Men kom igen, Fatta!

Det finns en individ som kommer ungefär varje dag till jobbet, han frågar samma saker om och om igen. Han vägrar acceptera det svar han får och har bott här ungefär 2 månader, minst.
Jag får kalla kårar i kroppen när han kommer, nästan rädd. Usch! Han borde veta allt nu, han borde ha mer info än vad jag är. Han frågar alla samma frågor, flera gånger. Precis som om han förväntar sig att vi ska ha fyra olika svar. Men vi ger alltid samma.

I am THE one and only!

Sent på kvällen nu enligt min mat-och-sov klocka. Mina dagar ser inte alls ut som de gjorde förut, men jag njuter av att bo hemma nu. Saknat det lugnet.
I går kom jag hem runt 6, åt mat och sedan gick jag och la mig vid 7 tiden, lustigt va? Vaknade 01 och trodde det var morgon men blev typ överlycklig när jag märkte att jag hade flera timmar sömn kvar. Länge sedan jag fick sova ut utan att känna stress i kroppen.

Dagarna är ganska lugna så de kommer antagligen bli lite chockande när lov veckorna sätter igång igen. När de är många som vill ha hjälp etc, nästan så att man blir bortskämd med de lugna dagarna nu.

Idag hade vi personalmöte och sedan middag på det, de var riktigt roligt och trevligt, inte ofta vi hinner prata bara sådär, alltid stress och saker som kommer ivägen så man glömmer vad man pratat om.

Jag vill.

Same old Same old

Nu har jag precis spenderat 4 timmar (+ lite till) på en utbildning inom skistar som jag råka glömma göra tidigare, det var bland de roligaste utbildningarna jag har haft, det var typ en film som man kollade igenom med en massa frågor och uppgifter, tänk om det vore så enkelt när man gick i skolan? Dock svarade jag inte helt korrekt på alla frågorna då de fanns två svar som var rätt men ett som var mer rätt än de andra och jag min klant slutar läsa alternativen när jag ser ett som jag anser stämma.. så de drog ner mitt betyg lite, men godkänd blev ja allt. Hehe.

Förra veckan jobbade jag sex dagar på raken och hade där efter två dagar ledigt. Dock blev de verkligen inte så avslappnande med de två dagarna trots allt för på första dagen skulle jag till tandläkaren och tandläkaren i sveg är ju inte de bästa direkt. En gammal lagning hade inte varit helt OK så jag va tvungen att byta ut den, den tiden jag fick stämde inte med den de hade skrivit in, sedan så skulle jag komma dit en halvtimme tidigare vad de bestämt för jag måste låta bedövningen sitta en halvtimme innan den funkar. Men självklart fanns de ingen i repan när jag kom och inte fick ja bedövningen innan den tiden heller. Utan ist så sprang de och frågade mig var 5:e minut om bedövningen funka. Jag blev skit förbannad för det för om man har avtalat något så har man, och då ska de inte hålla på och stressa mig för om någon tjatar på mig så ger jag mig jävligt snabbt utan att jag egentligen vill.. och efter allt var klart så var priset 2000 kronor! Jag höll på att falla av stolen, fattar fortfarande inte varför de kostade så pass mkt!
Dessutom var jag vungen att gå tillbaka dagen efter för jag kunde inte tugga och inte dricka etc för de hade gjort tanden för hög och den ilade hela tiden.. visserligen kan jag fortfarande inte tugga, men vill aldrig mer gå dit!

Bilen blev lagad dessutom så de blev jag riktigt nöjd med, men de går ju på några tusenlappar det med så nu är jag pank redan efter några fjuttiga dagar efter min första lön på flera flera månader.

Jag J och W badade den andra dagen och sedan kom B,M,H,L, S från skalet så vi käkade middag på knuten och for på husky och bowlade. Jag sög på bowlingen, hade fortfarande träningsvärk sedan jag, M och B var dit förra lördagen så jag höll på att dö varje gång jag skulle slunga iväg klotet.
Vi lekte lite i vårat lag och kastade på olika vis, L var bäst för han kunde slänga två klot och slå ner två käglor som stod på varsin sida av banan. Skit snyggt kast!
Alla blev full utom jag och W för vi var ju chaffisar. Men jag drack redbull i ölglas så jag kände mig som en i gänget. Och de roligaste av allt är att jag har minneslyckor! Stabilt va?

Nu jobbar jag sju dagar och får vara ledig 3.. så efterlängtat! Och dessutom så fyller M år imorgon, 20 år, så hon blir en gammal tant och de ska vi fira med lite spel på fredag. Ska bli så skoj.
Hoppas dessutom att jag ska hinna träffa L i helgen, dock kan de finnas risk att jag mår illa på lördagen, men de fixar ju en tur på badhuset. eller hur H?

BTW solariet på mitt jobb är underbart! Jag får färg! woho! Nu jäklar H så ska du se på pepparkaka, jag lyckades inte i tunisien, turkiet eller vanliga sommardagar.. Men nu du... Solariet är hemligheten ;)
(om de inte funkar så tänker ja inte träffa dig innan jag har varit utomlands minst 2 veckor!) hehe.


Ny

Va tvungen att lägga upp en ny bild innan ja stänger av datorn för ikvällDen ser ganska lustig ut tack vare att jag har INGEN färg i ansiktet och ögonen ser ut som en livrädd åsna. Fin liknelse va? And no smile.. no need for a smile, no one desirve a smile today.
Jag kanske kommer bli en häst i mitt nästa liv, yeaah


Så där, nu har jag kollat klart på filmen, alltid lika roligt när de vimsar på och ska försöka hitta på en hämnd.

För övrigt så är jag uppgiven, uppgiven över att folk kan vara så nedstämda att de skadar sig själv. Jag förstår mig inte på sådant. Ibland kanske, men man måste tänka på allt bra, allt som är possitivt.

I lördags var jag till Husky med Rekan ;) och Bomp, spelade bowling och hade de skoj. Stefan sa att han va kass på bowling men den jäkeln lyckades ju få strike på strike, kul att spela med en sådan person då medan en annan är så svag i armarna så man knappt orkar lyfta klotet ;)
Vi spelade två timmar, och jag vann faktiskt en och en halv omgång ;) De tyckte jag var bra resultat för att vara jag. Och uppskattade verkligen de två timmarna. så skoj att umgås med er!

Jobbet går bra, de är lugnet innan stormen nu, så de är inte så himla mycket att göra på dagarna för tillfället. Så jag ordnar vaktmästarnas jourpärm så de har all info gällande stugorna.. Mycket knappande på tangentbordet.
Härligt gäng de är.
Utöver de så får man fina kommentarer vissa dagar, och ett leende kan göra en lycklig för resten av dagen.

Träffat personer som ja inte träffat på EVIGHETER och jag känner verkligen en saknad. Och känner absolut en saknad efter D S H som ja inte träffat på skit länge :(Jag vet inte varför jag har en klump i magen och en känsla av att jag inte duger.

Jag är mer än vad du tror

Jag kollar på Föredetta fruars klubb.

Den filmen har jag haft i många många år nu, och behöver den ibland.
Otrohet, blir lämnad för någon yngre och snyggare.
Så typiskt.
Jag gillar Bette. Goldie och Diane.. riktiga brudar i denna film!Läste lite i en bok förut:

"Om män är otrogna är det inga känslor inblandade, det är mycket värre om kvinnor är otrogna, för då är det inte endast en sexakt, kvinnor gör inget utan att ha känslor med i spelet"

Varför ska man över huvudtaget vara otrogen? Varför räcker inte en person? Varför? Jag blir så arg. Om man är tillsammans med någon måste man fan värna om den personens känslor. Om den andra inte lockar längre, GÖR FÖR FAN SLUT INNAN!

Så nu har jag sagt mitt.

Nu ska jag njuta av slutet på filmen. Hämnden är ljuv!


Filmen får:

♥♥♥ / 5

Vill du gifta dig med mig?

2009, Jag har inte skrivit ett skit rent ut sagt efter det att nyåret närmade sig. Jag hade dock gjort ett inlägg den 31 men det publicerades aldrig, orkade inte klicka på 'publicera' helt enkelt. Och de kändes faktiskt riktigt skönt att ta ett avhopp från ens skrivande. Lets face it, jag skriver trots allt för mig själv och mitt urkassa minne och de är inte många här i världen som anser att min blogg är mer intressant än aktuellt.(förutom jag då).

Mycket har hänt men jag har egentligen bara några få saker som jag vill poängtera:

28 december : Älskade 'Systra mi' fyllde stort, hela 26. (Sug-i-sex) Hon fick en slalomskida av mig i present, och ett doftljus.
2 januari: Älskade, min älskade, fyllde 27. Trots bakismoln så tror ja de va en ganska bra dag. Han fick ett halsband och en smörgåstårta =)

Nu när jag tänker efter så fick jag aldrig smaka syrrans tårta, humpf.

Jag har haft en 100 årings kropp när jag varit ledig känns det som, jag har inte orkat någonting, men de är väll så, måste komma ihåg att sätta i laddaren i natt. Min hjärna har sagt år mig att jag absolut inte velat göra någonting förutom att bara umgås. Dock var jag uppkäftig och sov för de mesta. Har en förkylning som inte släpper, den bara lurpassar och ger mig hintar om att den är där. Elaking.

Mestadels varför ja inte engagerat mig i att sitta vid bloggen är för att jag vet att jag måste göra om den, man kan inte komma undan med julgranskulor hur ´länge som hellst. Och så länge jag inte vet hur jag vill göra om den, så håller jag mig borta.

I natt kunde jag inte somna, de var helt omöjligt. Var nära men blev snuvad på det.  så vid 3 tiden var jag så frustrerad så jag var tårögd. Klev upp och frågade om inte J skulle sova, så de blev att vi kollade på en film. När klockan närmade 6 på morgonen så kunde jag äntligen drömma mig bort.
Vi kollade på sex and the city the movie (sett den 5-6 ggr nu.. ) , och jag vet att J endast gjorde de för min skull, jag antar att han förstod hur frustrerad jag var vid det laget. De syntes nog lång väg. Kan inte låta bli att älska den filmen, känner mig så lik samantha så de är sjukt.
När vi höll på att somna frågade jag johan om han ville gifta sig med mig.. bara för att härma de på Tv'n

"- men skärp dig!"
 
Haha, jag kunde se hur ställd han blev. Och inser nu i efterhand att jag nog skulle pissat på mig om han svarat anorlunda.

Tro inte för mycket nu.

Antar att jag måste börja jobba på en ny blogg.. nu när jag avslöjat mig.

RSS 2.0