I denna ljuva..

I denna ljuva, hemska höstmånad så verkar det som om att det hjälpte mitt morgon humör att vrida tillbaka klockan. De senaste två dagarna har jag nämligen vaknat cirka halv 8 på morgonen, dock har jag haft en små stressad känsla när jag vaknat och studsat upp för att kolla klockan, precis som om jag skulle försova mig? Aja, de är skönt iallafall att vakna i tid, man får så mycket mer gjort om dagarna.

I dag på morgonen så valde jag ännu en gång att ligga kvar i sängen och lyssna på min harry potter ljudbok som jag började lyssna om för någon dag sedan, nu är jag mer fokuserad i vad som händer, första gången jag lyssnade så ville jag hellst bara komma till slutet så jag fick reda på hur Harry Potter böckerna slutade. Nu ligger jag och njuiter av informationen, knyter samman en massa trådar och jag älskar verkligen den sista boken.

Jag har varit duktig och tvättat lite mer smutstvätt och medan jag lät den vara i full gång så gick jag ut och gick en runda.. ganska härligt, dock hade jag inte tänkt på att benen skulle utsättas för så mkt kyla så när jag väl kom hem efter 6518 steg så la jag mig först under mitt tjocka mysiga täcke, men när jag fortfarande frös så bestämde jag mig för att lägga mig i ett ångande bad.. Det var de bästa jag gjort hittils.

Har precis avslutat ännu en kväll med sällskapsspel i Em och D's sällskap. Jätte roligt! Spelet var självklart "Galen panna" som vi blivit lite små förälskade i. Jag blir galen när någon annan vet vad jag har och inte jag får veta, haha. 

Imorgon ska Em på utbildning på mitt gamla jobb, hon ska som tur är bara jobba 1-7 veckor och sedan ska hon börja jobba tillsammans med mig på mitt/vårt nya jobb. Stackaren, tur att hon endast jobbar någon enstaka vecka.
Men pengar är pengar.

Jag vet inte vad jag ska göra imorgon? Har inte pratat med mamma om vi ska hämta hennes bil eller inte? Ikväll kommer dock J hem, blev senare än vad jag trodde.. så nu är det bara jobbigt att gå runt och vänta. Aja.

 

Ett hett spel tips, man har roligt och det är svårt.. men ändå väldigt lätt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback