Day one - finally

Okej nu ska jag lägga upp lite bilder från resan.. sent.. men hellre det än aldrig.
Jag tror att jag har sörjt klart nu.. att semestern är slut. Så nu kan jag kolla igenom bilderna utan att lägga mig ner i en självömkande hög.
Klassiska flygplansbilder. Vi flög raka vägen till Bangkok ♥ Thai airways.
 
Vi påbörjade vår resa väldigt tidigt och mestadels endast för att jag drömt så många mardrömmar om att bilen skulle gå sönder på resan ner till arlanda.. (sedan drömde jag att man var tvungen att åka frittfall för att komma in på arlanda.. så ja, drömmar kan vara lite svåra att tolka). Så vid 04 tiden klev  jag upp och pussade sönder Joakim innan vi skulle åka vid 05.
Att åka iväg och lämna Joakim hemma var väldigt skumt och hemskt.. ensamt; trots att jag inte var ensam.

Hur som helst vet jag inte hur det gick till.. men vi parkerade på arlanda mycket tidigare än planerat (utan att behöva åka fritt fall) och korkade upp en champangeflaska på direkten.
Det är vår tradition nämligen, att skåla in semestern. Och ni kan ju notera att vi hade parkerat bilen innan det att vi skålade.
 
14:30 (yep, ni kan ju tänka er hur mycket tid jag hade som buffert för att vi skulle hinna ner till arlanda..whops) boardade vi planet och satte fart mot paradiset, lite halvt rangliga.
 
Som tur var hade vi lyckats boka direktflyg till Bangkok och sedan ett flyg vidare till Krabi vilket kändes som guld värt efter alla vakna timmar.
Sist när vi åkte till Thailand (Phuket, Patong) så hade vi bokat ett flyg med mellanlandningar vilket kändes som ett år på resande fot.
Nu? Swish!
 
Boendet var också bokat innan vi började vår resa så det var så skönt att kunna ta en taxi, veta vart vi skulle och checka in.
 
 
Ursäkta de bleka bilderna.. men det var så senapsgult så att jag var tvungen att bleka ner dem.
 
Hotellet vi bokade heter: Ananta Burin Resort {Länk] och ligger i Ao Nang.
Ett helt okej boende med fantastisk personal som hjälpte oss och skrattade med oss under vår resa.
Rummet var fräscht och de städade det varje dag vilket behövs när man samlar på sand under dagarna.
 
Vi hade en mysig balkong ut mot gatan vilket många kan tycka är störande, men det är något som jag och Madelene uppskattade.
Jag gillar att ha liv och rörelse utanför balkongen (med måtta såklart..) och det var mysigt att kolla på folk/bilar/mopeder/hundar som gick förbi.
 
Jag kan absolut rekommendera Ananta Burin Resort om ni ska resa till Krabi/Ao nang då det är fräscht, har en bra pool och väldigt trevlig personal.
Det är inte ett lyxhotell, men behöver man det? Det var trots allt 3,5 eller 4 stjärnigt.
 
När vi checkat in (runt 11 tiden) så skyndade vi oss att kasta kläderna {bikini-mode on} och somna på en varsin solstol vid poolen.

 
Day one.
 
 

Kommentarer
Jynarn

Låter härligt :) Vill åka med dig igen ❤️

2014-06-01 | 23:09:25
Jynarn

Låter härligt :) Vill åka med dig igen ❤️

2014-06-01 | 23:09:42
Nora Bååth

Väldigt fint hotellrum :)

Svar: Tack, ja det var ett väldigt fint hotell :)

2015-06-24 | 18:14:50
http://norasfoto.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback