She takes care of me

 
I onsdags fick jag en ordentlig smäll av någon typ av flunsa som går just nu.
Men jag försökte gå på jobbet på torsdagen men insåg efter halva dagen att jag inte kunde plåga mig själv att stå ut en hel dag och tur var väll det.
Jag har varit sängliggandes sedan dess. Men jag kan inte sova. Jag vet inte varför, för huvudet värker, kroppen värker men jag kan inte låta mig slappna av så att jag får ta igen mig.
Som det känns just nu kommer den här sjukdomen aldrig släppa, känns som om det är oändligt men jag antar att det är för att jag inte kan sova.
När jag väl lyckas somna drömmer jag mardrömmar, svettas, fryser, vaknar, hostar, nyser, knaprar alvedon, somnar om och sedan är det samma visa igen.
Jag har panik för att det är söndag imorgon och jag mår piss. Jag hade hoppats på att jag skulle vara på topp vid det här laget.
 
Idag skulle mamma bort och istället för att hämta Kelah till mig så var jag lat och åkte hem så jag inte behövde gå ut på rastning utan endast resa på mig och öppna dörren när fröken ville ut.
Nu är jag i valet och kvalet om jag orkar sätta mig i bilen och köra tillbaka eller om jag ska tvinga mig att sova här så att jag kanske verkligen fokuserar på att sova.
Men jag har ont.
Jag vet inte om jag KAN.
Dessutom är jag stressad då jag hade velat hitta på andra saker den här helgen.
Nåväl.
 
Depp inlägg men ja, vad kan man förvänta sig när man är sjuk?

With love

Jag gillade den här bilden när jag precis tagit den, nu? Not so much. Självklart raderade jag alla de andra bilderna direkt. Jag försöker gilla den.
 

Jobbar, jobbar, jobbar.
När jag väl är ledig så sitter jag som en zombie och vips så ringer väckarklockan och så är det dags att arbeta
igen.
Jag har knappt någon ork att ta kontakt med omvärlden heller. Mobilen är på ljudlöst, utan vibrationer eller något. Jag vill inte höra den vibrera.
Jag vill inte känna mig tillgänglig hela tiden.
Jag vill.. sova.

Där har ni mig just nu.
 
Men samtidigt så trivs jag. Det gör mig inte så mycket egentligen, jag är van vid att vara kluven.
Jag önskar bara att det fanns fler timmar på dygnet så att jag hann varva ner emellan arbetsdagarna.
 
Idag (och igår) kom en massa paket som jag beställt. Jag har shoppat loss och gjort en massa fynd som sätter lite guldkant på tillvaron.
 
De här tygrosorna som jag har i håret på bilden t.ex.
Söta va?
 
Utöver det så har jag fått hem lite smink, en bikini (JÄTTE FIN! Köpte den när min längtan efter en utlandsresa var alldeles för stark) och lite annat smått och gott.
Dessutom har jag unnat mig några jackor och nya täckbyxor.

Nu kan vintern komma.
 
 
 

My daily routine

Min dagliga rutin på en bild.
Det enda som saknas är nog mina ögonbryn {de som jag använder för att markera dem alltså.. inte bokstavligt talat] och duschartiklar.
 
På bilden ser ni (från vänster):
 
Min älskade olja som doftar underbart och som passar både för hår och hud.
Kommer från Yves rocher och är min absoluta favorit.
 
Den enda tjejdeon som mitt luktsinne klarar av. Alla andra luktar surt otroligt fort trots att jag är nogrann hur/när jag använder dem nu för tiden.
Men denna, denna håller måttet. Niveas pearl & beauty.
 
Make-up removal pads från Gunry. Här har vi räddaren i nöden.
Jag haaaatar att ta bort smink, det är så tråkigt och tidskrävande.. kladdigt. Ja, mycket enligt latmasken inom mig vilket betyder att jag av ren trots ibland har skippat att ta bort dagens ansikte.
Men nu, nu går det galant. Padsen tar bort den största delen av ansiktet ganska snabbt och smärtfritt. Doftar rent och fräscht dessutom.
 
Maybelline 'The rocket' mascara som ger mina ögon ett djup. Låter konstigt va? Men ja, jag tycker att det gör en förbaskat bra jobb med att framhäva mina icke existerande fransar.
Läst att det är många som har haft en negativ erfarenhet utav dem, men inte jag.
{Förutom att min maskaraborste var AV på min förra maskara som jag köpte! Det var INTE roligt att upptäcka när man skulle snoffsa till ögonen på morgonkvisten.)
 
L'Orial elvitals arginine resist hårinpackning! ÄLSKART! Den doftar fantastiskt och mitt hår har slukat den här inpackningen.
Okej att jag klippte mig ganska direkt efter det att jag började använda den, men jag har sett en helt annan glans på mitt hår den senaste tiden.
 
Blusher! Nu på hösten kan jag inte vara utan blusher. Just denna skönhet köpte jag i Thailand för några år sedan och använder den så gott som dagligen.. men det syns inte! Det är helt fantastiskt, men det syns inte att jag har gnussat mig varje morgon i den där färgburken.
Jo, på ansiktet syns det såklart gott och väl, det jag menar är att själva produkten är så gott som ny i förpackningen.
 
Smörjer in elefanthuden, ja de gör jag lite då och då. Inte alls så ofta som andra verkar göra. Jag tycker att det blir alldeles för kladdigt och... varmt? av lotions. Men ja, även jag vet ju att huden behöver lite smörjning lite då och då. Och när jag väl gör det, ja då får den gärna dofta som den här. Även den här kommer från Yves rocher och är en favorit.
 
Sedan kommer vi till apoteksprodukterna.
 
ACO har jättebra ansiktsvatten och en spot treatment salva som funkar prima.
Inga blämmor stannar länge på det här ansiktet inte.
Sedan har jag kärat ner mig i Neutrogena's pink grapefruit daily scrub. Den får min hy att pirra lite i i höstmörkret. Precis vad jag behöver.
 
Sist men inte minst så vill jag presentera min dagliga favorit som jag inte vill eller kan vara utan {Okej, kan kan jag väl, men jag vill inte)
 
Vichy idealia. Den ansiktskrämen är mumma för huden. Jag kommer inte ihåg vilken hy den egentligen ska användas till men jag har testat ett antal krämer och de blir alltid för tungt och kladdigt. Den här känns som vatten mot huden och sedan svalkar den. Ja, den är min dagliga favorit.

önskelista

Tänkte skriva en ny önskelista rakt upp och ned istället för en massa bilder osv. Så kan man fråga vart jag har hittat sakerna jag önskar mig {allt kan dock beställas direkt hem förutom de som finns på dollarstore)
1. fotoskrivare
2. parfym
3. strykjärn
4. bäddset {ica hade fina vita)
5. två kandelabrar från dollar, silvriga med fyra "armar". {sagt det till joakim)
6. ny epilator!!
7. sängbord { vitt finns på dollar)
8. m.u.s concealer
9. ritplatta till datorn {hittat en vit för ca 300 kr. kan leta fram en länk till den)
10. mysig flanellpyjamas från t.ex hm eller cubus.
11. nya nike skor
12. snöstoppare \ skydd som man kan ha utanpå skorna.. kommer ihåg att jag hade sådana på förskolan. jag saknar dom...
13. morgonrock!! lång, gärna i frotté (stavas det så!?) eller fleece.
14. .. äsch, attans, glömde precis bort det..Jo just ja! ett kari traa underställ i ull, gärna svart :)
15.. sådant som jag skrivit förut, men som jag inte kommer på nu. Jäklar, det blev en ordentlig lista trots allt.

Flashig frilla?

Vad tror ni att jag kom på?
Orkar jag inte boka tid hos någon som kan klippa mitt hår och min vanliga "frisör" inte har tid. Ja, då kan man lösa det genom att köpa saxar, youtuba och hålla tummarna.
 
Jag hatar att klippa mig hos frisörer då de alltid försvinner alldeles för mycket hår. JAG VET att mitt hår är slitet, det är därför jag vill klippa mig.. men om jag säger att jag vill behålla längden så är det precis det jag menar.
Jag kan hellre gå fler gånger {mer konternueligt] än en gång och se allt försvinna.. Krokodiltårarna rullar om jag blir missnöjd {jag tycker det kan vara lite väl pinsamt i vissa lägen]. Men hey, nu har jag hittat ett sätt som funkar för mig.
 
Som ni kan se på den ena bilden så var mitt hår VÄLDIGT slitet, det tog evigheter att borsta ut alla tovor efter varje natt och fågelbo.. ja, det är bara förnamnet.
Jag kände att jag kunde chansa i det här läget då jag har lite hår att chansa med.. plus att jag kan alltid be om hjälp om jag strular till det.
Men efter att jag konstaterat att mina armar är för korta och att hårrester kittlar ganska bra så blev resultatet sådär.
Och som ni ser så är håret inte helt hundra, men jag förlorade inte allt för mycket längd och jag känner mig ganska nöjd.
Nu ska jag klippa mig igen om ca 6 veckor och hoppas att det hjälper mitt hår att bli starkare/friskare/längre... ja ni fattar.
 
(Sedan kan jag erkänna att man INTE ska byta sida på saxen när man justerar de främre partierna... det kan bli lite ojämt...nu vet jag det)

RSS 2.0