Nothing can keep me away

..from you ♥
Visst är hon fin, mitt lilla hjärta? Saknar henne något så fruktansvärt när jag är borta.
 
Nu ska jag krypa ner i min lilla, skumpiga och hårda bädd på tåget. Jag hann träffa min älskade Luz någon timme i Malmö och jag är så tacksam för att L tog sig tid att träffa mig. Hon tog trots allt ledigt för att hinna träffa mig.
Och jag måste erkänna att mitt hjärta brast lite idag på morgonen när de övriga i personalstyrkan sa att jag var tvungen att bädda sängar innan avresan, och att det kanske skulle innebära att jag inte hann träffa L. Men som tur är så hjälpte grabbarna mig med att bädda och sedan fixade dom så att jag iallafall fick två timmar i Malmö. Tusen tusen tack!
Om jag inte hade fått den tiden hade jag antagligen låst in mig i personalens kupé och vägra sticka ut näsan utanför dörren på hela resan.
Men nu blev det ganska lyckat ändå, så jag har engagerat mig och är nu helt slut i huvudet och är förvånad över att jag fortfarande har ögonen öppna.
 
Vi {Jag och L alltså) hann in på Starbucks, pizza hut, Waynes coffe och ett långt och smått underhållande farväl på perrongen. Det gäller att göra det bästa av situationen och det lyckades vi ♥
 
Älskade, älskade Luz, tack för att du finns! KDH ♥
 
God natt, från en tågresenär.

Malmö

 
Ligger i en tågvagn påväg ner till Malmö och min sköna böna Helena Luz Stella Eriksson! Det ni, det är underbart det! Tyvärr är det endast en kort visit, närmare bestämt fyra ynka timmar. Men fyra ynka timmar är mer än ingenting.
 
Åh jag vill bara att vi ska komma fram till malmö så att jag får krama om min älskade vän snart igen! Mitt lyckopiller, jag saknar mitt lyckopiller.
 

Saknad

Du är saknad och minnet utav dig kommer leva kvar. Du kommer leva kvar i våra minnen. Jag vill inte skriva mer än så, jag behöver inte skriva mer än så. För jag vet.
 

En fantastisk helg

Han som gör mig glad från topp till tå hälsade på hemma hos mig i helgen igen. Tänk vilket besvär han gör sig för att ta sig till mig gång på gång. Och ingen blir lyckligare och mer tacksam för det än jag.
 
I fredags var det Pubkväll här i byn och det lockade ganska bra med folk men självklart går det inte att jämföra med den årliga VGS festen, men jag kan ändå säga att det var en lyckad kväll. Alla var glada, fantastisk musik spelades och han, Joakim, trivdes och passade bra in i gänget.
Känns faktiskt väldigt bra, långt in.
 
L Y C K A.
 
Så, har längtat efter att få skriva av mig det.
Nu ska jag fokusera på att lägga upp fler saker på tradera och hoppas att någon vill ha det jag inte använder.
 
 
 

Att slita av sig håret

eller tappa kameran i golvet.. Just i detta nu känner jag att jag skulle klara av att vara flintis.. bara jag kunde spola tillbaka tiden och INTE tappa kameran i golvet. Åh!
Jäkla remmen hakade fast i ett klädesplagg när jag tog upp kameran vilket resulterade i att jag i slowmotion såg kameran krascha ner i golvet.. Hjärtskärande.
Håller tummarna att Cyberphoto tar emot kameran via försäkringen som jag tecknade när jag köpte kameran (tackar gudarna för det!)
 
 
Varit ledig idag och bestämde mig innan helgen att idag skulle bli min 'jagmåstegöradethäridag'-dag så igår kånkade jag fram alla undangömda flyttkartonger och förvaringsbag'ar. Jag skämdes ärligt talat för mängden kläder som jag gömt undan och låtsats som om det regnar.
'Ser jag dom inte finns de inte.. oj vad tomt det blev i garderoben.. jag måste minsann köpa nytt och fylla upp!'

Ja, sjuk syn på det hela. Inte konstigt att jag har en dålig ekonomi.. jag gömmer ju undan sakerna även för mig sjäv så att jag inte ska inse mängden, storleken på problemet.
 
Iallafall så har jag fotat alla linnen och klänningar idag och börjat lägga upp de på Tradera. { om ni vill se vad jag säljer så kan ni klicka HÄR /klicka!/ ]
 
Känns skönt! Fast blev riktigt less när jag tappade kameran.. och sedan slutade internetet fungera i två timmar. Plus att jag har ont i magen.. Ja, där och då kunde jag ha bitit någon hårt och elakt, utan anledning.
 
Anledningen varför jag engagerar mig till att sälja kläderna istället för att bara ge bort dem? Jag har en plan.
Jag ska förvandla mitt beroende till en soffa som jag spanat in.. För jag ska ha en lägenhet.. och då behöver man oftast en soffa.. Nästa gång kommer jag ta med att till röda korset eller något för det är sanslöst vilken tid det tar!

You

You make me feel. alive ♥
 

Vaknade innan klockan idag, Hur ofta händer det egentligen? Haft en prima dag trots att den mestadels har spenderats med att jag har suttit och stirrat tomt framför mig. Haha, alldeles för många tankar som snurrar alldeles för fort.
Och när det är lugnt på jobbet sitter man typ bara och lyssnar på tystnaden, nästan i chock, när det inte dånar i öronen av barnskrik och klapprande pjäxor.
Bara ljudnivån på jobbet gör att man känner sig överkörd när man kommer utanför byggnaden. När man kommer innanför ytterdörren hemma känns det som om man är redo för 7 års sömn.
Levande död. Zombie. Hjärnan funkar liksom inte.
 
Igår åkte jag till Sveg och fixade ett fel med bilen och under tiden den stod på verkstaden så fick jag det gyllene tillfället att luncha med min älskade Maja på dollar. Åh vad jag saknar den underbara spralliga och glada människan! Hon som ler med hela rummet. Allt fokus på en person och som får mig glad ända in i själen bara av att finnas i samma rum. Det är Maja det.
Började till och med gråta av saknad efter dollar och Maja här om dagen, jag saknar den delen trots att jag vill göra något nytt.
Twisted sister?

När jag blundar ser jag dig

 
Nu är det inte många veckor kvar av vintersäsongen och jag kan ärligt säga att jag aldrig varit så kass att ta mig ut i backen som i år. Jag har bara inte haft någon lust.
Och jag vill bara att det ska bli sommar. Kan jag någonsin vara nöjd med årstiden?!
Jag skrattar åt mig själv för att jag aldrig kan bestämma mig. När det är sommar vill jag ha vinter och när det är vinter vill jag ha sommar.
Sitter och kikar igenom bilder ifrån förra sommaren och jag dör lite inombords av saknad av sommarstugan. Men som sagt så är det snart dags igen. 5 veckor kvar med jobb, sedan är det nog en arbetslös period igen. Jävligt less.
 
Vecka 12! 18 dagar kvar tills jag kommer träffa Luz igen! Jag ska åka tåg ner till Malmö med jobbet helgen vecka 12 och då har jag några timmar som jag kan spendera tillsammans med min älskade & bästa vän.
Nästan så jag blir nervös för mötet för att jag saknar henne så mycket! Förhoppningsvist hinner jag se hur hon bor och prata med henne PÅ RIKTIGT. Åh, det är inte lätt att ha sina bästa vänner utspridda över landet.
 
Jag behöver skratta så jag gråter, vara sprallig och toka mig med någon som älskar mig trots mina konstiga brister. Jag behöver Luz! Jag behöver mina lyckopiller! Varför kan vi inte bara enas om att bo på ett och samma ställe igen!? Det här är ju så tokigt och dumt. Men det är dumt på ett älskvärt sätt. Jag älskar ju er.
 
"Jag kan inte ens stå när du inte ser på.."

A Thousand years

Hon som gör mig lycklig. Varje dag. Varje minut.
 
Känns som om allt börjar ordna upp sig nu, jag skulle arbeta och spara pengar denna säsongen, men jag vet inte vart sparandet tog vägen? Men oavsett så känns det bra att jag gör den här säsongen för att veta vad man ska göra sedan.
 
Allt som driver mig just nu är att jag vill ha ett eget boende, sedan vart jag bor någonstans börjar kvitta. Dock känns det inte rätt att hamna i sveg igen, så där har jag en typ av en plan iallafall: Inte hamna i Sveg. Fast man ska aldrig säga aldrig, jag säger lika varje år och varje sommar hamnar jag där..
 
Haft ännu en underbar helg! Det här året har startat så förbaskat bra känner mig pirrig inombords mest hela tiden.
Förra helgen var jag till min älskade Diana i hufvudstaden och fick både svulldag, godisfrukost och en konsert med Slash (m.fl) tror jag gick upp tio kilo bara på de 72 timmarna. Men det spelar ingen som hellst roll egentligen. För om jag kunde, skulle jag göra om det varje dag. Okej kanske med undantag från pizzan och godiset.. för annars skulle jag behöva checka in på 'biggest looser'-farmen direkt.
 
I helgen hade jag kvalitetstid med min favorit. Hade jättemysigt och timmarna försvann så fort. Nu sitter jag bara och funderar på hur man ska fixa så att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång. Middag på Grizzly och filmmys förgyller livet väldigt bra.

RSS 2.0