Crap!

Haha.. tänkte visa hur vår toalett ser ut efter det att fastighetsskötarna var förbi och rev bort för att kolla fuktskadan... Så här kommer det se ut nu över helgen och en bit in i nästa vecka.

 

Fint va?

Så nu kommer jag få rensa allt som finns där i helgen, försökta hitta ett ställe att förvara det på under tiden och sedan duscha på badhuset.. Haha.

 

Dessutom ska jag byta garderobsutrymme med mina kläder som just nu är i gästrummets garderober med J's fiske utrustning och annat som han har i 2 av garderoberna i sovrummet.. så ska jag ordna så gästrummet blir ett kombo rum. Dvs att gästrummet numera ska vara Gästrum/datarum/kontor.. så vi får bort en massa saker... dock ska jag fundera ut vad som blir bäst.

J är så uppspelt av att ha en ny speldator som han kan ha där inne, så han slipper ha en gläfsande flickvän bredvid sig i soffan så fort han startar sina spel i vardagsrummet. Haha.

Hoppas ni har bättre och roligare planer för helgen än vad jag har!


Kommentarer
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. :D hihi taack.



Man ser nästan direkt att de är tyskar faktiskt :P men bara för att man ser betyder inte det att man förstår vad de säger. Som du säger, engelska ÄR och kommer ALLTID vara ett språk man borde kunna när man ska resa!

2009-10-01 | 21:53:27
http://candis.se
emma

hoppas du har en bra kväll? (:

2009-10-01 | 23:01:11
http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Elin

Fin blogg vad coolt att bilden stanar kvar :D

Hur mår du ? :)

2009-10-02 | 07:34:53
http://alltidjah.blogg.se/
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Åhhh den är ju också riktigt fin :D undra om den finns att köpa någonstans? Det borde den ju göra.



Jag älskade guld förut, och har ju förlovningsring i guld, men på senare år, när man ser alla invandrare med så mycket guld på sig så de ser ut som julgranar :P då har jag börjar gilla silver istället hahhaa! Dock har jag nästan bara guldhalsband :P

2009-10-02 | 08:07:59
http://candis.se
emma

tack så mycket för tipsen sötnos! vad sysslar du med idag?

2009-10-02 | 10:49:24
http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Elin

Okejj vad jobbigt jag var det förut med det är inte alls kul :( hoppas att du blir bättre då ! Jag mår toppen har varit i skolan idag och jobbat på hårt så är litte tröt nu :) :D <3

2009-10-02 | 13:37:01
http://alltidjah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback