Furtiofyra

Idag är det furtiofyra dagar kvar till julafton! Jag längtar! Bad om att få vara ledig på julafton i år. Jag har jobbat julafton de senaste två åren och tycker faktiskt att det är min tur att vara ledig julafton och juldagen. Men vi får se vad de säger.

Idag har jag varit ledig och inte gjort ett skit, skönt. Gick ut en sväng med tussi i snön, men hon är så gammal och började halta så vi vände ganska snabbt. Vill inte att min älskling ska ha ont, men vill att hon kommer utanför dörren också.

Fick min DVD att funka idag dessutom, så nu kikar jag på mina mys-filmer. "The holiday" och "Love actually" har varit mina mys-filmer i X antal år. Mysiga, snöiga & kärleksfulla. Kan det bli bättre? Dessutom så är Jude Law ganska så läcker i "The holiday", hehe.
Och snart är det "Halv åtta hos mig" dessutom och det ska bli roligt att se vad som serveras idag, ett plus är att man får se hur de ser ut i deras hem och sådant gillar jag! Men jag fattar inte hur det klarar av att vara med i TV? Sådana personer är mina idoler :D (Hoppas verkligen att Caroline kommer vara med, så får man se hur de ser ut hos henne ;) )

Nu ska jag ta reda på vad som hände med en av de mystiska leveranserna som jag har gått och väntat på över en månad. Ja alltså, de är mystiska för er, jag vet såklart vad det är.. och det kommer ni få reda på också alldeles snart. Måste bara hitta lite energi att göra något åt det.

God kväll

Kommentarer
Linn

Sv; Haha ellerhur, yummie! :D

2010-11-11 | 17:56:20
http://linnlowes.com
Linn

Sv: Massa tack! :)

2010-11-11 | 17:58:47
http://linnlowes.com
Sara ~ Candis

SV. :D det är verkligen sjukt vad info man får av henne, väldigt bra info också :))) allt för att man ska ta hand om sitt hår på bästa sätt :))



Han är ju verkligen inte en sån som kommer med presenter jämt heller :) men jag tror han har märkt att jag varit väldigt slut efter jobbet nu och ville muntra upp mig. Min goa älskling :D

2010-11-11 | 18:09:22
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback