Skäggiga damen..

".. throw them at someone and laugh really hard"
 

Efter en månad som sjukling ger jag upp, Jag orkar faktiskt inte mer..
Två penicillinkurer och i slutet av den andra så visade det sig att jag är allergisk/överkänslig mot något ämne i medicinen så gissa vem som har utslag i hela ansiktet? Jo visst, självklart är det undertecknad som lyckats med det. Detta kan också ha medfört min hosta som jag fått.. och att halsontet kom tillbaka i slutet trots kuren.. Ja.. Så man kan ju säga att jag är tillbaka på ruta ett.
 
Jag har inget emot utslagen egentligen, men det faktum att de kliar så förbaskat så kan jag ju inte låta bli att pilla på dom! Gaaaah! Kommer se ut som om jag har skäggväxt (sårskorpor) i hela ansiktet om jag inte låter bli dom..
 
Men trots sjukdom så har jag fått hoppa in på jobbet några dagar här och där, fasiken vad kul det är! Och lyckan på vissa som kommer till kassan när de gjort fynd är så roligt att se {mestadels för att jag vet att jag är exakt likadan].
Ännu bättre känns det när man kan sitta och skämta med kunderna, och de ler tillbaka och kommer med en slug kommentar som får hela ansiktet att skrynkla ihop sig av ett leende. Då känns det riktigt, riktigt bra!
(Och då har jag inte ens nämnt hur bra kollegorna är och hur bra energi man får utav dem.. så ja, perfekt helt enkelt)
 
 
Imorgon ska jag få jobba igen {Segerdans] och efter det är det äntligen dags för en eftrlängtad myskväll med hjärtat. Jag längtar tills imorgon ♥
Joakim kom faktiskt förbi för någon timme sedan bara för att ge mig en kram {och en cider..?} .. underbara människa. Han vet precis vad jag behöver, när jag behöver det.
 

Kommentarer
Malin

Åh fy! Jag hade någon liknande smeta i somras och blev allergisk mot penicillinet. Skickar många krya-på-dig-kramar <3<3<3

2013-05-10 | 23:20:17
http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback