Stockholm

 
Äntligen har jag haft min efterlängtade mini-semester. En trip till huvudstaden och min fina underbara Diana (och Gustav) var precis vad jag behövde!
När vi möttes på perrongen när jag anlände till Stockholm ekade våra skratt i hela byggnaden och jag kan nog inte beskriva hur underbart det är att äntligen få skratta tillsammans med denna människan.
 
Shopping, picknick, godis och Gröna lund stod på schemat vilket gjorde de dagarna till en perfekt mini-semester.
Tack tack tack för att jag fick hälsa på er!
 
På vägen hem hade jag en proppfull väska,en sjal tryckt mot näsan då personen bredvid mig på bussen luktade illa och sockerabstinens.
 

När du inte är här..

Några nya favoriter
 
Dagarna går och gissa vem som har blivit förkyld IGEN!? Jo visst, här har ni tjejen som verkar åka en jädrands berg och dalbana på sjukdomsfronten.
Jag börjar dock tro att mina förkylningssymptom beror på AC'n på jobbet för såhär borde det absolut inte vara. Antingen det eller så tål jag inte något.. och jag försöker verkligen komma på vad det kan bero på?
Oh well, så länge jag kan jobba så orkar jag inte bry mig längre.
Nu är det slutpratat om mina sjukdagar!
 
Igår och idag har jag varit ledig så min prio ett har varit att försöka fylla dagarna med så mycket som jag kunnat. Igår tog jag mig ut och plockade hjortron, gick på marknad och hämtade Kelah bland annat. Underbara lillstumpan! ♥ Finns inget bättre än att få mysa i soffan med lilla K och Joakim. Snusa på dem båda och bara må gott. Himmelriket!
 
Idag har jag och Madde spenderat dagen med lek och skoj med Kelah och även lite fläskgrillning ute på balkongen. Att lite sol kan fylla energidepåerna och ge en så mycket lugn i kroppen på en och samma gång?
Då jag blev gräsänkling idag (Joakim åkte iväg för att kunna fylla frysen med hjortron och slåss med myggen) så lagade jag och M mat tillsammans. Laxpaket i ugn med en massa sallad och gott!  Har ni testat att tillaga lax i folie? Den blir perfekt varje gång!
 
Nu ska jag gå och lägga mig för att vara pigg och kry imorgon då jag börjar ett 7 dagars pass.
 

Morning berries

Trodde att helvetet hade frusit till is när jag en dag vaknade och insåg att jag gillade kaviar? Känns inte riktigt som jag, men oj så smarrigt!
 
Nu är det allt annat än morgon, "nyss" öste regnet ner och det var åskmoln på hela himlen. Så vad gör jag? Somnar och sover bort flera timmar så att det är fint väder igen.
Jag kan dock inte ta åt mig äran att jag vaknade nu heller, utan det är tack vare D som ringde mig påväg hem från skansen.
Tack, sprudlande underbara du som väckte mig på ett så bra sätt!
 
Efter en dags planering (vi behöver inte många minutrar egentligen) så är äntligen MIN semester bokad! Jag ska få hänga med världens bästa D i några dagar samtidigt som hon har semester ♥
Kändes som om jag dog lite av lycka {hjärtat hoppar ett slag alltså) när vi insåg att vi faktiskt var ledig samtidigt PLUS att jag äntligen faktiskt kunde hålla mitt löfte om att hälsa på D & Gustav i huvudstaden.
Åh, lyckorus.
 
Jag kan nog inte förklara hur mycket jag lääängtar!
 
 
I helgen var det Björnfest.. Julisveg..? Svegskalaset? Så många namn på en helg som blir så gott som lika som en vanlig krogkväll på folkparken här hemma. Men man uppskattar ändå att de tar sig tid att arrangera ett event. Plus att det är tivoli... alltid bra med tivoli.
Iallafall så kom Luz hem ♥ på en snabbvisit och jag fick några värdefulla timmar tillsammans med henne.
 
På fredagen blev det tydligen fest hemma hos mig och på lördagen blev det champangelunch hos Madde på hennes gräsmatta.
Söndagen spenderades på en badstrand med solbrillor på och långt borta från verkligheten. Jag hade en bra helg och riktigt nöjd.. Inget möte med herr Ågren och jag hade ont i smilgroparna efteråt.
 
Nu ser jag fram emot... ja, det är väll inget direkt speciellt innan det är dags att stänga folkparken igen för den här sommaren?... Trist.

RSS 2.0