You

You make me feel. alive ♥
 

Vaknade innan klockan idag, Hur ofta händer det egentligen? Haft en prima dag trots att den mestadels har spenderats med att jag har suttit och stirrat tomt framför mig. Haha, alldeles för många tankar som snurrar alldeles för fort.
Och när det är lugnt på jobbet sitter man typ bara och lyssnar på tystnaden, nästan i chock, när det inte dånar i öronen av barnskrik och klapprande pjäxor.
Bara ljudnivån på jobbet gör att man känner sig överkörd när man kommer utanför byggnaden. När man kommer innanför ytterdörren hemma känns det som om man är redo för 7 års sömn.
Levande död. Zombie. Hjärnan funkar liksom inte.
 
Igår åkte jag till Sveg och fixade ett fel med bilen och under tiden den stod på verkstaden så fick jag det gyllene tillfället att luncha med min älskade Maja på dollar. Åh vad jag saknar den underbara spralliga och glada människan! Hon som ler med hela rummet. Allt fokus på en person och som får mig glad ända in i själen bara av att finnas i samma rum. Det är Maja det.
Började till och med gråta av saknad efter dollar och Maja här om dagen, jag saknar den delen trots att jag vill göra något nytt.
Twisted sister?

Kommentarer
Luzen

Sluta va så FIIIN!!!!! <3 :) hihi

2013-03-13 | 08:14:28
http://luzzis.se
Maja

Men nu gråter ja.... Underbara människa!!!!!! Det är såna som du som gör världen bättre!!
Du är som en strålande sol hela du!!! Jag saknar dig!!!!!❤
Älskar dig!!

2013-03-13 | 22:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback