Vad är normalt?

Nu ska jag iväg och dricka lite rött så här på en måndag. Det är nämligen måndaxklub och jag är ledig imorgon. Det är trots allt sällan man unnar sig det, så nu tänker jag lägga undan bilnycklarna för ikväll.

Hm. Skulle ta någon normal bild på mig nu, men det spårar allt som oftast ur och man får ett resultat som nedan





Nej, nu är det dags att åka så att man får sitta i lugn och ro och njuta.
Imorgon ska jag nog engagera mig och vara med på en foto utmaning som Molkan har ordnat

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek     
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Vill ni vara med? Ni kan se Molkans information HÄR {länk}

Illa..

Illa, jag mår illa.

Usch. Känner mig som världens BF idag. Otroligt trött och riktigt less på hostan, snörvlet och allt där till.
Därför säger jag inget mer, jag hade en jätte rolig kväll igår. Petters framträdande var ett av de bästa jag sett på skalet så jag njöt.  dock förlorade jag några timmars sömn som jag verkligen saknar.
Men nu ska jag somna till ett avsnitt av morden i midsomer och hoppas innerligt att det blir en bra söndag imorgon. Börjar dock 12 kom jag på nu. YES!


Helt borta i skallen

Hej hopp..

Idag var första arbetsdagen för denna veckan och fasiken vad borta i skallen jag är/har varit. Ysch. Gömde ett ankomst kuvert idag och kunde inte komma på att jag rört de kuvertet över huvudtaget? Hade gömt det i en av alla lådor i receptionen och vi letade överallt. Men men, tur att Ems hittade det. Och så går det när man är lite sjuklig av sig.
Nu vill jag bara att jag ska komma in i work-mode igen så att jag har full koll. Idag hade jag inte många växlar igång. Imorgon är en ny dag.

På tal om imorgon så tror jag att det kommer bli en bra dag. Efter jobbet blev jag bjuden till tjejmiddag med girlsen och jag tror att Ems sa att det kommer bli kyckling tacos? Men jag vet inte, är som sagt inte helt hundra i skallen. Efter middagen ska vi upp till V-skalet då Petter kommer spela . tror detta kan bli riktigt bra!

Imorgon kommer jag dessutom sitta på helspänn, hehe. Löjliga tankar men ja, det är ju något att se fram emot varje vecka. 

Dags att sova nu.. Zz

P.s

Ps. jag håller på och skapar en ny design, men orkar inte pilla på i en extra mall, så slänger upp den iallafall. Så får ni gå in lite då och då för att se uppdateringarna ist. ^^ Inte så proffsigt kanske, men lite hemagjort sådär :P

Helg?


Jag har gått runt och trott att det varit helg nu bara för att jag äntligen fått varit ledig mer än 1 dag. Man blir lite snurrig av att jobba så annorlunda emot vad andra gör, haha.

Hur har jag då spenderat min "helg"? Jag har till största del varit sovandes, hostandes och snorandes. Men utöver det så har jag varit till vemdalsskalet lite titt som tätt då min allra käraste D har varit där på student skiweek. Men då jag har varit förkyld har jag inte varit helt hundra utan har bara varit på dansgolvet en kväll (mitt förra inlägg) och igår åkte jag dit, umgicks med D hela eftermiddagen och afterskin sedan for jag hem, gömde mig under duntäcket och kikade fram på kvällen igen. For upp på skalet men åkte snabbt hem igen då jag var ensam och pengarna på mobilen var slut. Men men, det kändes bra när jag vaknade för jag var utvilad.

Idag har jag gjort samma sak, fast jag och syster åkte dit bara för att vara med på en bra afterski för en gångs skull då de var fejk som spelade.

Så här såg jag ut både igår och idag. Älskar min nya shorta från H&M!

Nu får det vara nog!

Japp, så himla less på mig själv just nu. Att min kropp ska totalvägra när det ÄNTLIGEN händer något samtidigt som jag är ledig? Nej. Nu ska jag kila mig iväg som jag planerat tidigare, dock utan alkohol. För då hjälper inte mina medicinkurer och efter julafton så märkte jag att inte whisky/rom kurerar så mycket de heller. Dock känner jag mig väldigt febrig. Så om ni ser mig flåsa runt svettandes på dansgolvet {mer än normalt då alltså} så låtsas inte om det. Jag vill ha skoj och umgås med Diana & de andra sötnosarna!



Nej precis, är inte fräsch och inte party party, men jag ska dunka lite älsklingmusik i bilen och träffa D + hennes stugvänner. Tror detta kan bli skoj! Har ätit en massa strunt idag (ömkat mig) och vill känna mig bekväm idag, så de blir min nya favorit kofta som Molkan visade att hon köpt. Och sedan uppsatt hår så man inte behöver svettas allt för mkt ;) Haha. Känner mig som om jag vore i klimakteriet.. men men. idag är det så på den här modellen!

Puss kära ni!

Engagemang

Ysch, mår inge bra idag. Vaknade och hade så ont i halsen att jag ville slita ur den ur kroppen. Levt på alvedon hela dagen och näsan börjar tjorva ihop sig. Gissa varför? JO jag är ledig i 3 dagar!! Gaah!



Vilket jäkla engagemang! Jag har precis lagt upp de ovanstående auktionerna på tradera. Pust.. de kallar jag arbete om något.{länk}
Fattar inte att det ska vara så sorgligt att lägga upp saker till försäljning? Det som gjorde ondast var nog maxi klänningen och garden collection linnet då jag inte fått använda dem än.. Men där har jag endast mig själv att skylla. Klicka på bilden om ni vill se alla mina auktioner. Buda gärna ;)



Grattis Alisa

Alisa fyller år idag! Hoppas innerligt att hon kommer få en underbar dag!




Tack Madelene!

Underbara Madde har kommit hem från en trip till huvudstaden och idag på morgonen gav hon mig en present!
Hon hade hittat en söt nyckelring på sin shopping runda och tyckte att den passade mig perfekt. Och det tycker jag med!
Tack underbara Madde! Jätte, jätte lycklig!



Visst är den söt? en rosa Ugg, med massa ludd på insidan ♥

2011.01.20

Vilken dag! Det var så fint väder påminde om påskväder och självklart fick man beskåda det hela genom ett fönster. morr. Men men, de blir så ibland! Vi får se hur det blir när det är riktigt påskväder ;)

Ganska sliten just nu, jobbade kvällspass och har bara kommit hem och käkat. Nu ligger man här och har precis kikat på två avsnitt av peak season. Måste dock sova nu, annars skulle jag lätt kika på 3 avsnitt till innan läggdags.

Slänger upp en bild på överdelarna jag köpte i ösd. Ni får se bättre bilder sedan ngn gång

Svart tunika- cubus, vit t-shirt - h&m, vitt linne - cubus och gul volang top - gina

En ledig dag

Just nu är mitt schema lite kraftkrävande, är ledig som man ska, men är endast ledig onsdag och lördag och så har det varit nu två veckor och innan dess jobbade jag nästan 6 dagar på raken. Låter kanske bitter men så är inte fallet utan är bara helt slut i kroppen. Man tar ju vara på dagarna som man får vara ledig på, men samtidigt så hinner man inte vila upp sig. Men ja, i början av nästa vecka är jag ledig 3 dagar på rak så de kommer ju vara skönt.. åh vad jag längtar!

I går hade jag en underbar kollega som lät mig sluta dagen två timmar tidigare än normalt då de har varit otroligt lungt nu i två veckor [lugnet före stormen] så då tog jag mitt pick och pack, satte mig i bilen och reste lite norr över mot Ösd.
Diana är min allra käraste vän, bästaste bästa vän och hon flyttade till Ösd från Umeå nu i höstas. Så himla underbart säger jag då jag kan vara impulsiv och rymma dit lite då och då. Ösd ligger nämligen endast ca 2½ timmes bilfärd ifrån mig och det är ingenting!
Jag hatar att planera saker hit och dit flera dagar innan då planer oftast ändras i sådana fall, så nu kom jag på de i söndags/måndags att det vore skoj att hälsa på henne och de gjorde jag.

D bjöd på middag när jag anlände och sedan efter någon timmes jäsning i soffan drog vi oss ner till biostaden och kikade på "TRON" i 3D. Haha, D fick förklara för mig vad 3D är då jag aldrig förstått vad de innebär (jo, de är sant) och aldrig fått se en sådan film tidigare. Självklart lyckades jag mula i mig en popcorn låda och lite daim under tiden.. mums!. Dock tyckte jag att ögonen sved efter filmen? Och de blev väldigt torra? Är det bara jag som reagerat så på 3D? jag ska absolut se nya pirates filmen i 3d, kommer bli grymt!

Idag vaknade vi av att de borrade i huset 07 på morgonen [jävla idioter!] vi spenderade förmiddagen på stan och kikade efter lite rea-fynd. Nu när jag väl har tagit tag i min garderob och rensat ut.. så kommer jag på att jag ska shoppa lite extra så jag kan fylla upp den igen? Störd är jag.. och jag som gav mig själv shopping förbud?

Nu är jag trött så jag lägger upp bilder på mina fynd då istället.. P&K

Så himla nöjd!


Har haft lite tur trots allt och hittade mina dröm pjucks på rean! Hittade dem förra gången jag var i ösd också men då var de i fullt pris och det var lite saftigt. Men som tur var så sa D att vi skulle kika in på sko-rean som de hade på skorett och där var dem! I min storlek och de enda paret kvar! visserligen vet jag inte om de lurades och hade fler på lagret? nåja, spelar ingen roll för mig :D Kunde inte låta bli att köpa dem så de var bara att räcka fram betal kortet och längta efter att få komma hem och dra på sig dem. ♥ Kärlek!

Uploaded with ImageShack.us

Ahh! Nu funkar till och med min animation! Inte funkat på evigheter, men Imageshack fixade biffen, yes!

Så där ja!

Nu har jag lyckats fördriva kvällen utan att göra det jag skulle. Klant fia. Fast ja, det var nog undermedvetet och med en gnutta lathet. Så himla mycket kläder som jag måste gå igenom och skriva in på traderus.. mjo.
Så nu har jag planerat att dra iväg till ösd istället en sväng. Åker imorgon efter jobbet och umgås med min favorit Diana och åker tillbaka på ons. Yes! Haha, jag har abstinens. Man kan ju inte bara jobba hela tiden ;)

Nej nu är det film  time och hoppas på att jag kan somna/sova ordentligt.

På tal om det vaknade jag 04 inatt av en mardröm! Drömde att någon rånade oss på jobbet. Och jag blev arg och skulle minsann få tag på dem och avbryta deras rånförsök. Inget jag kan rekomendera, men i drömmar kan allt hända :O

Godnatt♥


dålig skärpa (existerar knappt) och ingen fokus. men där har ni kameran, mitt nya tidsfördriv! ♥

nya favoritklockan - aultions fynd, kofta från h&m, linne - gina och byxor från cubus.

Lunch break

Åh härliga lunch! Jag är alltid hungrig när lunchen börjar närma sig, gotti gott!
Idag har jag satsat på en äggsallad, mums, och ska ha en lunchdate med Madde som är inne i shopen och knåpar.

Idag ska jag nog lägga ut 1/3 av min garderob på tradera, måste få bort det nu! Nu.. Åh, seperationsångest.
Är det konstigt att känna en svårighet att lämna kläder? Hm, om jag inte gör det nu kommer jag väll bli så less att jag slänger allt sedan.

Nej idag var det ja.. men först ska jag luncha och jobba.

Tyst som i graven?

Idag har jag inte lyft många fingrar och knappt rumpan. Men ja, jag är leeedig. Haha. Men efter middagen kom jag på att jag skulle skruva om mina hyllor som jag satte upp med fel typ av skruv. Så nu har jag bytt ut de och satt upp 3 tavlor.
Men det går i snigelfart?

Kikat på´två filmer idag dessutom "the switch" och "the good guy" och båda var visst sömnpiller? Nja, inga filmer jag rekomenderar och jag har inte sett klart dem heller. Hehe.

Nu ska jag nog lägga mig ner och kika på typ harry P eller något, filmer som aldrig gör en besviken ;) Iofs finns det massor av bra filmer, men jag återvänder alltid till harry P. Känns inte direkt som om jag kommer bli 24 om en månad? haha.
Funderar på hur jag ska göra på onsdag om jag ska åka till Ösd eller inte. Vill så gärna träffa min D-gumma men de blir lite jäktigt då hon pluggar hela dan och jag måste åka tillbaka igen, hrm. Mjo.. jag måste lösa detta. Får abstinens av att bara vara hemma eller på jobbet och saknar henne så mkt.

Godnatt gott folk!

Something new for miss

Halojsan! Idag har jag inte varit så himla aktiv, inte många knop gjorda om man säger så. Nja, men ibland behöver man sådana dagar också och jag har haft mina projekt iallafall.

Jag har bjudit på tårta inne i shopen då de hjälpte mig och mina nära i onsdags så vi fick en mysig dag i backen vilket jag verkligen uppskattade.Och hur visar man sin uppskattning på en fredag? Jo man bjuder på fredagsfika. Fredagsfika är heligt ;)
Men de var inte bara jag som bjöd på fika, för vi på vår avdelning fick också vi fika idag. MMM <3. mysigt med fredagsfika!

Solade lite Solarium idag dessutom, kände mig trist, grå och kall en sväng och då är det skönt att lägga sig och smygsova i solariet. Men jag vet inte vart alla mina pigment har tagit vägen? Måste kanske sola imorgon också så att det blir någon nyans brunare?

Fick några paket i brevlådan idag också, och tror nog att jag måste köpa en större kamera väska så jag kan ha alla mina saker skyddade och samlade på ett ställe. Mjo, kanske går att önska sig i födelsedagspresent? Det är trots allt snart dags att kliva ännu ett steg upp på stegen.. 24 år?



Detta är min nya USB-hub. Haha. visst är den söt? Vill nästan ha den som en nattlampa istället då den skiftar i färg


Och så här söt är den!


Good Night



Aaah! Vad härligt! Idag kom ännu ett paket (hem skjutsat av syster, tack ♥) Från H&M fullproppat med godis. Och då menar jag så klart min typ av godis, nämligen kläder! Yey.

En underbart mysig morgonrock kommer absolut få en plats i garderoben och jag tror att jag gillade koftan som följde med, inte helt 100 på den ännu. {den hittade jag tack vare Molkan. Hon köpte den, fotade den och då blev jag kär i den :) vi får se om jag gillar den imorgon.. idag har jag en "fetto dag"}

ett skärp råkade visst också följa med i beställningen och de kommer jag nog mer ha användning för i sommar än nu. Men man vet ju aldrig? :)

Men nu säger jag nog banne mig godnatt. Har fått en sådan hosta igen och det är riktigt irriterande.

Paket nummer ett

Igår hade jag några paket som väntade på mig i brevlådan (och två idag) Så jag tänkte visa vad som kom i de första (förutom kameran då)


Nytillskott i familjen, skor och brillor

Snygg färgglad skjorta ♥ jätte fin enligt mig!

Klocka ala hongkong


Första bilderna

Nu har jag fått hem min Canon eos 500d och testade den lite igår. Jag kan bara säga att jag är så otroligt frälst i den!
Dessa var de två första bilderna jag tog med min kamera:

Oredigerade of course:




Jag är så glad! Men jag har massor att lära men ja, jag tar det pö om pö. ;D. Nu ska jag kika om det finns någon middag snart. Hungrig som en VARG!

Nästan 13 timmar

Vilken underbar dag!

Igår gick jag och lade mig innan 21, jag var nämligen så hiiimla trött! En trötthet som hållit i sig i ca en vecka.. usch. Och jag sov! Sov i närmare 13 timmar och vaknade upp lugn och glad. Härligt! Vaknade såklart vid 8 tiden först med en panik känsla om jag hade försovit mig. Men icke. Bara att somna om! Nu ser jag fram emot fredag kväll för då ska jag nog göra om det igen. haha.

Idag har jag, min syster och hennes karl varit ute i backen hela dagen. Det var lite om och men innan vi kom ut i backen men det var värt det när vi tog oss ner i backarna och njöt av föret.
Det var otroligt härligt i backen, lugnt tempo och vi hade det jäkligt trevligt.
Ett uppvärmande stopp på Björnrikegården (haha, fasiken vad jag gör reklam för dem?) med varmchoklad och glüwein.

När vi åkte upp i ena backen efter vårt fika stop så släppte ett av mina spännen på snowboarden så jag fick hoppas på att den andra delen skulle hålla så jag tog mig till skidshopen. och det gjorde den!

Sedan hämtade vi paket på ica och hittade säkert 5 paket som låg och väntade i brevlådan när vi kom hem <3.

Min nya kamera kom idag!! yeah!

oh.. no?

Hm.. borde sova nu då jag ska upp om... 5 timmar.. gaah! Men jag drack en redbull på bowlingen och det var nog inte sådär jätte smart av mig.

Middagen på BG var otrolig! Jag åt ribs (bild kommer) och det var det bästa någonsin tror jag? Man känner sig inte så fräsch med glaze i hela ansiktet men ack så gott.
Efter 3 började jag känna en mättnadskänsla men fan, man ska ju inte börja ge upp efter ynka tre? Så jag knaprade i mig 4 till.. men sedan fick man en gravidmage! usch, är fortfarande mätt men slutade man där? Nej såklart inte. man kan ju alltid trycka i sig en efterrätt? haha. Creme brulee (brulé?) slank ner också och fasiken, den rekomenderas! Men som sagt.. man får en gravidmage efter en middag på BG och den gravidmagen håller i sig minst 1 dag.. haha.

Vi drog ner på bowlingen och gissa vem som förlorade en av två matcher? Mjo. tack och hej säger jag! Hatar att förlora men jag kan ju bara svälja min bitterhet och gratta Ems, Madde och Anna som har skicklighet lysandes ända ut i fingertopparna. Men men, övning ger färdighet och jag har börjat testa de tyngre kloten, detta ska gå.

Nej, god natt kära ni.. Ring och väck mig imorgon/ om 5 timmar är ni snälla <3

Skidor eller inte?

Jäklar alltså, Ems lyckades nästan få med mig ut i längskidsspåret. hyrde skidor och pjäxor (yep) men nu sitter jag här i soffan och njuter medan dom ska ut och svettas. Om jag skulle ha tagit mig ut i längdskidsspåret så skulle jag bli förbaskad och gett upp efter ca 100 meter.

Jag hade packat kläder så jag skulle kunna ut och gå efter jobbet, det var tillräckligt enligt mig. Nu sitter jag och inväntar en middag på Björnrikegården (favorit i repris!) och efter det blir det bowling. YES!

Nja, jag måste väll använda skidorna när jag har hyrt dem? Men kan inte låta någon annan se mina försök så det blir i hemlighet. haha.


Min tuss

Nu har jag ominstallerat min dator, så gott som färdig men har en massa program som jag måste installera och avinstallera. Fattar inte varför det ska följa med så många skit program med en ny dator? Man behöver dem sällan!
Nå ja, nu funkar min dator som den ska iallafall och nu ska jag fokusera på att installera sådant jag vill ha på den.

Igår installerade jag PS igen och använder mig av trial version just nu för att testa lite.
Testade att redigera en bild som min mami tog på vår älskade tuss.



Och det här är resultatet. Vackert va? Synd att vår älskling HATAR kameran för hon är så vacker <3.

Skyddat: Döden, döden, döden.


Vad jag sysslar med



Jag har ominstallerat min dator (igårkväll) och nu kör den 15 miljoner olika uppdateringar. Men det första jag gjorde var att installera voddler så att inget annat program kan störa det. Yey! Och nu verkar det funka!

Jäklar, måste dra nu..



Haha, men webkameran är lika dålig i motljus iallafall

#¤#""!!!MUPP!

Men så förbaskat!

Hade otroligt svårt att vakna i morse, låg med halva kroppen utanför sängen när klockan ringde och fick verkligen gnugga sanden ur ögonen.
Men tillslut kom jag upp och gjorde mig iordning men allt verkade gå fel åt mig idag. blev sittandes i bilen några minuter för plogbilen kom precis när jag skulle iväg. Sedan hamnade jag bakom sengångare på vägen vilket fick mig att verkligen muttra. När jag väl började närma jobbet, då kom plogbilarna i vägen igen i uppförsbacke, så jag åkte en omväg. När jag väl kom fram så möttes jag av en förvånad Jessica som sa att jag inte skulle vara där?
Och hon skämtade inte. Jag var där 8 och skulle börja 12!? Blöh!
Så nu har vi kollat på askungen här hemma och nu ska jag börja göra mig iordning igen. Urk.


Ganska less på den här dagen redan!

Tävling hos Cecilia

Nu är jag med och tävlar hos Cecilia (Wysteriia) då hon har gett oss möjligheten att vinna : NeuLash. NeuLash är ett serum som förlänger och stärker ögonfransarna. Cecilia har själv testat produkten och efter 5 veckors användning så har hon fått fantastiska fransar.
Vill även du testa lyckan så gå in på hennes blogg {länk} och delta i tävlingen!


Blåmusslor och en riktigt pilgrim!

Vilken afton!

Idag har jag haft problem med att komma igång, riktigt trött i kroppen och funderar starkt på att gå upp och lägga mig redan nu.
Tog mig en trip till S då vi hade en liten inköpslista men orkade inte svänga in på dollar osv, känner mig ganska nöjd ändå.

Nu har vi ätit en typ av medelhavsbuffe, superduper gott! Det serverades: räkor, pilgrimsmusslor, blåmusslor och västerbottenost-paj. Mums! Vi satt och njöt av maten länge och nu känner man sig mätt och belåten.

Nej, imorgon är det dags för jobb igen så nu ska jag sova. har köpt endel grejer till mina kameror så detta kommer bli spännande!

God natt kära ni!

Nu är det gjort..

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och köpt en kamera som jag kikat på länge. Jag började kolla efter en systemkamera för länge sedan, men jag har aldrig känt mig säker på vad man ska välja. Det är trots allt en djup djungel detta. Men nu har jag bestämt mig efter mycket övervägande.



Jag hoppas att jag kommer förstå mig på kameran bara. Vi får se, detta kommer bli spännande.

En spännande julklapp



Dessa sakerna låg i ett av mina paket på julafton, visst ser det spännande ut?
Det första jag öppnade var en strömbrytare och undrade varför jag fick en sådan.. Men så här ska man göra:



Det är en matta som man lägger i badkaret, och en fjärrkontroll. Trycker man på fjärrkontrollen så:


Tadaaa! En egen jacuzzi.. eller ja. Ett jävligt bra bubbelbadkar! Testade den idag och jag ÄLSKAR DET! Det enda negativa är att det ser liiite suspekt ut med ett stort rör som går ner i badkaret ;) Men det var riktigt härligt. Man känner sig som en kung!

Jag fick så himla bra julklappar! TACK!

Prisa gudarna!

Jag hade en skit bra dag igår! Helt lyrisk idag, så bra var den!

Jobbade kort dag igår som tur var, hade ingen energi kvar på att ta emot felanmälningar och sälja produkter, fick helt enkelt en kortslutning i energisystemet. Men som tur var så slutade jag 13 och då pallrade jag och Ems oss ut på en tur i backen. Min älskade bräda, den funkar så bra fastän att den inte blivit vallad eller slipad för denna säsong. ♥

Det första vi gjorde var att sätta oss och käka en pizzaslize som lunch inne på Björnrikegården {nordens bästa mat?} och sedan tog vi oss sakta men säkert igenom hela området. Ems skulle testa lite extra och körde upp på en kant men det blev plattfall, gogumma.
Vi tog oss till det nya området och testade den nya sittliften, nordens snabbaste sittlift och längsta: Grizzly express. Den gick så snabbt så att man var tvungen att ta på sig brillorna och gömma kinderna. Men tack vare farten så tänkte jag inte på höjden, men det var inte lika roligt att ta sig ner för backen igen då det började skymma.

En afterski är obligatoriskt så vi masade oss tillbaka till Björnrikegården och lyssnade till två härliga trubadurer och njöt av en  öl.
När våra kollegor slutade för dagen så slappnade vi av i bastun och förberedde oss för en middag (även den på Björnrikegården {förstår ni nu hur gott det är där?!?}. Det var inte allt för mycket folk där under middagen och det var skönt, ingen stress att någon annan hade bokat våret bord efter oss osv. När middagen hade fått våra magar runda och goa så var det en anhalt kvar: Husky. Måndaxklub är även det obligatoriskt då man får bowla för 20 kr per person. Jag, Ems och David spelade två omgångar och prisa gudarna, jag klådde Ems två ggr ;) David spelade på sin egna nivå, men fasiken vad gött det var att äntligen {ÄNTLIGEN} få klå Ems i bowling. Hon är alldeles för grym på det, vet dock inte om detta någonsin kommer ske igen, därför är det viktigt att jag dokumenterar det i bloggen. Så att jag har något att gå tillbaka till ;)

Det värsta var nog att jag drack en redbull när jag skulle spela, vilket ledde till att jag fortfarande var vaken 02 inatt? Och nu i skrivandets stund så är jag otroooligt trött igen. Men men, det är smällar man får ta :)

Jag hade en underbar dag igår, det behövdes nog spenderas lite tid oss emellan och vi är ett härligt gäng tycker jag. Det är härligt att man kan spendera tid utanför jobbet och ha trevlig, väldigt viktigt enligt mig och jag får absolut tacka Ems som kom på idén. Även att hon kom på att vi skulle ta oss en tur i backen för de backarna vi har just nu är så otroligt sköna att svepa fram på. Var lite sugen att åka bräda idag också men nu väntar en lunch med mormor och syster.



En suddig bild på Ems i backen.

Ridå!





















Nagellack från H&M, "Cha Cha"


Älskar det här nagellacket, det är en härlig nyans och otroligt vackert med glittret. Detta har fått pryda mina naglar de senaste dagarna och om jag får bestämma {såklart jag får!} så kommer det sitta kvar ett tag till. I love it.


Nu måste jag verkligen göra mig iordning för jobb... åååhh.. Hatar kvällspasset.

Första dagen 2011

Årets första dag och vilken dag sen!

Nej jag tänker inte prata om jobbet allt för mycket, men ysch vad personer kan vara griniga kring nyår? Nåja, jag är trots allt en av dem. Dagen startade bra, löste problemet som jag skulle och det kändes härligt. Men sedan? Precis som om luften gick ur mig och in i alla andra? Och det värsta är nog att det knappast kommer bli en lätt dag imorgon då det mest troligtvist kommer bli stressigt. All day long.
Det bästa med stressiga dagar är att det går någorlunda snabbt.

Imorgon jobbar jag kväll, så innan jobbet ska jag nog plocka fram brädan så att den får bli slipad tills måndag. På måndag ska jag och ems nämligen testa nya sittliften! Yey! Jobbar bara till 13 då, så då blir det äntligen en tur i backen och kanske en öl? Efter det lutar det åt en sväng förbi bastun och därefter en himmelsk middag på Björnrikegården med mina härliga kollegor. Mmm.. Jag ska äta så mkt mat att jag rullar därifrån.. utan bilen ;)
Köpte en snygg tröja på gina innan jul som var tänkt att användas på julafton men då jag mitt as glömde hämta ut paketet innan ica stängde och de stenåldersmänniskorna inte hade affären öppen på julafton så kunde jag inte använda den då. Kanske slår på stort och inviger den på måndag? we shall see.

Nej nu håller jag på att storkna, har ont i mina hälsporrar och i ögonen, antagligen alldeles för trött så nu tänker jag krypa till kojs.

God natt folket, nu får vi hålla tummarna för ett härligt 2011!



RSS 2.0