarna sprutar igen med en av världens mest underbara människor. Hon som är min tvilling.
 
Det svåra jag har nu är vad jag ska packa ner i min lilla kappsäck? {Okej, den är inte liten.. normal? för en tjejväska?..) skorna är jag redan klar med.. men det är svårt att veta vilket humör man kommer vara på? Jag vet att jag kommer behöva resår i midjan på iallafall ett par byxor. För en sak är säkert, Jag & ms. D kommer inhandla en ordentlig godispåse. Just like old times!
Nio timmars arbete, några timmar med panikpackning och sedan påbörjar vi äntligen resan neråt.
Jag, Maria och Sussi på väg ner, möter upp Tomas, Diana och Gustav. Detta kommer bli
U N D E R B A R T!

Förutom fantastiskt häng med världens bästa vän så kommer vi spendera några svettiga timmar på Bandit rock awards! Hur skoj lät inte det då? Ganska nöjd måste jag säga!
Mestadels ser jag fram emot att se Slash (off course!) och sedan Halestorm!
 
Nej.. dags att fokusera på packningen igen kanske?

Kommentarer
Diana

Åå kom tillbaka!! Saknar dig bästaste duu <3

Svar: Jag vill det!! Åh! Jag ska dit i sommar igen. Tro inte att du slipper mig nu! haha, vet ju vart du bor till och med ;) <3

2013-03-04 | 12:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback