Quasimodo

Åh vilken DÅLIG start på dagen!

Jag har varit i S två dagar, två dagar. Vad har jag gjort dessa två dagar då? Jo jag har suttit som en zombie och tyckt synd om mig själv.
Här kommer min klagosång:

Jag har ont i kroppen, helt orklös, känner mig nere, igår hade jag förbaskat ont i huvudet och när det släppte så kändes hjärnan sväva utanför kroppen. Någon som kännt så? Jaja, sedan gjorde det förbaskat ont i ögat. Men jag var redo för att återgå till vardagen, dock möttes jag av ett quasimodo öga när jag vaknade.

Ögat var helt uppsvullet, jag var blek och snacka om min förvåning när jag kollade i spegeln för andra gången och insåg att det inte var fel på spegelbilden.
Och självklart började jag gråta. Ena ögat rann av att det var irriterad av den där förbaskade vageln under ögonlocket och då började de andra ögat gråta floder.
Om inte J hade åkt bort för en minitrip till Nice så hade jag skitit i att gå till jobbet, och jag brukar ALDRIG skita i jobbet (nu mer, när jag har ett jobb jag gillar)

Gah.

Men som tur var avbröt jag dagen lite tidigare, det kändes inte roligt men jag kunde inte bry mig mindre då jag kände att jag inte orkade nå mer. Jag har gått runt och mått piss i en vecka ungefär men idag var det första dagen som jag inte orkade nå mer.

Saknar mitt hjärta som förhoppningsvist har lyckats tagit sig vidare med sitt anslutningsflyg.♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback