My safe haven

Visst är hon vacker? ♥
 
Saknaden efter lilla K blev för stor i helgen så jag åkte hem för att få snusa på denna lilla sötnosen en sväng igen.
Hon satt i mitt knä nästan hela eftermiddagen och det är precis som om hon berättar för en vad hon gjort om dagarna. Om allt som jag missat när jag inte har varit med henne.
 
Jag kan inte vara utan henne så mycket mer nu.. bryter nästan ihop av tanken.
 
Mitt hjärta

Something.. mint

 Det kliar verkligen i fingrarna när jag ser det här.. ååh vilken längtan.
Skorna har jag suktat över i ett halvår.. men samtidigt så är det något med dom som gör att jag inte har köpt dom direkt.. Kanske är det rädslan av att de ska vara gula i färgen.. jag accepterar det på vissa skor, men boots ska se gamla ut, använda och.. bruna. Läder. Slitstarkt läder.
 
Och klänningarna är alldeles för puttinuttiga för att vara jag.. så jag vet att jag skulle tycka att de var för fina för att användas.. eller så skulle jag bli missnöjd av passformen..
Men jag är sugen..

Filmtips och envishet

Persika & hallonsaft, med mynta & is.
 
Storstädning och sådant trist som hör till en söndag, ja exakt så har min dag sett ut.
Joakim hade ju fixat lagom till midsommar och sedan kom jag som en tornado och stökade till allt igen så idag fick jag snällt ställa mig och diska och damma av dammsugaren.
Men nu när det är gjort känns det förbaskat skönt. Och tänk vad fin min lägenhet är!
 
Medan golven torkade tog jag mig äntligen ut på en promenad/springtur runt broarna. Jag vet att man inte ska träna för hårt när man är sjuk.. men jag vill fasiken inte vara sjuk längre och om jag inte börjar röra på mig snart igen så kommer jag få gömma alla mina jeans längst in i garderoben igen.. nu när jag äntligen har fått köpa nya. Nej, så ska det inte bli.
Och jag kände på kroppen att energin fanns där just idag, så därför struntade jag i förkylningen och lät kroppen göra sitt istället.
Jag vill bli hurtig. Sådeså.
 
Nu sitter vi och kikar på fotboll.. eller ja, som ni kanske kan förstå så är det Joakim som kikar på fotboll och jag slänger ett getöga på TV'n lite då och då och istället surfar jag runt och hittar roliga saker som jag lägger på min mentala "att köpa-lista".
 
Tänkte ge er ett filmtips nu när jag ändå är på gång: "The host" {den som är från 2013] som är baserad på en bok som Stephenie Meyer har skrivit. {boken heter "Genom dina ögon" och Stephenie Meyer har, om ni inte redan visste det, skrivit Twilight böckerna]
 
"Melanie Stryder (Saoirse Ronan) är en av de få överlevande människor som kämpar mot den utomjordiska rasen "själar". Dessa parasiter tar över människors kroppar och raderar deras personligheter. Vandraren tar Melanies kropp men hon kämpar emot och Vandraren tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken Jared Howe (Max Irons)."
 
Har ni möjlighet att se den filmen så ska ni absolut göra det. Ge den lite tid i början, sedan är ni fast.

It's so fluffy!

Världens sötaste Jack
 
Midsommar, hej hej!
 
Haft underbara dagar med jobb, mys och åter jobb. Dock börjar jag åka på en förkylning igen? Fattar verkligen inte hur mitt immunförsvar fungerar för så här borde det inte vara.
 
Idag gick jag och Madde ut i finvädret och kikade på skotertävling som hölls på Ljusnan. {Snöskotrar som kör en bana på vatten] Vilket var väldigt trevligt. Mycket folk som alltid men trots det fina vädret så gick jag runt och huttrade.
När tävlingen var klar så dukade jag upp en midsommarmiddag med räkor och lite annat smått och gott. Joakim hade varit så snäll och städat undan här hemma tills jag kom tillbaka.. så när jag väl kom hem så stökade jag ner igen. Världens finaste.
Älskar att han är så omtänksam så att han plockar undan även när det är jag som stökat ner.
 

Efter middagen kikade vi på cruisingen då vi hade första parkett (alla bilarna åkte utanför vår balkong] och sedan korkade min hals och näsa ihop igen vilket ledde till att min midsommarkväll slutade på min soffa under täcket framför en film. Roligt.
Men samtidigt så kändes det ganska okej då det började spöregna när det blev kväll och jag hade nog inte pallat att bli kall och blöt när jag har en förkylning i kroppen.
Nu kom dessutom Joakim hem tidigare än förväntat ♥

My day

Att dricka ur margaritaglas är faktiskt roligare och godare.. även om det är smoothie.
 

Jag börjar bli väldigt rastlös av att vara arbetslös. Visst, det är skönt att vara ledig. Men utan rutiner och ansvar så går jag in i ett snooze-läge.
Det värsta är att jag vill vara i S för att kunna jobba om dom ringer.
 
Igår tog jag och Henrik en spontan trip till Mora för att handla lite nödvändigt som H hade glömt köpa förut. Skönt att komma utanför kommungränsen och få umgås lite.
 
När vi kom hem igen så hjälpte H mig att äntligen få kontakt med mitt efterlängtade 8-bitars tvspel! Åh vilken nostalgi. Hux flux så hade vi nördat super mario 3 i 4 timmar.. Och ja, jag är fortfarande lika klantig på det där förbaskade spelet som jag var när jag spelade det sist.
 
Det innebär att jag dog /game over/ 7 gånger minst medan H hade 22 extraliv så gott som hela spelets gång OCH klarade typ alla banor. S K I T.
Man kan säga att min tunga blev svart efter alla svordomar som jag kastade ur mig efter varje "förlust".
 
Idag har jag bara legat i soffan, gottat mig och tyckt synd om mig & min mage samtidigt som jag har glott på "The hills". Spencer är fortfarande ett jä.la svin i mina ögon och jag vill ge en viss blondin en smäll och be henne växa upp. Idioti. Nu återstår bara frågan, var de verkligen uppgjort? Jag blir rädd när jag ser hur en människa bryts ner och förändrar sig själv så mycket som Heidi gör i den serien., stackare.
 
Nu längtar jag bara efter Joakims trygga famn och hoppas på att värken ger vika snart.
Godnatt kära ni.

Studentens lyckliga dag

"Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår"
Det är helt sjukt, men nu har Camilla tagit studenten! Hon som för alltid kommer vara 9-10 år i mina ögon.
 

I tisdags kom världens bästa vän, Diana, hem till mig! Jag får glädjetårar bara jag tänker på det. Bubblande skratt, samma humor, minnen och samtal om allt som kommer upp i huvudet på en. Lycka som aldrig förr.
Pizza och en öl {okej då, två öl} på knuten tillsammans med gänget och sedan godisfrossa hemma hos mig. Det blev en kväll som för 7 år sedan (7 år!?) var vardagsmat {förutom pizzan.. pizzan var bara vid speciella tillfällen} och nu sker det alldeles för sällan.
 
På onsdagsmorgonen kom Camilla till oss för att bli tillfixad. Känns faktiskt otroligt bra att Camilla litar så pass mycket på mig så att hon låter mig sminka henne på två viktiga dagar i hennes liv. Först till balen och sedan på själva studentdagen.
Diana fixade hennes hårsvall till vackra lockar som ramade in hennes ansikte perfekt och när allt fix var klart vinkade vi glatt av C till hennes champangefrukost.
 
Diana fick sig en svängom med sminkborstarna hon också och sedan möttes vi vid kyrkan för att börja firandet.
Och vilket glädjerus det var utanför kyrkan! Glada studenter som tjoade och skrattade så långt ögat kunde nå {en liten överdrift kanske..]
 
Studentfirande på ett lastbilsflak och sedan var jag bjuden på studentfika hemma hos C's familj som räckte in på småtimmarna. Min älskade syster fick skjutsa mig flera vändor då klantiga jag glömde studentpresenten hemma trots att det var enda anledningen till att jag avvek från sällskapet under dagen.. Jag har verkligen inget minne! Önskar att man kunde köpa en extra hårddisk och koppla in eller något.
 
 
Grattis Camilla till studenten! ♥
 

Studentbal

 
I fredags var det Camillas studentbal och jag fick nöjet (ansvaret? haha nej, nöjet) att sminka henne. Diana hörde av sig till mig i.. mars? eller var det tidigare ändå? och frågade om jag kunde hjälpa Camilla med sminkningen då D inte själv kunde vara hemma dä. Sedan den dagen har jag LÄNGTAT till studentbalen, nästan så att jag inbillade mig att det var jag själv som skulle få gå.
 
Camilla och resten av följet kom hem till mig vid 12 tiden och sedan var det full fart ända fram till 17. Syns inte på bilden men Camilla har otroligt långt och tjockt hår vilket gjorde att håruppsättningen drog ut på tiden. Så när jag väl kunde börja med sminket så hade vi många projekt på g samtidigt. Och när klockan började närma sig 17 kutade vi runt som yra höns för att få på C sin klänning och allt fix därtill.
Men alltså... ni skulle bara se vilken underbar klänning C hade! Yaowsa! Har ingen helkroppsbild som jag kan lägga upp, (vet inte ens om C godkänner dom här) men som ni kan se så är livet fullt med vackra pärlor och sedan går det över till vackert chiffong som föll perfekt runt C. Färgen på klänningen var underbar och C var så vacker med håruppsättningen. Jag tror att hon hade en underbar kväll och jag hoppas att hon kände sig vacker, för det var hon verkligen.
 

RSS 2.0