Nothing can keep me away

..from you ♥
Visst är hon fin, mitt lilla hjärta? Saknar henne något så fruktansvärt när jag är borta.
 
Nu ska jag krypa ner i min lilla, skumpiga och hårda bädd på tåget. Jag hann träffa min älskade Luz någon timme i Malmö och jag är så tacksam för att L tog sig tid att träffa mig. Hon tog trots allt ledigt för att hinna träffa mig.
Och jag måste erkänna att mitt hjärta brast lite idag på morgonen när de övriga i personalstyrkan sa att jag var tvungen att bädda sängar innan avresan, och att det kanske skulle innebära att jag inte hann träffa L. Men som tur är så hjälpte grabbarna mig med att bädda och sedan fixade dom så att jag iallafall fick två timmar i Malmö. Tusen tusen tack!
Om jag inte hade fått den tiden hade jag antagligen låst in mig i personalens kupé och vägra sticka ut näsan utanför dörren på hela resan.
Men nu blev det ganska lyckat ändå, så jag har engagerat mig och är nu helt slut i huvudet och är förvånad över att jag fortfarande har ögonen öppna.
 
Vi {Jag och L alltså) hann in på Starbucks, pizza hut, Waynes coffe och ett långt och smått underhållande farväl på perrongen. Det gäller att göra det bästa av situationen och det lyckades vi ♥
 
Älskade, älskade Luz, tack för att du finns! KDH ♥
 
God natt, från en tågresenär.

Kommentarer
Luzen

Haha vårt farväl va ju bäst ;). Så roligt att folk tittade å säkert trodde att vi va knäppa i huvet *tss* ;o) åååh ja alltså dom där två timmarna gjorde ALLT för välbefinnandet, för kropp, själ å hjärta. Du fattar inte hur viktig du är. Nu kan jag leva på det här i 3½mån tills vi ses igen!!!! Älskar dej <3

2013-03-25 | 08:27:23
http://luzzis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback