Det bästa

Bland det bästa jag vet: te med mjölk ( m u m s ) med en liten kaka till (eller 3). Det är något som är riktigt rogivande med det.
Försöker dock skippa kakan men man ska unna sig lite då och då, enligt mig. Huvudsaken är ju trots allt att man rör på sig och mår bra. Inte sant?


mmm.. mormors 'hästskor' är väldigt trygga. Det är höst och jul i ett..

Idag, för ett år sedan började jag mitt tillfälliga jobb på konsum.
Förkrossad och vilsen.
Nu känner jag mig starkare än någonsin.
Jag har ett mål som jag kämpar mot, en familj och mig själv som jag kämpar för.

Jag har klarat ett år utan nikotin, jag ska klara 100 till.
Jag har accepterat mer av mig själv och lyckats förlora 7 kilo.
Nu är det bara några kvar men jag har ingen brådska.
Varför jäkta när livet sker just nu trots allt? Jag ökar bara farten på stegen, inget annat.

Jag kommer alltid förbli en livsnjutare.

Rainy day



Såhär ser jag ut ibland. 'Ibland' börjar bli oftare och det känns skönt inombords.
Idag jobbade jag kväll och orkade inte ta mig ut på en promenad innan jobbet utan lovade mig själv att jag skulle gå ut efter jobbet.
När 'Robinson' var slut var jag redo för en powerwalk och möttes av spöregn. Men då jag lovat mig själv att gå ut på en promenad så kändes det som att jag inte kan svika mig själv i det fallet utan tog på mig en regnponcho och mötte regnet.

Nu är jag ett snäpp stoltare över mig själv och ett steg närmare mitt mål.

Lycklig surpuppa

Känner mig lite grinig titt som tätt. Men försöker vara det när ingen är i närheten. Men ibland brister det ändå.
Men oroa er inte, blir bara förbaskad en kort sväng sedan skiner solen inom mig igen.

Jag är trots allt otroligt lycklig, får jobba imorgon också.
Varje dag jag får är viktig och jag är otroligt tacksam för att de vill ha mig som extra arbetare.
Känns lite lättare att andas när man har ett arbete som strukturerar vardagen.

När jag inte jobbar och har ett fullspäckat schema ska jag ta tag i bloppisen. Jag lovar..

Autumn


Hösten närmar sig och jag kunde inte låta bli, fan jag är otrolig!
Nåväl, jag har beställt lite saker och det ska bli väldigt roligt att få dem dem till mig
ÄLSKAR sjalarna.
Och jag är ju helt frälst i mina övriga koftor, så det var dags att köpa en ordenlig svart också.
Dessutom så faller löven nu och jag känner ett behov av att värma mig, det är min svaga punkt i denna stund. Det är det jag skyller på.
"Det börjar bli kallt, jag måste absolut ha den där mössan.. och koftan.. och två sjalar... ja.. eller.. jo två sjalar"

Jag är så svag.. jag faller för frestelser konstant. Åh..
Såhär blir det varje gång jag lyckas få in lite extra kosing på mitt konto..Nu när jag borde spara så slösar jag. Haha.
Detta tog jag dock på faktura så jag får testa först, har inte haft ett allt för tungt konto de senaste veckorna... sedan får jag se om jag har råd eller ej mest troligtvist inte ;)

Nu längtar jag tills paketen anländer hem till mig.


Men rumpa!

Åh lite less idag

Igår for jag runt i härjedalen som en stressad duracellkanin hade olika saker att ta tag i. Bland annat så skulle jag kika på lägenheten (igen) och besöka momma.
Laga en västerbottensostpaj till middagen, packa, rengöras och hinna in på dollar i sveg för att köpa någon dryck att ha på middagen då jag alltid dricker för mkt rödtjut om jag ska äta skaldjur.. det är lättare att lyfta glaset än att skala en räka.

Jag lyckades rätt bra faktiskt och anlände på dollar 4 minuter innan Anna skulle låsa dörrarna. YES!
Sedan irrade jag och Ems runt för att hinna ordna allt innan middagsgästerna skulle komma, men kom de på utsatt tid? nej.. och vi fick morrande magar. Men när de väl kom var vi inte sen med att stilla vår hunger och M U M S vad det är gott med räkor.

Ängeln Marie skjutsade ner oss till ön där arvingarna stod för underhållningen och det var riktigt trevligt.
Inte alls så kallt som jag trott att det skulle bli..

Men iallafall, det jag ropar rumpa åt är att jag för en gångs skull tog med mig kameran (min stora underbara klump) men när jag väl startade den, jo då hade jag ju såklart glömt minneskortet hemma. Fail, stort fail..
Jag som ville ha bildbevis på kvällen, på de underbara människor som förgyllde den och deras vackra leenden. Nåväl, det kommer fler gånger.


Inte klart



Men vill visa en liten skillnad..

Arvingarna eller inte

Vilken mödosam dag.. Jag är helt slut.
Jobbat som en tok och gäspat konstant. Det är inte bra att dricka kaffe om man heter Kristina har jag märkt, för då kan jag inte sova..

Iallafall så har det varit en hel att göra på jobbet, men hjälps man åt och skrattar lite så går det som på räls.
Efter jobbet har jag inte orkat tagit tag i det jag planerat utan spenderat lite tid med kära mor istället och nu ska jag nog gå och lägga mig. Efterlängtad sömn.

Imorgon är jag bjuden på räkafton hos söta Ems och det kommer säkert bli otroligt smaskigt.
Efter middagen ska de övriga gästerna vidare på storön och kanske dansa en sväng till Arvingarna som framträder.
Men jag? Jag vet inte..
Jag har inte så mycket klöver för att göra allt jag vill hitta på..man måste prioritera. men jag ska tänka efter, arvingarna är bra live. Och det är sällan det händer något här i skogen.

Men nu, godnatt.

F5

Nu har jag gjort några små ändringar på min design

Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad.

Imorgon ska jag fortsätta med att göra små förändringar men nu orkar jag inget mer..

Porridge

Nu är andra arbetsdagen avklarad och jag har inte så mycket energi kvar till annat. Men jag är glad för jag får jobba två dagar till denna veckan. Yey!
Efter jobbet åkte jag hem till Martin och blev bjuden på kaffe och bulle, underbara M. Riktigt gemytligt as always och vi började prata om att åka utomlands. Gissa vem som blev helt förälskad i den tanken?
Kom hem och kikade in på mitt ekande konto... eko.. eko.. eko.
Det är då jag kommer på att jag faktiskt försöker sälja en massa saker? Dumhuvud.
Så nu sitter jag och går igenom allt som jag faktiskt kommer behöva betala de närmaste månaderna och det är en del.

Dessutom så tror jag knappast att de kommer acceptera att vi inte tar över lägenheten förens i november, max 1 okt skulle jag tro att de accepterar.. vilket betyder två månader med hyra utan lön.. OCH det är inget direkt man räknar med men som faktiskt är realistiskt..

Och det var den resan det..

Precis kommit hem från en promenad och sitter nu och slevar i mig havregrynsgröt. Glömde slänga fram laxen igår, så jag slängde fram den idag så att jag kan laga mat imorgon istället :) Så idag nöjer jag mig med gröt.. Det är gott det också, mättande om något.

Lovar

Jag pysslar med en ny design. Jag lovar. Endast därför jag fortfarande är vaken (och för alla läskiga ljud på undervåningen)

Men nu vet jag exakt hur jag vill ha min header, och det är alltid den som pajjar för mig. Men nu har jag ett hum iallafall.
Och imorgon ska jag ta bilderna till den :) Happy face!

För mycket.

Jag har för mycket saker som jag måste göra, vilket betyder att skygglapparna åker på och jag skjuter upp / ignorerar det tills det inte går längre.
Igår kom jag på mig själv med att tröstäta hela dagen, dock kom jag inte på vad som triggade det beteendet denna gången.
Men idag har jag inte sysslat med det iallafall och det uppskattar jag..

Idag har jag jobbat och det var otroligt skönt att ha något annat att göra hela dagen. Bättre blir det imorgon för då ska jag dit igen.
Direkt efter jobbet skyndade jag mig ut på en promenad och hann nästan gå hela 6 km sträckan men gjorde den 1,5 km kortare då det började droppa på mig så jag vände lite tidigare än normalt, vädret är väldigt opålitligt häromkring den här tiden på året. (det där var nog en lögn, vädret är alltid opålitligt här.. faktiskt..)

Efter promenaden har jag pysslat lite inne på rummet och suttit vid datorn och varit totalt lost i facebook.
Idioten (dvs jag) har hört ljud på nedervåningen hela kvällen men varit toklugn då jag vet att det brukar göra det i vårat hus och jag är säker då dörren är låst osv.. Men jag märkte nu när jag skulle gå och lägga mig att jag glömt låsa dörren.. så nu är jag livrädd och har låst dörren in till mitt rum.. hoppas att ingen finns i huset och planerar att mörda mig eller något.. haha.. jag läser alldeles för mycket deckare för att klara av sådant här..
Jag hatar att vara ensam i ett mörkt hus.. i mörker över huvudtaget. Jag är jätte löjlig.


En mobilbild från min promenad.. alldeles spegelblankt. Sedan kom regnet inrullandes.

D skrev att hon var på Phi phi idag. Det gjorde mig extra lycklig, pirr i magen. Jag önskar att jag kunde vara där också. Thailand överhuvudtaget. I love it. Åh mitt älskade phuket.. Nästa gång jag åker till thailand ska jag absolut ta mig till ön där syster lärde känna en dykinstruktör och ta mig ett dykcert. Viktigt.
Om jag känner mig själv så kommer jag aldrig ta ett dykcert, jag får panik och hyperventilerar så fort jag ser främmande saker i vattnet.. bara att bada i havet är en stor prestation för att vara jag.. åh typsikt. Jäkla insikter..




Lazy

Mmmm.. vilken lat dag!
Mamsen väckte mig efter 10 när hon åkte mot sommarstugan och jag har legat kvar i sängen så gott som hela dagen då det började spöregna och åska.
Nu har jag dock lämnat sängen för att lagat mat, rengjort mig själv och tvättat mina converse.. de som en gång i tiden var vita ;(
Nej, nu ska jag kika på 'men in trees' och göra mig redo för att sova.
Imorgon och onsdag ska jag nämligen hoppa in på jobbet. Otroligt roligt! Jag saknar jobbet redan, och har varit arbetslös i 3 dagar.

Jag längtar faktiskt till imorgon!
Hm.. får man kanske ta en varm kopp coco så här på kvällskvisten? mums.. Ja, de får jag!

Allvarligt?



Så här är det jämt.. jag försöker hitta på ursäkter till att INTE göra det som absolut måste göras. Oh well.. dags att börja städa? eller. . .

Kom över till oss!

Spännande, imorgon är det en ny vecka och det innebär att jag och Ems återigen ska kika på lägenheten i vemdalen. (under veckan alltså)
Det vi såg av lägenheten förra gången var väldigt bra. Badkar, stort kök och trevligt vardagsrum. Men dörren till sovrummet/sovrummen var låst.
Vad jag förstod av hyresvärden måste man gå igenom det ena sovrummet för att komma till nästa och det kan bli lite knivigt för oss.
Men vi får helt enkelt göra ena sovrummet till ett vardagsrum. Svårare än så är det inte.
Jag tycker att det ska bli SÅ skönt att ha boende i vemdalen i vinter, lättare att umgås med alla goa och glada människor som man lär känna under dessa månader.
Jag vill.
Jag tror att detta kan bli riktigt bra.

Usch, nu måste jag ta på mig tjocksockorna/raggsockorna och hämta in väskor med saker från bilen. Usch.. hatar att flytta. Men nu är husvagnen hemma igen och det är bara småplocket kvar.
Det är så kallt där ute nu..

Skönt att vara hemma.

Nostalgi

Jag minns inte mycket från min barndom, ärligt så minns jag knappt vad jag gjorde igår. Men vissa ljuspunkter har jag när jag tänker tillbaka.
T.ex. så minns jag detta:





absolut "pelle plutt plutt plutt.."


H&M, I'm on fire



Titta vad som dök upp med posten i går.. ett par über snygga stövlar från h&m som jag skrev om tidigare.

' Hej jag heter Kristina och har ett shoppingberoende.. '

Jag unnar mig saker, vad är det för fel med det? hum.. Nåväl, ska försöka döda en parasit som satt sig mitt emellan ögonen på mig (en finne alltså) och ta tag i tvätten som ligger här bakom mig. Det skriker mitt namn.. Och jag har ignorerat det tillräckligt länge. Kanske för länge om man tänker efter ;)

Tömde husvagnen iallafall, det är endast några få pinaler kvar som skramlar där inne. Älskade mor ska hjälpa mig imorgon med att ta ner förtältet och frakta hem husvagnen då jag inte har dragkrok på min lilla pärla.
Känns skönt att inte ha två hem.
Känns skönt att ha ett rent hem.
Känns förbannat skönt att ha tagit tag i detta redan nu.


HEJ LÖRDAG!

It's time

It's time to say goodbye.

Idag planerade jag att flytta hem husvagnen, guess what. Regnet tyckte att det skulle komma och hälsa på! Åh..
Inte lätt att packa ihop förtältet då.. man blir blöt, och förtältet fortsätter att vara blött. Not good at all.

Jag ska nog trotsa vädret ändå. Jag vill hem till mamma, till min säng, till ett ordentligt och RENT badrum!
Ska börja med att packa ihop allt inuti husvagnen trots allt, då kanske regnet har gett upp..

Synd om mig

Fick panikont i magen, huvudet och förlorade all ork. Blev därför ingen öl, orkar inte tänka. Orkar inte umgås. Hur kan energin bara gå förlorad så där?
Nåväl, som tur är så är det en knapp vecka som hormonerna spelar spel med mig och kroppen ger vika.
Jag tycker synd om mig själv. Just nu, i denna minut.

Loppis



Här sitter jag och försöker sälja ut min garderob.

Idag har jag jobbat min sista dag på dollarstore på semester perioden. Tyvärr.
För att de ska vilja ha mig tillbaka så bakade jag "gofika" till mina älskade kollegor. Det blev morotstårta och kladdkaksmuffins med kaffe frosting. NICE!
Jag fick godkänt!

Direkt efter jobbet fick jag hejdå kramar och skyndade mig till min husvagn då folk redan hade samlats för att gå igenom min garderob.
Riktigt roligt att de vill handla av mig!
Fick endel saker sålda, men måste bli av med massor.

Så imorgon ska jag försöka sälja endel också (för nu ger jag upp, kallt och myggigt) och sedan tackar jag campingen för denna gången.
Nu ska jag nämligen flytta hem till min älskade säng. Som jag längtat.

Det innebär att jag kommer försöka engagera mig och göra en bloppis trots allt.
en bloppis för jeans/byxor, en för jackor, klänningar.. ja ni fattar. En för varje kategori. Låter väll som en bra idé?
Nej, nu ska jag och Madde ta en avslutnings öl. Eller fem...

My new darlings

IIH, remember the jeans I told you about?
Då de inte passade så fick jag panik och beställde ett annat par istället. Sjävklart kunde jag inte låta tillfället att känna total lycka gå mig förbi så jag beställde även dessa jeans i strl 28.
Guess what? De satt som ett smäck! (ett korvskinn rättaresagt) och jag blev kär.

1. Jag kom i w28 IGEN.
2. Otroligt fina detaljer
3. rätt "blå färg"



Var tvungen att testa med mina stövlar/stövletter till också.

Sorry för rump bilden, men om man kikar ordentligt så ser man att det är blixtlås på fickorna. dock ej fungerande blixtlås som tur är för då skulle jag ha sönder dem inom 5 min. Nu är de redan trasiga.. så då slapp jag den förnedringen .

Åh jag är KÄR!

Reality

Igår var jag ju såååå lycklig. Men vet ni vad?
Direkt efter inlägget så rotade jag fram mina crocker jeans i w29 och de sitter lika tight som vanligt.
Därför kommer jag endast köpa G-star i framtiden, man blir så mycket lyckligare av de storlekarna. Haha.

Reality bites you in the ass.. bokstavligt talat.

;)


Nej nu är det dags för frukost! Åh vad jag har längtat.
Drömde hemska drömmar inatt. Psykiskt jobbiga drömmar men med några fräna effekter.
Jag kunde t.ex. flyga en bit när jag hoppade i hög fart, det ni!
man blir hungrig av att leka flygplan på natten.

Du är inte klok..

'Du är inte klok Madicken!'

Madicken, vilket fint namn det är!


Ännu en dag med jobb avklarad och jag ser fram emot torsdag. På torsdag ska nämligen jag och Ems kika på en lägenhet i Vemdalen! Oh yes!
Denna vintern kommer bli awesome om vi bor där. Närmare till kollegor, sport och fest. Ja, allt som en säsongsarbetare suktar efter.
UNDERBART!

Vad mer? Jo jag beställde ett par underbart snygga jeans från nelly i förrgår (blev lite deprimerad av att behöva sälja ut garderoben.. så jag behövde muntra upp mig med något) dock beställde jag dem i w28 och det är LÄNGE SEDAN jag kunde ha 28:or.. typ gymnasiet (har man ordentliga höfter så har man).
Och idag när jag testade dem så satt de löst!!!! Skit snygga, men lite för lösa! Åh vilken underbar känsla! Så nu måste jag skicka tillbaka dem på grund av att de är för stora, hur underbart är inte det då? Lyckotårar nästan.
Tyvärr fanns de endast 28 på lager och jag skulle ha behövt ett par 27:or. 27:or, de orden kommer jag nog inte få yttra snart igen, så därför är jag extra stolt när jag yttrar dem nu.


 
Jo... jag köpte visst två par goggles & jätte smarta muggar (bättre bild kommer, skit snygga) idag. Dessutom ska jag börja läsa Kepler -  Hypnotisören.. någon som läst den?



27:or = Lycka!!


Jag prisar

Haleluja!

Min gamla pillerburk gör susen som det verkar! YEY! idag hade jag bara lite ont i halsen på morgonen, ingenting alls i jämförelse med de senaste veckorna. Och det var efter 1 tablett?
Nu har jag tagit två tabletter totalt och det känns bara lite som sandpapper där bak i halsen. Imorgon kommer jag säkert kunna gala som tupp igen! Åh vad underbart! Vilken tur att smarta jag inte åt upp alla mirakelpiller förr när jag var sjuk.
Önskar dock att herr doktor kunde ge mig ett recept till så jag kunde ha en pillerburk på lur om det skulle krisa sig igen.

Idag har jag jobbat kväll, skönt att vara tillbaka i butiken, värre när lagret är fullt och det kommer 32 fullastade pallar med nya varor. Höga som berg.. då känner man hur pulsen ökar.
Nu ska jag kika på "men in trees" och dricka en kopp te om det inte har blivit kallt.

Hörs igen

Men hej

Men hej sötsug!

Det är dags igen och nog märks det. Jag har aldrig tänkt på det på riktigt förut, men nu ser jag hur mycket vätska jag samlar på mig och vilket sötsug jag får.
Jäkla skit också.
Man känner sig inte snygg någonstans eller fräsch för den delen.

Och nu ska man acceptera det en hel vecka? Oh well.

Hittade en gammal burk med medicin som jag fått förr när jag varit otroligt förkyld. Och det fanns några piller kvar i den så därför testar jag att äta dem nu. Det kanske hjälper för att få bort halsontet.
Inbillar mig att svullnaden gått ner ett snäpp redan efter bara en tablett.

Vi får hålla tummarna ^^

En tur

Efter att jag rensat i garderoben tog jag mig en promenad på 6 km, ganska härligt men jag märker verkligen att det var länge sedan jag var ute och gick. Men jag vill inte anstränga mig så länge jag har förkylningen kvar i kroppen. Men jag måste hålla igång för det är otroligt lätt att bara tappa lusten.


Aj då...

Jag har rensat min garderob ganska många gånger under de senaste åren och sålt en del. Men nu när jag åter igen rensade min garderob insåg jag att jag har väldigt mycket kvar att bli av med. Fruktansvärt mycket kläder som har blivit gömda i stora väskor och bara väntat på att jag skulle ta tag i det.
Och jag har ändå lyckats sälja ganska mycket enligt mig själv. Men om man jämför med högen som fortfarande är kvar? Då är det ingenting..



Allt detta ska bort. Linnen, klänningar, jackor, skor, jumpsuits, väskor, jeans, byxor.. ja allt man kan tänka sig.
HUR GICK DET TILL? det värsta är att det är att så mycket är oanvänt..

Det är alldeles för mycket för att försöka sälja via tradera eller bloppis. Åh.. Jag måste helt enkelt stå på centrum eller hyra in mig på folketshus i sveg för att försöka sälja dem.

Snacka om outlet.

Nom Nom

Något jag har blivit totalt besatt av är så underbart gott.



Delikatessyoghurt med vaniljsmak + kiwi (eller blåbär/halllon) smaskens!

Detta kräver jag nästan varje morgon, iallafall har jag gjort det den senaste veckan. Mmm vad gott!
Perfekt att unna sig lite då och då

Dags att uppdatera?

Det börjar bli dags att uppdatera bloggdesignen kanske? Jag har varit så lat på den punkten så länge. Jag visste hur jag skulle göra min nästa design när jag gjorde denna. Men nu tycker jag att den idén var urusel och vet inte alls vad jag ska hitta på. Jag vet inte vilken typ jag är än. Alla andra gör så fina, chica designer med blommor, spets och en massa romans. Men det känns inte som mig.. hm. Vem är jag egentligen?
Det är därför jag har dragit ut på det så länge. Den grålila nyansen jag har nu, den är inte heller jag. Men den fick duga.

Och nu är det dags att göra ännu en som får duga, for now.

Herr doktor?

Godmorgon, godmiddag.

Jag har fortfarande ont i halsen!? Hur länge har jag varit förkyld nu egentligen? 2-3 veckor? Irriterande.
Föst hade jag halsont som gick över till grotesk hosta. Hostan är borta men nu är halsontet tillbaka och det stör mig något så fruktansvärt. Just nu är jag rädd att det ska vara halsfluss?
Jag vill dock inte besöka läkaren, usch nej, är det något jag drar mig för så är det de. Varför? Jag litar inte på dem ett dugg.

Jag ska nog gå ner och göra mig en kopp te.
Och sedan äta glass.
Kanske dricka något starkt så kroppen slås på stand-by så bacillerna inte vill vara i min närhet. haha.

Dyster

Det blev ganska dystert enligt mig, fasiken, jag vann inte! Ingenting! 13 spel med antingen 3 eller 5 vinstchanser och jag vann inte en enda? Dåliga odds på det där. Men någon lycklig person vann 50.000 iallafall. Grattis till dig, det säger jag med bara en gnutta avundsjuka.. sisådär en deciliter (kanske två).

Annars då? Jag är 'ledig' i helgen så då ska jag passa på att gå igenom garderoben. Jag kan ju trots allt inte låta bli att köpa nytt, så därför måste det gamla verkligen rensas bort. Hur ont det än gör.

Fick ett paket på posten idag, mina halsdukar och plånbok dök äntligen upp. yey! Plånboken var perfekt, Jag är skit nöjd faktiskt.
Dock beställde jag ett linne dessutom, och det gillade jag INTE. hm.. ska testa det imorgon igen innan jag skickar tillbaka det, men jag tror att det var en riktig miss. Aja, sådant händer.

Det är dags nu

Nu är jag redo för att vinna på bilbingo! Oh yes, ni hörde rätt. Jag ska vara med och pröva lyckan på kvällens bilbingo. Den största vinstpotten är nämligen 50.000 kr. Det skulle verkligen sitta fint just nu, då åker jag utomlands DIREKT. Våga vägra höstkyla.
Om jag vinner 500 blir jag ganska nöjd också.
Återkommer i natt möjligtvist, annars slänger jag upp ett inlägg imorgon igen. Håll tummar och tår!

{Detta är ett tidsinställt inlägg]

En snabb

En snabb visit innan jag måste brumma ner till S för att bli bjuden på mat av Madde R. Skoj!

Jag och mams åkte till Vemdalen idag och kikade på marknaden, men USCH vad kallt det var! Och inget roligt att kika på. Det som lockade mest var godisståndet. Ja, det var ju inte så konstigt ;)
Jag hade planerat att överraska mormor med ett besök, men hon hade visst andra planer för hon var inte hemma. Så går det med sådana överraskningar.
Istället för en fika hos mormor blev det en god sopplunch på Vålkojan. Helt ok enligt mig, tack mami för lunchen.

Nej nu måste jag åka. Hörs snart.

Jag gjorde det!

Jag badade!

Solen kom fram i en halvtimme och då passade jag på att plaska runt lite i sjön. Usch vad kallt det var! När väl balsamet var ursköljt så var det trots allt ganska behagligt men då kom de stora molnen igen så då fick jag ligga på bryggan och självtorka en stund.



Men när jag var någorlunda torr så började packa ner mig i mina väskor igen.
Nu är jag hemma hos mor och umgås, kände att jag saknade min familj en massa nu.


Fågelbo

Vaknade ganska tidigt idag då solen sken in genom fönstret. När jag väl kvicknade till (15 min efteråt) så hade solen försvunnit bakom ett gigantiskt molntäcke. Usch.. När ska jag få ha sommar och sol då?
Nehej, nej jag sitter här i stugan och kikar på film och surfar, spenderar pengar som jag egentligen borde spara och äter offantliga mängder. Proppmätt men vad kan jag annars göra? Ganska lustigt vad min mage har svällt upp under de här 3 dagarna.. haha. Ovan att få så mycket / onödig näring. Men har man semester så har man ;) Dock överväger jag att åka hem så fort som möjligt imorgon, eller ikväll redan.. så att jag inte börjar gnaga på väggen eller så.. Ganska svårt att förklara de skadorna för mamsen..

Det värsta med att vara här utan vackert väder är att det är iskallt (jo enligt frusna mig är det de) och jag kan inte bada då. Jag lider av syndromet: badkruka. Och därför börjar mitt hår se ut som en fågelbo.. ett äckligt fågelbo.
Och vi har inget rinnande vatten etc, sjön är den enda lösningen och den vägrar jag ta just nu.

Hm.. men om man eldar i stugan så att den är som en bastu kan jag överväga saken.. annars? Raggardusch.

Havets goda

I fredags fyllde bästaste Maria 28 år, vilket vi firade med lite alkohol och kräftor. Mums!






Lite ångest

Jag får som alltid lite ångest när jag bestämt mig för att byta ut vissa kläder i garderoben och nu sitter jag och går igenom min garderob mentalt på allt som jag inte ska behålla. Hm.. Och det är endel.
Är det någon idé att testa på en bloppis? Eller är det säkrare att köra direkt via tradera?
Ganska less på hur segt det går att lägga upp på tradera, men jag litar verkligen inte på folk nu..

Hm, men jag vill verkligen bli av med två hockeytrunkar med kläder. What to do?

Nödvändigt

När man känner hur kallt det börjar bli så gör det nästan inget att all den vackra färgen som man skaffade sig utomlands försvunnit, för man vet att då får alla andra också klä på sig långbyxorna etc.
Därför blir det också nödvändigt att klicka hem höstkläder.. eller? Jo..

Så då klickade jag hem:

Stövlar

Stövlar - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01D628

Knähöga ridstövlar i läderimitation med dekorativt metallspänne. Dragkedja i sidan. Satinfoder. Gummisula.

H;amp;Mwww.hm.com

Lonley days

Är ledig denna veckan och då spenderar jag dagarna i vår älskade sommarstuga.
Otroligt skönt att koppla av här med en bok och en massa te.


Igår var jag utan både TV och internet vilket störde mig endel, men tillslut kopplade jag in hårddisken i datorn och kikade på couples retreat. Jag hade glömt hur den var och jag satt och fnissade endel.
En powerwalk och ett iskallt dopp senare så låg jag och sov, otroligt skönt.

Idag leker solen kurragömma med mig vilket innebär att jag spenderade förmiddagen nere på byn och köpte både en TV-antenn och en surfsticka. Halebop fick vara min följeslagare, och det verkar funka otroligt bra dessutom, yey.

Så nu slänger jag upp en uppdatering lite snabbt innan jag ska slå mig till ro framför HP - dödsrelikerna del 1.

Återkommer senare

My paradise




Bilder från helgen i Bollnäs. Jag och Maria lagade finmiddag på fredagen (rostbiff och potatissallad, oslagbart) sedan kom mams på lördag och lärde oss hur riktig mat ska smaka ;)


Men tänk

Inatt fick jag sova 6 timmar, yey! Dock med några avbrott men det accepterar jag. Man behöver trots allt sömn för att bli bättre.
Men jag känner att jag inte kan fokusera på en sak mer än 5 minuter.
Jag har suttit framför datorn och tv'n i en evighet och kommer ingenstans. Usch, sega mig.

Punkt, utropstecken

Nu ska det bli intressant hur jag klara denna natten.
Lite därför jag fortfarande är vaken trots att jag säkerligen kunde slumra ganska gött efter jobbet.
Jag kan egentligen inte sova, hur trött jag än är så kan jag inte. Hostan tar död på mig. Jag får inte somna, den väcker mig, den river i mig och den ger mig huvudvärk. Usch.
Men jag hoppas på att få sova ca 6 timmar iaf, det vore skönt. Och kanske duscha innan jobbet.

RSS 2.0