Mys morgon

Vaknade såklart 8 imorse, så jag fick smyga ut ur sovrummet med min mp3 och gick och lade mig i min gamla säng i gästrummet. Saknar den sängen ibland, den är så sköön. Anledningen till att inte ligga kvar i vår säng var såklart att jag inte vill väcka J, han har jobbat så hårt och inte fått sova ut, så försöker låta honom sova i lugn och ro.


Men nu är han vaken.. weei


I denna ljuva..

I denna ljuva, hemska höstmånad så verkar det som om att det hjälpte mitt morgon humör att vrida tillbaka klockan. De senaste två dagarna har jag nämligen vaknat cirka halv 8 på morgonen, dock har jag haft en små stressad känsla när jag vaknat och studsat upp för att kolla klockan, precis som om jag skulle försova mig? Aja, de är skönt iallafall att vakna i tid, man får så mycket mer gjort om dagarna.

I dag på morgonen så valde jag ännu en gång att ligga kvar i sängen och lyssna på min harry potter ljudbok som jag började lyssna om för någon dag sedan, nu är jag mer fokuserad i vad som händer, första gången jag lyssnade så ville jag hellst bara komma till slutet så jag fick reda på hur Harry Potter böckerna slutade. Nu ligger jag och njuiter av informationen, knyter samman en massa trådar och jag älskar verkligen den sista boken.

Jag har varit duktig och tvättat lite mer smutstvätt och medan jag lät den vara i full gång så gick jag ut och gick en runda.. ganska härligt, dock hade jag inte tänkt på att benen skulle utsättas för så mkt kyla så när jag väl kom hem efter 6518 steg så la jag mig först under mitt tjocka mysiga täcke, men när jag fortfarande frös så bestämde jag mig för att lägga mig i ett ångande bad.. Det var de bästa jag gjort hittils.

Har precis avslutat ännu en kväll med sällskapsspel i Em och D's sällskap. Jätte roligt! Spelet var självklart "Galen panna" som vi blivit lite små förälskade i. Jag blir galen när någon annan vet vad jag har och inte jag får veta, haha. 

Imorgon ska Em på utbildning på mitt gamla jobb, hon ska som tur är bara jobba 1-7 veckor och sedan ska hon börja jobba tillsammans med mig på mitt/vårt nya jobb. Stackaren, tur att hon endast jobbar någon enstaka vecka.
Men pengar är pengar.

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon? Har inte pratat med mamma om vi ska hämta hennes bil eller inte? Ikväll kommer dock J hem, blev senare än vad jag trodde.. så nu är det bara jobbigt att gå runt och vänta. Aja.

 

Ett hett spel tips, man har roligt och det är svårt.. men ändå väldigt lätt =)

My Hero

Hasse Aro.

Kollar på efterlyst och när inslaget om den unge kille som blivit misshandlad i Gbg visades, så sade H.Aro i slutet innan reklamen:

"Sådana här fall gör mig riktigt förbannad, och säkert sitter någon av er som gjort det och kollar på det här och känner er nervösa, och det hoppas jag, för efter pausen visar vi bilder på er"

Du är min Hjälte Aro!



bilden kommer från expressen

Underbar morgon

I morse vaknade jag vid halv 8.. jag blev helt paff över att jag vaknade då.. Men jag gick upp och startade vattenkokaren och la mig i sängen igen och lyssnade på min harry potter ljudbok. Dödsrelikerna.. Igen.. Haha. Den är SÅ bra!
Orkade så klart inte gå upp och göra iordning mitt te när vattnet kokat klart.
När klockan började närma sig 9 tog jag mig ett varmt bad och sedan började min dag med att tvätta två maskiner tvätt, sedan har jag plockat undan lite och dammat av lite.
Sedan har jag unnat mig frukost medan jag kluddade på ett papper och fortsatte lyssna på ljudboken.
Nu ska jag snart sätta igång med dammsugningen och sedan kommer mamma hit så ska vi gå och kolla efter någon snygg tunika som hon kan ha i helgen när vi ska på en stor middag med dans.

Tänka lägga upp lite bilder från dagen (so far) och lite snyggt som jag såg i H&M's katalog.

 

 

 


Åh...

Idag har jag nog gått in på netonnets hemsida ca 10 ggr och studerat och räknat och funderat. Haha. Man kan säga att jag blivit lite besatt.

Packard Bell EASYNOTE TJ65-AU-530NC

Iaf:

Datorn kostar 5490
3 års gatanti kostar: 1299
Vilket blir totalt: 6789

Delbetalning på 12 månader blir då ca 600 kr/månad (om man räknar med frakten)

Jag tycker att det var ganska bra?

Känner att jag blivit väldigt besatt.



Idag har jag umgåtts med Em.. jag skulle egentligen städa.. men så blevv det inte. Vet inte om jag skjuter upp det medvetet eller inte?

Känns dock lite frustrerande att jag inte gjort det än..

Sedan hade jag planerat att jag skulle ta en "bro-runda" idag dessutom.. men äh, de får vänta.

Nu när jag tänker efter så tror jag att spelet igår heter: galen panna? haha jag kommer gissa och gissa vad de heter.. förhoppningsvist kommer jag komma på vad de är.

Och det bästa idag är att: H&M's vår katalog har kommit idag! yeeey.. hittade en massa skoj, men de ligger inte ute på H&M's hemsida än? Kanske kommer upp senare under veckan.

Hittade ett nytt Lipton te idag, "infusion-herbal Temptation, summer fruits" tet blir knallrött.. (mysigt) och när man har mjölk i smakar de precis som gräddgodis.. Mmmm.
Ska köpa på mig några sådana så jag har i vinter när jag ska jobba.
Förra året var det nästan endast jag som handlade te.. Men de gör inget.. Men de här tet ska jag gömma och njuta av!




Min önskelista

Kanske dags att skriva en önskelista då.. Men tror att alla som brukar köpa julklappar åt mig redan har gjort det? Men aja..
Packard Bell EASYNOTE TJ65-AU-530NC

En EGEN bärbar dator.. Detta är en Packard Bell EASYNOTE, med HDMI, webc, minneskortsläsare, högblank skärm etc.. den lät otroligt bra. 5490:- hos Netonnet

Väldigt dyr julklapp, Jag vet!, men om ni beställer den, tar den på avbetalning 12 månader och betalar två av avbetalningarna (så jag kan få lön igen, haha) så betalar jag resten!, Det var väll en bra deal? De tycker då jag iaf.


TWILIGHT SAGA COLLECTION

Twillight collection, gärna på engelska. 298:- hos Adlibris


Sedan kommer jag tyvärr inte på något mer att önska mig i julklapp. Väldigt nöjd.. Skulle vara en yorkie valp dådå..



Nu har Em och Daniel precis gått här ifrån, vi har suttit och spelat ett jätte roligt spel, nu har jag såklart glömt vad det hette.. men vill säga att de hette virr panna, för jag vet att panna var med i namnet.. men gud, vad trött jag är! Jag kan inte tänka! haha.

Det var iaf ett roligt spel där man satte sina kort på huvudet, de andra fick ge ledtrådar om den plats eller person som det stod på ens kort, man fick fråga en massa saker etc för att tillslut komma på vem/vad det var. haha¨.
Det gick inte bra för någon av oss i slutet av spelet.. vi var alldeles för vimsiga.

Tack Daniel och Tack Emelie för att ni kom förbi och spenderade en , i vanliga fall tråkig, söndagskväll på det sättet!


Avslutar

Nu avslutar jag dagen med en länk till youtube. de är Sxephil som skapat en Vlog.. jag kollade på 20 avsnitt på raden.. roligt! haha. Dessutom har en sådan ras som jag vill ha, en yorkie.. (två till och med). Om ni klickar på sxephil så kommer ni direkt till hans första vlog (ja de heter Vlog) sedan är de bara att klicka er vidare genom avsnitten..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok "Hollywood fruar- den nya generationen" Av Jackie Collins. Och så hoppas jag att skriken utanför på gatan kommer vagga mig till söms.

Tanken på den här sötisen kommer förhoppningsvis leda till att jag kommer drömma söta drömmar inatt ist för mardrömmen föregående natt..

Sov gott alla!



My favorite

Det är sent på en lördag / tidig söndag.. utanför springer fulla människor runt och tjoar.. så jag tänkte göra en lista med mina favorit saker som jag komma på bara sådär:

Favorit-

- Mascara
: Sonya. Aloe Vera baserad mascara, bra för nikelallergiker som mig.. Om mascaran börjar bli klumpig så kan man bara ha i en droppe aloe och röra om så är den "fit-for-fight" igen. SUPER BRA!

- Juice:
Annanas juice m. apelsin... mmm.. yummy! Annars gillar jag Juice med morötter i också, fått för mig att det är nyttigt =P Även om jag inte kollar om de är socker i.. haha.

- Saft: Rabarber, hallon och körsbärssaft.. det är mumsigt (kanske inte de smakerna blandat dock?)

- Läsk: Sprite med en massa citron i, cola och Portello! (beror lite på hur sött och slibbit jag känner för)

- Affär: Alla sko affärer såklart.. (om de inte är sjabbiga och stökiga) IKEA, Gina tricot och H&M. Billigt och bra.

- Smycke: Älskar ringen jag fick av mamma. mammas och pappas vigselringar sammanslagna. I adore it.

- Syssla: Umgås med min familj ♥ Gosa med J ♥ Gosa med Tussi.. äh den listan kan bli lång.

- Resmål: Än så länge är det Thailand som har mig kär. Men åker gärna och utforskar lite till..

- Trend: spets, stickat, dagens mössor, bylsiga linnen (hatar dock babydoll grejen då de flesta sakerna får en att se gravid ut!?)

- Kroppsdel: Hum.. sätter visst käppar i hjulet för mig själv, svårt att svara på.

- Träning: Pilates, helst powerpilates. Promenader, fotboll, badminton.

- Djur: Älskar djur, men hundar är mina favvisar..

- Film: Måste säga Harry Potter, haha.. barnfilmer ligger mig varmt om hjärtat..

- Serie: Greys Anatomy, How I met you mother, Gilmore girls, Mc'Leods döttrar.. etc etc...

- Te /The?: Gillar röda bär, vanilj och Turkiskt äppelthe.. MED MJÖLK.. (och socker... haha. inte i turkiska thet då..)


Nu orkar jag inte hitta på nå fler favorit grejer.. thats it =) Men rekomenderar mascaran..


I want!

Fått ett sug efter egen hund igen.. de går i omgångar. Alltså jag vill alltid ha en hund (en till dvs, har ju älskade Tussi som bor hemma hos mams) men de är i vissa stunder då de känns så otroooligt jobbigt att jag inte har en att sitta och gosa med.. Och jag vet ju att jag inte kommer få en av J.. min julklapp av J är redan inslagen och om man ruskar på paketet så låter det mer som en parfym än en hund.
Okej jag tror inte på allvar att J skulle köpa en hund åt mig, trots att han vet hur gärna jag skulle vilja ha en.. och jag vet att de skulle vara ganska idiotiskt att stoppa en valp i ett paket.. de vore en stor skräck för mig till och med, snacka om att förstöra ens psyke.. och ja.. djurplågeri skulle de också vara.. för jag får ju inte öppna paketet förens om två månader. haha..

Give me a dog someone!
Men inte vilken ras som helst förstås.. jag vill ha en yorkie.. eller en bordercollie, eller en australiensk vallhund /collie.

Men helst en liten söt yorkie!




Oh my...

Kollat på senaste harry potter filmen för tredje gången nu.. kikat även på första filmen.. egentligen skulle jag ut och gå, men de är regn/snö i luften.. och precis nu börjar de snöa.. känns lite för rått för det.
Jag ska nog ta tag i att träna lite pilates ist, hemma i den varma lägenheten.

Och jag MÅSTE städa, de ser fördjävligt ut igen.. eller ja, jag städade undan endel efter det att J åkte på jobb.. sedan åkte jag hem till min mor.. men nu när jag är tillbaka så måste jag ta tag i det igen.

Gjorde ett videoinlägg nyss, men måste vänta så att videofy.me accepterar min ansökan, så jag får nog spela in ett nytt inlägg när de gör de.. eller så kan jag låtsas att de är lördag hela veckan så inlägget passar. Haha..

Och jag är ju inte så nöjd med inlägget heller för den delen..

Nä nu står en kopp te (eller skriver man The?) högst upp på "to-do" listan..
sedan kanske man får en städsläng och en tränings släng? Who knows.

Fått en massa bilder av Em som hon vill ha i sin design så jag ska ordna de, kollat runt på andras bloggar och hittat lite inspiration..

Puss hej

Mardröms morgon

Eller ja, morgon och morgon. Vaknade 8 imorse med skräck i kroppen. Drömde många konstiga saker inatt och det resulterade i att jag inte visste om de var verklighet eller ej,

Det jag kommer ihåg att allt började med var att jag och J bråkade, vi var på ett hotell och bråkade så pass att vi gjorde slut. Det som hände sedan i drömmen var att vi skulle åka med buss från hotellet (samma bussrutt som jag åkte hela tiden när jag gick i skolan i H) jag skulle hoppa av på ett ställe, men bussen stannade inte trots att jag tröck på stoppknappen.. J satt och gosade med någon annan längst bak i bussen och jag skällde ut chauffören. Bussen var typ som tåget i harry potter filmerna. När jag väl kom av bussen var det ett möte i gymnastiksalen i min gamla skola i V. Där man fick en drink. Sedan drömde jag att jag vaknade upp i mitt rum hemma hos mamma, rummet var översvämmat av vatten, mamma skrek att jag hade blivit för full och slagit sönder vattenledningen som fanns inne på mitt rum.. och mitt i att jag försökte torka upp de oändliga vattnet så märkte jag att jag kunde dra ut min ena tand helt själv, och en annan tand saknades.. så jag sprang runt och letade min tand (som var lika stor som ett vedträd) och när jag hittade tanden så försökte jag få den på plats igen..

När jag vaknade var jag tvungen att kolla så alla mina tänder fortfarande fanns kvar i munnen.. och jag vaknade ju upp i lägenheten.. då började pulsen sjunka.

Förstår inte hur man kan drömma så konstigt?


Nu kom jag på att jag inte tog några värktabletter när jag gick och la mig igår, kan kanske vara smärtan som gjorde att jag drömde en massa strunt?


Varför?

ja varför?? Jag vill ha mer än bara en smiley!


Darn..

Jahapp, då har man spenderat fredagskvällen på ett gammalt hederligt vis då:

När jag kom tillbaka till lägenheten efter en underbar visit hos mor så hittade jag ett paket i brevlådan. så när jag kom in var det bara att sätta igång och ordna med det.
Sedan kom Emelie förbi och vi kikade på greys anatomy avsnittet. Spännande och bra! Haha, väldigt detaljerat med blod etc så till och med jag blundade lite, och jag brukar inte reagera så om det inte är tortyr eller skräck..

När E sedan skulle iväg och leka bilkurragömma (haha, att man aldrig tänkt på de själv förut) så var det dags för mig att kolla på ett nytt avsnitt av "morden i midsomer". Älskar verkligen kriminalare, det är roligt, man får sitta och tänka efter själv. Och det är ju sällan den uppenbara gärningsmannen, vilket jag tycker är spännande.

Satt och tänkte på det när det var reklam, jag kan ju lätt vara 70 år just nu om man tänker efter:

1: jag är inte ute på en fredag/lördags kväll. (iallafall väldigt sällan)
2: gillar att sticka och sy
3: dricker mycket the, helst med mjölk i.
4: Ogillar när folk går in med skor
5: älskar att läsa böcker

Listan kan göras lång...

Ge mig en etta, tio katter och en stapel med böcker.. känns som om jag inte är 20 direkt. Åldersnoja? Ja kanske.

Längtar efter att bli av med eländet

Har spenderat 3 dagar hemma hos mor nu, de känns jäkligt bra. Skönt att vara hemma.. Har mestadels kollat på travel & living, älskar när det har design program, man får så många idéer om hur man själv skulle vilja ha det. Dock är jag osäker på om det någonsin kommer hända, jag skulle lika gärna kunna flytta hem till min mor.

I min familj är vi alltid öppna med vad vi tycker och känner, man tar inte illa vid sig utan man lyssnar och frågar, man kan säga att vi är små psykologer åt varandra. Vi lämnar inte någon medan man är osams, vi säger alltid att vi älskar varandra, vi försöker visa att vi uppskattar varandra. Det är vår familj, vi är vänner, vi älskar varandra.

Nu är jag riktigt trött på att ha en ständig värk i käkarna, jag räknar ner dagarna tills dess jag äntligen kommer slippa trycket i munnen.
Jag är även trött på min design här på bloggen, den är inte vad jag vill att den ska vara.
Men prio ett är emelies design..
Den ska jag slutföra när jag kommer till sveg idag, Har lite idéer.

Har en förbaskat träningsvärk i armarna, höll på med motorsågen igår, otroligt tröttsamt, trodde inte att jag skulle få en sådan här träningsvärk.

Sorgligt men ändå roligt

Har precis avslutat en kväll med mkt skratt tillsammans med Em och Madde, det var riktigt trevligt, dock var det sorgligt på ett sätt också för jag och em deltog i Maddes "0-kronors auktioner". Dvs hon gav bort allt som hon inte kunde packa ner i sin resväska som hon ska ta till stockholm.

Madde ska flytta på riktigt nu... de känns lite konstigt då man har fått för sig att hon alltid kommer komma "hem" igen.. men hon ska flytta. Till storstaden med den oändliga shoppingen.

Både jag och E kom hemsläpandes med en svart sopsäck fullproppad med saker.. nu försöker ja dela ut de som är för svårt att sälja på tradera då de antingen kan gå sönder i frakt eller svårt att skicka..
dock kommer jag göra mitt bästa för att sälja vissa saker så Madde kan få sig en liten slant iallafall.


Avundas henne lite att hon får starta ett nytt spännande liv, huvudsaken är att hon kommer hem och umgås. Många planer!

Detta känns

Det känns inge bra nu...

Jag vet att jag nyss skrev att allt vad toppen och hej o hå.
Men de finns en del av mig som inte varit glad på evigheter.
Det känns fördjävligt rent ut sagt..

Jag kan försöka gömma det och intala mig att vara glad, för de andra delarna av mitt liv är bra.

Men varför ska de kännas så jävla jobbigt för? Varför känns det som om allt inte står rätt till?

Åh.. lite depp får ni allt tåla!

Smile to the world

Fan va underbart glad jag är just nu, den här morgonen startade jätte bra.

Tandläkaren:

Kom dit, visste inte vart ingången var, så jag gick såklart in fel. haha.
Men de va jätte snälla ändå. Och jag var antagligen inte den första som gått in på fel ställe.

Det visade sig att Folktandvården hade lurat mig lite när jag var där senast, då sa de att jag hade många hål på de vanliga tänderna och bla bla. Nu när de gjorde undersökningen så kunde de endast hitta hål på visdomständerna som jag ändå ska dra, så inget borrande för min del, gud va skönt!
Så nu har jag fått 4 olika tider hos dem, innan jag ska ha min första jobbdag. de ska dra en visdomstand per gång vilket känns underbart, jag hade dock lika gärna kunnat dra alla på en gång.

men jag undrar vad folktandvården har lagat för hål tidigare? Om de nu sa att jag hade en massa hål på de vanliga tänderna förra gången jag gjorde en koll.. och nu visar de sig att de inte stämde?
Och varför har de inte nämnt att de är hål i visdomständerna?
Känns lite sådär att man inte kan lite på dem..

Emelie, min nya arbetskollega:

ja de är ju den andra positiva nyheten idag.. känns super kul!

 

Ahhh... allt jag kan göra just nu är att smila glatt.


Fan va härligt!

Emelie fick nyss de samtalet vi längtat efter, jag säger vi för jag vill gärna det också.. HON SKA JOBBA MED MIG I VINTER! YES! haha, Fan vad jag är glad!

Grattis go knul!!! Och grattis till mig ;)
Hahah



Rädd

Nu ska jag ta och bege mig mot tandläkaren, skit rädd ärligt talat. Vill inte höra priset, vill inte höra vad som behövs göras.. Så himla typiskt... vet ju att de kommer kosta multum.. gaaah.

Kan någon miljonär vara snäll och ge mig en slant? Om alla i sverige skulle ge mig en tia.. då hade jag kunnat betala de där... Någon som känner sig manad att starta trenden?

Vem stödjer "rädda Kristina" ? haha.

BORING

varför blir det så att man hatar sin egen design när man gjort andras för? Kommer dock spara den här designen om de någongång blir så att jag vill använda den igen... även om jag betvivlar det.

Men först ska jag fixa en ny design åt Emelie, min goknul.

Nu har jag

Nu har jag gjort något slugt igen, handlat såklart.
Men denna gången var det till lägenheten, kommer bli otroligt skönt. Frågade dock inte J först om han tyckte de var en bra ide, han vet fortfarande inte vad de är, och de kommer han inte få reda på fören han kommer hem! Haha.

Bra jobbat!
Nästan så jag kan ge mig själv en klapp på axeln ;)

En bra dag

Idag började jag dagen väldigt tidigt, klev upp vid halv 7 på morgonen, smög ut ur sovrummet för att inte väcka J. Sedan var de att åka till Storhogna där vi skulle ha ett möte med de olika skidanläggningarna.
Vägen var hemsk i morse, den fösta biten var djup slasksnö, och självklart var fel sida av vägen plogad. Jag hittade inte snusdosan som hade hamnat inuti fodret på min slitna handväska.. så jag höll på att bli tokig och kastade ut allt jag hade i väskan innan jag kom på att söka efter de i hålet..
Andra delen av vägen var vanlig snö, så snörök var inget man kunde undvika, och tredje delen av vägen var åter igen slask. Vilken tur man har?

Första gången jag var på ett sådant möte för några år sedan, så var det också endast slask på vägen.. de planerar in mötes dagarna riktgt bra ;)

Men jag kom fram i tid iallafall.

det var otroligt roligt att träffa alla arbetskamrater igen, härligt att börja tänka på vad man ska syssla med hela vintern. Så här innan säsongen har börjat är jag väldigt optimistisk, vi får ju se om den känslan hänger kvar när halva säsongen har gått ;)

När jag besökte mor efter arbetsdagen så hade jag ett missat samtal från privattandläkarna här, som jag försökt få tid hos i evigheter men inte lyckats. Ringde upp dem och lyckades ordna en tid imorgon hos dem, så jag tog den glatt då jag fick veta att de går efter försäkringskassans pristabell och bedövningen ingår i priset ;) Det gjorde mig lycklig, så min andra tid hos folktandvården kommer jag avboka.

Nu sitter jag och funderar starkt på att ta några ibumetin för tandvärken, skönt att jag får kolla det imorgon, och de inte tjaffsade emot när jag sa att jag ville ta väck visdomständerna.

varför kallar man det visdomständer för? Är de för att man får dem när man blir äldre? För jag har då inte blivit nå smartare sedan jag fick dem, de är en sak som är säkert.
Borde de inte heta meningslösa tänder då?

Alltså

Nu är de tredje gången jag skriver det här meddelandet!

Ok:

Jag har nu blivit helt klar med L's design, den är inlagd och klar.
Vi ändrade om lite, gjorde så att endast utvalda inlägg blir hemliga med lösenord ist för hela hennes blogg, då de är lika bra att endast ett fåtal personer vet om det och inte sådana som kan sprida de vidare, på det här viset får skvallerbyttorna (de som inte låter henne tycka och känna som hon vill utan att göra en höna av en fjäder alltså) stilla sin nyfikenhet och läsa sådant som inte innehåller allt för starka åsikter.
Dessutom är de skönt att man kan gå in på hennes sida och veta att många andra personer får se vilken underbar person L är.
OCH: hon kan känna sig säker och slipper ta bort en blogg som hon levt med i 3 år ca.

Go crazy with it honey!


Nu gäller de bara att hon byter lösen lite då och då, delar ut de till få med stränga restriktioner. Och om de blir så att hon skriver något som är ännu mer hemligt, vet hon nu hur hon kan göra om hon vill skapa ett till med nytt lösen för de allra hemligaste, de går ju det också. Huvudsaken är ju att hon själv kan skilja dem åt ;)


Under tiden som L var här och jag hjälpte henne så laggade blogg.se så otroligt mycket (de var segt alltså) de tog ca 1-2 min innan bloggen laddade sidorna och det var ingen roligt när man skulle hålla på och ordna designen, så många fula ord har passerat min min under den tiden. Haha.
Och det tog alldeles för lång tid för något som är så simpelt.

Information: Designen jag gjort syns bäst via internet explorer, det blir lite konstigt om man kollar via firefox, jag vet.. men orkar inte ordna det. Deal with it!


Om ni klickar på bilden kommer ni till L's blogg.





Här kan ni se lite av designen

Så här blev L's design.. hoppas hon kommer gilla den, annars är det tillbaka till skissbordet.
Eller ja... de är den här hon får av mig.. sedan får hon ju bestämma om hon vill ha den eller ej, eller hur?
=)
Haha
Men hoppas hon vill använda den iaf.. spenderat måååånga timmar på den (lite av tiden beror påatt jag är klantig)





Anledningen till att den är svartvit är att Luz är en färgstark person, så nu får hon slänga in en maaaassa roliga bilder på kläder och dyl, så den lyses upp. =) Det är min tanke..

Sedan ska jag hjälpa henne fixa så hon kan låsa sin blogg från ovälkomna skvallerbyttor, inte så som hon har nu. Nu har hon låst hela bloggen.. men vi ska allt fixa så hon kan sätta ett lås på de inlägg som hon vill bevara för sig själv!

Ja de ska vi =)

Älskar dig gumman puss*

Pust

Nu har jag suttit till största delen av dagen med Luz design.. Jag var väldigt oinspirerad till den för jag visste inte hur jag skulle få den att passa henne, men igår fick jag världens fart då jag satt och lekte med olika grejer på paint.net. Så himla roligt när man kommer på hur man ska göra.
Nu sitter jag bara och väntar på att L ska ge mig klartecken..  Hoppas verkligen hon kommer gilla den!

Lite små roligt

Kikade runt på youtube, hittade en rolig kille som upplyser om nyheter, riktigt roligt!

  

  

Lite uppdateringar

Okej, nu är jag tillbaka efter 4 dagars slit .. hehe, kanske inte slit men ja..

I söndags åkte jag hem till min älskade mor, alltid så himla skönt att komma hem.. Vi spenderade söndagen under en varsin filt (jag hade två..) och kollade på TV. Vid 22 tiden orkade jag inte vara vaken längre utan gick upp till mitt rum. Dock kom jag på att jag börjat läsa "Masker" igen, en bok som jag läst senast när jag gick på högstadiet tror jag.. så jag låg och läste den tills det att jag inte orkade hålla ögonen öppna längre.
På måndagen var det dags att lägga nytt golv i hallen. Vi lyckades förbaskat bra dessutom, jag och mamma. Vi kan vi! Så nu har jag kommit på att syster ska få lägga nytt golv i den andra hallen när hon kommer hem, som straff för att hon är utomlands, hehe. Nej kanske inte... men ja... det är ett projekt som jag vill göra iallafall.

På tisdagen bytte vi däck på min bil, gud vad skönt att det blev gjort, nu kan jag åka bil utan att vara rädd att slira av vägen! Och TUR att mamma kom på att jag glömt dra åt muttrarna en extra gång, annars kunde de ha hänt en olycka på vägen tillbaka till S (lägenheten).
På kvällen var jag busig dessutom, när J hade gått och lagt sig så smög jag mig in på Ginas hemsida och beställde koftan och den vita tunikan jag skrev om i ett tidigare inlägg, och idag dök de upp i brevlådan!

I onsdags vaknade jag 5 på morgonen, då var det dags för älsklingen att kliva upp för jobb, och han var den enda av de som skulle åka som vaknat i tid, för 5,15 ska de åka härifrån egentligen, men de hade försovit sig så vid 6 tiden kom de iväg. Stackarna.
Jag själv låg och myste under täcket med boken i högsta hugg, sedan vid halv 7 så gick jag upp och kokade varm choklad. Så mysigt! Alldeles mörkt utanför fönstret och tyst..
Vid halv 8 kom Emelie körandes och vi åkte till mitt jobb för hon skulle på en intervju! Hoppas, HOPPAS, att hon får jobbet! Skulle vara så roligt! Och jag vet att hon skulle passa perfekt hos oss, och hon har jätte mycket erfarenhet sedan tidigare.
Hoppas mina chefer väljer henne, då kommer denna vintern vara underbar!

När jag sedan kom hem efter att ha gjort ärenden med E så satte jag igång att städa lägenheten efter alla som renoverat badrummet och som klampat ut och in med skor på.. även i badkaret! Man tycker ju att när grovjobbet är klart, och de endast kommer tillbaka för att spika i några spikar i listerna så kan manta av sig skorna? Nej nej.. inte dessa hårt arbetande människor.. så jag fick sitta och gnugga med en borste så att all skit skulle försvinna.. Men nu är lägenheten skinande ren, förutom att jag glömde damma.. men de får jag göra sedan. Tror t.om att mormor skulle vara nöjd med min städning denna gången , haha.

Igår har jag och J bara tagit det lugnt, jag läste klart boken imorse så då lagade jag frukost åt J, kollade på nya harry potter filmen och nu ikväll har vi kollat på star trek filmen.
Kan bara säga att jag verkligen ser fram emot måndag då vi ska ha ett möte med all personal som kommer tillbaka efter förra säsongen. Ska bli kul att se vilka som är tillbaka!




Min nya tunika! (sorry för putmunnen på alla kort, vet inte vad som flög i mig )



Vääääldigt stor kofta, borde ha valt S ist, M var alldeles för stor! Men mysigt nu på vintern...



Nu försöker jag bara hitta på vad jag ska köpa åt J i julklapp, alla andra har jag en aning om vad jag ska köpa.. Men J... Det är så svårt!

Näe.. nu ska jag kolla runt efter tips och ideer på vad jag ska köpa till my love!

Så himla typiskt!

Gah!
Nu kommer en beskrivning om mina tänder, förvarnar er så ni inte behöver spendera tid och läsa det om ni inte är intresserade.
Längst ner i inlägget hittar ni dock information som kan vara till hjälp.


Igår när jag och J skulle krypa till kojs så kände jag hur jag började få ont i mina käkar, de kändes som om någon försöker dra ut tänderna på mig.. Så efter en timme eller två så ökade smärtan och jag letade febrilt efter värktabletter, men som vanligt hade vi inga till hands.
Vaknade några gånger i natt av smärtan och vred och vände på mig. Som tur var så skulle inte J upp och jobba idag då hade han nog hatat mig på morgonen.
Iallafall så hade jag fortfarande samma smärta när jag vaknade imorse så jag tog mitt beslut.

Jag har skjutit upp mitt tandläkar-besök för jag tänkte att det lika gärna kunde vänta till januari då jag har ett jobb igen, för jag måste nämligen dra ut mina visdomständer. Urk.. så rädd.
Men tänkte att de har varit så tight ett bra tag att några månader till inte skulle göra en sådan skillnad, men nu när jag har fått så ont så måste jag göra det nu, vilket innebär att mina sparade pengar, som egentligen inte får röras, måste röras..
När jag var mindre hade jag bråkiga tänder, det var en massa problem, de ville inte växa som de skulle så jag har dragit.. 4 tänder? eller var de 5? (mestadels mjölktänder tror ja?) och därefter väntade några år med tandställning, som inte gjorde mitt liv roligare.
Nu har jag haft turen att få ett vackert leende (ja jag tycker om mina tänder nu) men oturen att hamna hos eländiga tandläkare.
Enligt dem finns det en massa plats i munnen för mina visdomständer, men ärligt talat, så gör det inte det enligt mig.
Tänderna ligger så tight att jag lika gärna kunde ha en enda stor tand i vardera käke, och det medför att när jag försöker vara duktig och använda tandtråd så skärs tandtråden av, för de kommer inte emellan.
Och då byggs det upp tandsten (ja, faktiskt) och då kommer hålen.. Och det kommer inte spela någon roll vad tandläkarna säger, jag ska och kommer dra mina visdomständer. Jag tycker det är ganska lågiskt?

När jag sedan har dragit mina tänder, så kommer jag ta tag i skadan som blivit.. efter det att allt är klart alltså.

En notis till alla:

Om ni ska till tandläkaren och är äldre än 20: försäkringskassan hjälper med 300 kr per år, man ska alltså säga att man vill använda tandvårdsbidraget när man ska betala efter sitt besök.

Det finns också ett högkostnadsskydd, vilket innebär att om ens tandvård vid ett tillfälle kostar mer än 3000 kr så hjälper försäkringskassan med 50% av kostnaden, Dock beror detta också på vad försäkringskassan har satt för referenspris på just den åtgärden, men all sådan information kan man hitta på försäkringskassans hemsida.

I tandvårdsstödet finns ett högkostnadsskydd som innebär att du vid större behandlingar bara behöver betala en del av kostnaden själv. Försäkringskassan betalar ersättning för resten av kostnaderna direkt till din tandläkare.

Jämför priserna

Det är fri prissättning på tandvård. Tandläkare och tandhygienister bestämmer själva priset för olika behandlingar. Du har rätt att veta i förväg vad det kommer att kosta.



Tänk om jag vetat om allt de här när jag gått till tandläkaren tidigare! 

Allt om detta kan ni hitta HÄR

Dreaming..







Jag vill till Thailand igen, om jag så måste åka själv! Haha.. JAG SKA DIT NÄR SÄSONGEN ÄR ÖVER!


Fint tillsammans

Detta tror jag skulle vara fint tillsammans


Vill ha

Kollade på Hm's hemsida och hittade lite saker jag vill ha... Kanske julklapps tips? Men vet att de flesta redan köpt julklappar åt mig.



Grå leopard hoodie, strl 38. 249:-


Topp strl 38, 149 :-


Väska, 199:-


Bronzer, 59:50 :-



Läppstift, creme färgad. 69:50 (alltså inte samma nyans som bilden, men de funkar också ;))


H&M


Fortsatte in på skopunkten och hittade lite till .. "Me want"
Glöm inte att skopunkten har "köp 3, betala för 2" polecy! de tjänar man på ;)


Vita låga sommarskor (jag behöver nya! de bästa köpet någonsin!) strl 37, 149:- / 199 :- (men tycker de för 149 är snyggast)



Hög stövel, strl 38 (måste få plats med tjocksockarna ;) ), 1:  299:- 2:   399:- 3:  299:-
Vilken som helst av de tre.. kanske alla ;) men gillar mest nr 1 och 3 såklart... (Liknar ridstövlar! haha)



Kosta Uggs, de bästa skorna jag någonsin köpt, vill ha korta så jag slipper förstöra mina äkta när jag håller på och viker upp och ner dem hela tiden.. så korta skulle sitta fint! strl 38 oss corse.. 199:-

Skopunkten


 Tillslut besökte jag Ginas hemsida:



Jag vill ha mååånga paket ;)



strl M



Dessa gillar jag VERKLIGEN, också i M. Vill ha de liite större =)




Okej så här är det: Gillar verkligen tunikorna från gina... de var fruktansvärt snygga och gillar dem regält. Om de är så att någon vill köpa dem åt mig vore det underbart.. men annars vill jag gärna veta om ni inte kommer göra de för då måste jag köpa dem själv, grejerna från gina försvinner snabbt. =P Haha.. känner mig lite desperat faktsikt.. ärligt talat.

Haha.


Lite

Lite smått och gott..




Jätte god hamburgare som jag och J gjorde, med bacon och ost och ruccolasallad. Självklart dressing och rostadlök dessutom! MUMS! Otroligt mättande men gud så smarrigt



Lite bubbel i badet i vårat nya fina badrum! HÄRLIGT! Köpt lite nya saker till och med! Lite smått besviken på att de tog bort fönstret ovanför badkaret dock, men ja, man får ju inte alltid som man vill.. Men de känns så litet och fjuttigt nu..


Myspys

Min gubbe var på fest i torsdags vilket innebar att han kom hem sent och var bakis hela fredagen, så han satt vid sitt dataspel heeela dagen och kvällen, trist trist trist. Så istället för att ha en mysig hemma kväll med J så låg jag själv i sängen och kollade på TV. Vilket underbart liv man har? haha.

J åkte på jobb imorse så jag har umgåtts med söta E och när hon sedan åkte vidare för en festkväll så invigde jag badkaret. Jag vill inte ut och festa när jag inte är 100% frisk så jag hade en egen spa-dag. Badade, skrubbade, smörjde etc.. så nu sitter jag i mina mysshorts och har precis avklarat ett avsnitt av GG och GA.




Igår

Kommer inte på en bättre rubrik.

Igår var jag en snäll flickvän och kokade kaffe åt J på morgonkvisten, J vaknade dock inte fören klockan närmat sig 13.. då kom Linkan över och fick sig en kopp kaffe.
Åkte med söta E och leta skor åt henne, jag var inte till stor hjälp utan jag gick runt och testade en massa mössor ist..
Vi åkte på badhuset och spenderade den största tiden i jacuzzin, det var mysigt.

Jag, E, J och L åt middag tillsammans, vi slog på stort och lånade en fritös och friterade klyftpotatis, till det gjorde vi fläskfilé och två olika såser, guaccamole (stavas de så?) och en vitlökssås. Yummy!
Efter det att vi ätit kom Jonte, Lollo, Jonas och Fredrik. Vi kollade på Johan Falk filmer och Lollo och jag gjorde efterrätten: friterad banan med glass, det var gott!
Nu blir det inge mer onyttigt på ett tag.. hoppas jag.

Jag höll på att somna under filmen, så då gick jag in i sovrummet. Men somnade inte fören efter ett då gänget gått vidare mot Lollo eller Linkan, I don't know..

Vaknade ganska sent idag, förkylningen sitter fortfrarande i kroppen, och jag har inte lust med något..


Nu ska jag fortsätta fokusera på att hitta på en design åt Luz, men det tar evigheter för mig att göra en åt mig själv och vill inte slarva bara för att de är till någon annan.


Gäsp

"Jag är så lyyyycklig, jag är så lyyycklig, måndag, tisdag, onsdag torsdag.. "

No... I haven't been a "hapyy camper" this week so far..

Renoveringen på toaletten har tagit kol på mig helt ärligt, de kommer klockan 7 på mornarna oxh plingar gällt på dörren, jag hostar till 5 på mornarna vilket innebär en 3 timmars sömn.. Mitt ansikte ser ut som en tågolycka just nu..
Men igår somnade jag direkt efter efterlyst, låg och halvslumrade under programmets gång och slog av TV'n i samma stund som Hasse Aro sa: "det var allt vi hann med idag" sedan sov jag.. Och det var så skööönt! Vaknade inte av några hostningar "halleluja!" vaknade dock till när J kröp ner i sängen vid 4 tiden och stank öl och sprit. Så jag tror starkt att jag härmade vad han sagt tidigare på kvällen ´nej jag ska stanna hemma och gå och lägga mig tidigt ikväll´ yeah right..har du druckit ÖL!?"  Och visst hade han det, spåren finns i lägenheten, så antagligen har folk kommit hit efter efterlyst? Medan jag har legat och snarkat /dragit timmerstockar, och jag har inte märkt något.. men de har nog märkt av mig iaf. haha. Det är ofrånkomligt att jag snarkar när jag är sjuk, jag behöver inte ens fråga.. Jag vet. Känner det i halsen att de gör ont, då vet jag. Haha.

Igår blev det mesta i badrummet klart, har väggar och en toalett iaf.. och det har satt upp en bård påä toaletten, fattar INTE varför man ska sätta dit bårder!? och det är en ful bård, med fiskar på.. senior stuket! URK! Nästan gråtfärdig när jag ser den, så jag var extra grinig i går morse. Förlåt Mamma för att jag tog ut det på dig när du ringde.

Under dagen var jag tvungen att gå ut ur lägenheten, förkylningen har hindrat mig tidigare, vill ju inte smitta någon.. det gick jätte bra ända tills jag kom innanför dörrarna till mitt gamla jobb, då gick jag en sjujädrans hostattack så jag storbölade... och det var redan när jag kom till receptionen.. Tumme upp för miig! Allergisk mot mitt tidigare jobb tror jag!

Träffade min underbara Luz, var tvungen att fråga henne hur hon vill ha sin blogg design som jag håller på och ordna till henne..
I hemlighet.. men nu är de  ingen hemlighet längre. Haha
Så dag ska jag sitta och fundera lite.. letar efter bra saker att använda.. men hittar nada..

Ill be back!

Ps:
Nu ligger J och drar TIMMERSTOCKAR så jag behöver inte skämmas för att jag gör det då och då ;) Det kanskse är sängen som gör det? skyller på sängen! Ds


 

Uppdatering:

Glömde berätta att de kopplat toan fel dessutom, istället för kallvatten i toan är det varmvatten, så toalettstolen är kokhet.. kanske skönt i vinter, men hur fasiken kunde de koppla fel så pass? Haha


Snö..

Andra dagen som snön hälsar på och skapar ett vitt lager på taken, känns både roligt och lite tråkigt:

Roligt: Därför att då kommer jag snart få börja jobba igen, jag menar det är ju vad alla vill, True? Och jag hade det så himla roligt förra säsongen på skidanläggningen så jag längtar tillbaka, visst det var stressigt och alla kan ha en dålig dag. Men jag vill verkligen jobba där igen och möta nya människor är ju alltid ett plus! Dessutom så går dagarna så fort när man har roligt/stressigt.

Tråkigt: Vi har ju inte fått någon bra sommar här uppe! Jag önskar att vi hade lite mer som sthlm eller malmö på sommaren, varmt och mysigt. Men denna sommaren hade vi bara en ,högst två, vecka-or som var fylld med varmt sommarväder.

De senaste dagarna har jag inte orkat skriva någonting, sjuk och frustrerad.

Renoveringen av ena väggen i badrummet slutade med att de bytte det mesta, även nytt golv vilket innebär att vi nu inte haft en toalett på 2 dagar.. och då erbjöd de snällt att vi kunde gå på ett gym här i närheten om vi behöver duscha och gå på toa, men gymmet stänger 21-22 vilet innebär att vi inte har tillgång till en toalett efter den tiden.. roligt? Nej!
Så jag har snällt fått sprungit runt knuten här i bostadsområdet och hukat mig.. lite jobbigt då de är hus överallt om man inte vill kuta en bra bit så man är lite mer i skymundan.. haha.
Jag vet att man inte ska kissa offentligt, men vad kan man göra när man inte har en toa? Kissa i en flaska och kasta den? haha.

Så igår var jag riktigt frustrerad och sa åt J att han var tvungen att kräva en ny tvättmaskin av hyresvärden för jag orkar inte ha det så här längre. Och tro det eller ej, så gick de med på det. Men när jag har ringt och gläfsat så har jag endast fått ett nej och tomma löften. haha.
Min man kan han ♥

Tänk...

Mamma, allra bästa älskade mamma. Tänk om du fått fyrlingar av just mig... vad hade du sagt då? ;)
Hur jobbigt hade inte det varit?
Men tänk alla grimarser som skulle funnits.. Jag kommer alltid vara en grimars människa, livet blir så mycket roligare då..


Nu ska jag kolla på barnfilm: Nanny Mc Phee . Klunka hostmedicin hänga tvätt och sova.

Hoppas eran Lördag varit underbar och givande!

 




Missa INTE mina bilder på den första snön!
(Kolla lite längre ner!)

What would you do?

Idag har min förkylning börjat släppa lite, hostattacker har jag fortfarande så jag håller på att storkna och gråter. Nätterna är väst förståss, vaknar av andnöd och hosta.. men som tur är så vaknar jag ju tidigt på mornarna så jag blir inte nedstämd över att halva dagen har gått, de är ett plus iaf.

Var på apoteket idag då jag fick infon av min svärfar igår att det finns receptfri hostmedicin, bisoron hette den (tror ja) och den smakar godis, så den har jag inga problem med att ta en klunk av ;)

Under dagen har jag tvättat 4 omgångar, haft gästrummet som torkrum med varmluftsfläkt (hehe, lite smart va?) och handlat lite viktiga saker.. (sköljmedel bland annat)

Sedan fick jag ett sms av min chef på skidanläggningen där jag ska jobba i vinter, hon ska sluta nu i november! Jag blev jätte nedstämd av det, jag gillar henne förbaskat mycket, den bästa chefen jag haft någonsin, och då ska hon sluta =(
jag skrev att jag skulle sakna henne men att jag självklart var glad för hennes skull och då skrev hon att jag borde söka hennes tjänst.
Det blev jag chockad över

Frågan är nu: Ska jag eller ska jag inte?


Jag har jobbat på B (skidanläggningen) en säsong, alltså 5 månader och jag vet inte om jag skulle kunna ha en chefsposition efter den korta tiden? Det är ett förbaskat stort ansvar och de som jag jobbade med förra säsongen har ju mycket mer erfarenhet än vad jag har?
Gud jag blir så nervös att jag lika gärna skulle kunna kissa i byxan just nu... ångest. Haha.

Samtidigt så känner jag att det skulle vara förbaskat roligt att ha ett heltids arbete som det är, jag vill ju ha det. Men dock vte jag hur mycket hon jobbade, hon var nästan aldrig ledig kanske var tionde dag.. och då ringde vi och störde henne ändå. Jag förstår varför hon ville byta jobb nu när jag tänker efter..


Och vad skulle mina kollegor tycka OM jag blev deras chef?

åh oron växer i kroppen på mig, men jag blev ändå glad att hon skrev det till mig, men de kanske hon gjorde till de andra också?


Jag ser de snöar!

Nu blir det vitt utanför mitt fönster, det är med blandade känslor jag välkomnar det första tecknet för en ny vinter.

JAG SER DET SNÖAR! Nu ska jag ut och hoppa i snön, snödansen. Trots att jag är förkyld!







My love..

Hittade en bild som jag tagit på min älskade vovve när vi var i vår stuga i Hälsingland. Hon är alltid lika orolig att vi ska åka ifrån henne när vi är där, så Tussi (som hon heter) låg antingen i bilen eller precis bredvid bilen 99% under tiden vi var där.

På den här bilden hade hon hoppat in i bilen via passagerar dörren och lagt sig i förarstolen, de kan man kalla envishet.

Haha

Hon är min favorit av alla i hela världen!
Min envisa tokfia, vi är så glad över att vi har dig!


Flåsande och hostande

Japp, nu har jag varit så jävla duktig.

Jag började rota i saker och slängde fram en massa, och när det gäller mig så kan kaos skapas ganska snabbt. Så nu idag kom jag på att jag skulle vara duktig och byta garderob från gästrummet till sovrummet (Nu känns det som om jag verkligen bor här =P )

Och samtidigt som jag var tvungen att byta garderob hit och dit och flytta saker så blev det ännu mer rotigt, och J vill ju ha ett data rum/gästrum, så då städade jag och möblerade om gästrummet..

Vad tycker ni?



Visst blev det rent och snyggt? =)

Tyck synd om mig!

Haha. Nu har min förkylning hållit igång i min kropp i en vecka, vilket betyder att J inte får sova ordentligt när han är hemma från jobb och det betyder såklart också att jag inte får sova ordentligt så jag blir en gläfsande liten hyena.
I natt vaknade jag 3 ggr av att jag inte kunde andas och hostade som en tok, så då släntrade jag in i badrummet och hittade tabletter från förra gången jag var så här sjuk och tog dem.. Kanske inte så smart att ta medicin som man fått förut om det inte är samma sak nu..
Men nu mår jag bättre i hostan, kan nästan andas in ordentligt utan host attack.. så medicinen kanske hjälper?

We'll see..

Jag vill att folk ska tycka synd om mig nu.. det har gått så lång tid så nu börjar jag bli ömklig. Haha.


Crap!

Haha.. tänkte visa hur vår toalett ser ut efter det att fastighetsskötarna var förbi och rev bort för att kolla fuktskadan... Så här kommer det se ut nu över helgen och en bit in i nästa vecka.

 

Fint va?

Så nu kommer jag få rensa allt som finns där i helgen, försökta hitta ett ställe att förvara det på under tiden och sedan duscha på badhuset.. Haha.

 

Dessutom ska jag byta garderobsutrymme med mina kläder som just nu är i gästrummets garderober med J's fiske utrustning och annat som han har i 2 av garderoberna i sovrummet.. så ska jag ordna så gästrummet blir ett kombo rum. Dvs att gästrummet numera ska vara Gästrum/datarum/kontor.. så vi får bort en massa saker... dock ska jag fundera ut vad som blir bäst.

J är så uppspelt av att ha en ny speldator som han kan ha där inne, så han slipper ha en gläfsande flickvän bredvid sig i soffan så fort han startar sina spel i vardagsrummet. Haha.

Hoppas ni har bättre och roligare planer för helgen än vad jag har!


Mums







Här delar jag med mig av en god efterrätt om ni vill mumsa på något gott!.

Superduper enkelt:

Hacka upp ett äpple i små bitar, gör lika med vindruvor, ta en burk kesella med vaniljsmak och blanda ihop med frukten. Ett tips är att inte överdriva med kesellan för då kan det bli lite för sliskigt.

Jag älskar att äta det, det är inte allt för onyttigt, och den innehåller frukt. Man kan säkert använda sig av en massa andra frukter och bär, men jag tycker att vanilj och äpple går hand i hand och druvorna gör det lilla extra i det hela så det blir uppfriskande!

Enjoy!


Ghosts of girlfriends past

Det blev ingen tatt för J idag, och skönt för min del måste jag erkänna. Hade ingen riktigt lust att följa med till YH och bara sitta och vänta med min hosta, dessutom har tattueraren små barn, så de hade inte varit smart att åka dit med min förkylning, men som tur var, hade tatt och hans yngste också blivit sjuka, så vi får ta tatt en annan dag, förhoppningsvist när alla är pigga och glada.

Jag har precis kollat på en ny film: Ghosts of girlfriends past.

Mathew McConaughey spelar Connor, en framgångsrik ungkarl som lever livet med nya tjejer nästan varje dag. När hans yngre bror ska gifta sig är Connor inte sen och uttrycker sin mening gällande giftemål.
Jenny ( Jennifer Garner) som har känt Connor sedan barnsben har alltid haft förhoppningen om att Connor en dag ska bli den Connor hon en gång kände. Men för att Connor ska kunna börja känna känslor igen är det en tillbaka blick på sitt liv som han behöver..

En jätte bra film om jag kommer spara och kolla på lite då och då, en sådan film som blir en klassiker.
Handlingen i filmen påminner om en julsaga (Ebenezer Scrooge). Har ni möjlighet att se den och skapa er egna uppfattning gällande filmen, så se den.





 










♥♥♥♥♥/5


What to do?

Torsdag... en tråkig och händelselös dag. Eller ja kanske inte, klockan 9 kommer J vakna för då ska vi åka till YH och han ska göra en till tattuering. Under de 3 åren vi varit tillsammans har J, efter idag, skaffat sig 3 tattueringar. Har jag dåligt inflytande eller? Jag har ännu ingen själv, men jag kanske övertalar honom i sömnen eller något ;)

Vaknade innan 8 av att halsen gjorde skit ont och jag hostade för kung och fosterland..Borde det inte ha gått över nu? J blev ju frisk på en gång, förbaskade whiskey ska man behöva det för att bli som en människa igen?

Tror förresten att hela vårat badrum är mögel, helt hundra på det.. ska lägga in bilder sedan så förstår ni.
Men så blir det när man anäler det och fastighetsägaren skjuter upp de något år sådär.. Kanske därför jag är sjuk? Ja så är det nog.
Nu känns det mkt ´bättre att jag har kommit på´varför ja är sjuk..

Nu ska jag sitta och vänta tills J vaknar.. dock vet jag inte om jag orkar sitta där och vänta på att J's tatt ska bli klar.. jag vill ligga under duntäcke för resten av mitt liv. Haha.


RSS 2.0