Det här med tisdagar..

Jag har saknat min klump! Behöver jag säga mer än det?
 

Gissa vem som vaknat med halsont? Jo visst, här var man nöjd över att penicillinkuren var över och det hinner gå två dagar sedan vaknar man med en hals full med taggtråd?! NÄR SKA DET TA SLUT?
Nåväl, jag vaknade tidigt och jag somnade inte om. Vilket innebär att jag är ganska uttråkad och ska snart bege mig till S för att skriva på papper för lägenheten och sedan kika efter köksbord.
 
Att försöka komma på vad jag skulle ha för kläder och samtidigt lyssna på Emilias Pappaparty-spellista slutade med några bilder ↑.
Seriöst? Men samtidigt så är det ju lite roligt att pilla med lite nya bilder. Plus att jag blir lite gladare av fuldans, så är det bara.
 
Frukost kanske?

When I'm with you

Jag kallar det "knack knack-spelet".. någon annan bättre vetande kallar det säkert något annat, något som det faktiskt heter.. men oavsett vilket så är det väldigt roligt!
 
Äntligen! Vilken bra vecka det här blev! Underbart avslut på april månad.
På tisdagen åkte jag till S och umgicks med Madde, gud vad länge sedan sist! Lite fuldans och skratt var precis vad jag behövde. Övernattade och på onsdagen tog vi oss en road-trip till Sundsvall och IKEA! Himmelriket?!
Det slutade dock med alldeles för mycket saker i bilen på hemvägen.. och ett ekande tomt konto. Men som tur var så har man ju en stor bil... så alla sakerna fick plats, tillslut.
 
På torsdagen & fredagen hade jag turen att få j o b b a ! Hur lycklig tror ni att jag blev? Helt fantastiskt kändes det att äntligen få ta på sig jobbtröjan och kuta fram och tillbaka i butiken. Jag kan inte annat än erkänna att det är underbart att få jobba där igen. Dessutom känns det nästan ännu bättre när man vaknar upp och har träningsvärk efter en dag på jobbet.
"Öka takten sista kvarten Julegraaaan" är det som jag nynnar på på jobbet.. och det får mig att fnissa lite extra.
 
Sedan som en perfekt avslutning på veckan så kom Joakim hit. Pirr i magen och lugn i själen. Det har varit så förbaskat mycket som kommit i vägen när vi väl skulle umgås att det nu kändes helt overkligt. Men att äntligen få en ordentlig kram och snusning i nacken gjorde så att allt annat försvann och jag blev lugn. Sedan får han mig att skratta så att jag kiknar vilket gör allt fantastiskt.
Som ni kan se på bilden är han kung på "knack knack-spelet" dessutom! {han har många fler fördelar, tänkte ta lite pö om pö så att det inte blir allt för sockersött, fast bara så att ni vet, så är det just det. Sockersött alltså. Beroende framkallande]
 
Nu på kvällskvisten så har jag packat om mina flyttkartonger och lekt med min älskade klump som återvände efter en tur till servicen. Tänka sig hur mycket jag har saknat den min älskade klump till systemkamera. ♥

Nu är det dags

Äntligen! Jag känner smak igen och jag känner lukt! Underbart kan jag ta och meddela.
Min frånvaro har självklart berott på att jag åkte på en dunderförkylning för två veckor sedan.
Det började med hals och näsan korkade igen, sedan blossade febern upp och hostan tog sig en sväng om. Men precis när jag trodde att allt började lugna ner sig så vände det och P A N G  så hade ansiktet svullnat upp, tänderna gjorde ont och bihålorna var som ett minne blott.
Jag har alltid trott att bihåleinflammation inte var så farligt.. nu vet jag att det gör förbaskat ont, det är inte roligt för fem öre och jag vill ALDRIG ha det igen.
Fy fabian!
I torsdags skulle jag jobba min sista dag men jag pallade bara en halvdag sedan var jag tvungen att åka till sjukhuset för att få medicin. Det gjorde så ont..
Nu har jag ätit penicillin i 5 dagar och sovit så gott som konstant. Jag är helt slut och näsan vägrar sluta rinna. Men redan efter två dagar med medicinen så hade värken i ansiktet försvunnit.
 
Några dagar till, sen så är jag prima igen.
 
Nytt och spännande: Jag ska flytta till lägenhet i S. Jag vet att jag absolut inte skulle tillbaka till S, nej pest och pina. Men varje gång jag är in på dollar så saknar jag affären. Och jag saknar alltid kollegorna, jag gråter ju till och med av seperationsångest från Maja. Så nu över sommaren så flyttar jag till en lägenhet, känns bra. Jag håller mina tummar och tår att de vill ha tillbaka mig på jobbet..
Känns faktiskt förbaskat bra att flytta då jag kommer ha nära till Joakim dessutom. Vilket känns väldigt viktigt.
Och jag kommer ha något eget, det som jag suktat efter så länge.
 
Allt känns så väldigt bra!

Sjukt less

Åh vad förbannad jag är på blogg.se just nu! Jag skrev två fina inlägg igår och det såg ut som om båda inläggen publicerades och så går jag in efterhand och så visar det sig att inget utav inläggen publicerades!? Gaaah, tokig! Jag är alldeles för sjuk för att orka bli arg egentligen. Jag blir bara matt, absolut när jag äntligen lyckats formulera mig.
 
Nåväl.
Jag ska försöka skriva något inlägg sedan igen, just nu är jag alldeles för bitter. Min förkylning tar kål på mig och idag jobbar jag min sista dag. Min sista dag.
Ja, jag har lite ångest.
 
 

Sju svåra år

Jag loggar in, nästan varje dag., men sedan sitter jag bara och stirrar på skärmen. Jag kan inte formulera mig, jag kan inte berätta det jag vill mestadels för att jag inte riktigt vet vad det är jag vill berätta.
 
Jag har blivit hemskickad från jobbet två gånger nu för att jag är för sjuk. Jag har varit lite smått förkyld tidigare under säsongen och trodde att jag skulle lyckas med en helt frisk säsong. Men icke.
Jag har haft ont i halsen i flera omgångar och tänkte att det skulle bli lika denna gång, men i onsdags började jag känna mig hängig och i torsdags klarade jag inte av de sista timmarna på dagen utan åkta hem med svansen mellan benen och nässprayen i högsta hugg.
Feber {vilket jag brukar klara mig ifrån] och en ordentlig dunderförkylning.
Jag skulle äntligen få umgås med min fina Joakim i helgen men det gick inte riktigt som planerat då både han och jag var helt utslagna på varsitt håll. Usch, hatar den här helgen.
Men jag vet att nästa gång vi ses så kommer det sudda ut minnet av den här uteblivna helgen.
 
Vad har jag för mig då? Jo.. jag har tänkt skriva här hela helgen men jag har inte orkat tänka.. så jag har undvikit det. Sedan har jag sådan ångest över att min stora älskade klump är på service. Jag vill ta nya bilder nu när ljuset äntligen kommit tillbaka, men jag vägrar använda min kompaktkamera... jag vill ha min stora älskade klump.
Serier och filmer avlöser varandra på löpande band och jag önskar att jag kunde jobba mina sista dagar men det återstår att se.
Jag ser ut som sju svåra år och ingen hör vad jag säger. Nej, Jag ska låta den här förkylningen ta slut ordentligt innan jag försöker jobba igen.. för tydligen funkar det inte så bra.
 

Lurvtussen

Jack, när han var en liten pälsboll.
 
Åter igen några tysta dagar! Jag har gått igenom mitt arkiv och skäms med hur sällan jag uppdaterar. Vissa månader blir det nästan inga inlägg? Anledningen till att jag har den här bloggen är ju för att jag ska komma ihåg något eller iallafall ha en möjlighet till att minnas något.
Men det funkar ju inte om jag aldrig skriver?
 
Iallafall så har finaste pälsbollen på bilden inte mått bra de senaste dagarna. Det började i torsdags att han inte ville leka, äta eller busa. Idag tog syster med honom till veterinären och det visade sig att han hade akut urinvägsinfektion. Stackars liten. Det är så hemskt när ens djur mår dåligt och man kan inte lista ut vad det beror på. Som tur är så sökte syster upp veterinären fort när han inte blev bättre. Så nu längtar jag efter att få träffa Jack igen, och se med egna ögon att han är på bättringsvägen.
 
 
 

RSS 2.0