Jul Jul strålande Jul

Så där, nu står den pyntade granen ensam utan klappar igen. Men som tur är så har vi en liten tomte under granen som håller utkik. Gårdagen var rolig. Först på dagen jobbade jag, och lyckades undvika att väcka alla i huset när jag skulle iväg. I vanliga fall så är mamma vaken när jag kliver upp, men inte igår, så jag försökte smyga så gott jag kunde. Jobbet var någorlunda lungt, bara de att en av våra skrivare för liftkorten gick sönder, så de blev lite stressigt. Trots att de är julafton så stressar folk ändå, men de kanske är så trots att de är en av årets dagar som jag anser att man bara ska njuta. Jag och M jobbade, mycket skratt och skämt. Vi var lite disträ båda två och kiknade nästan av skratt.
Lite efter tre lyckades vi stänga allt och då hoppade/sprang jag till bilen.

Syrran fick klä ut sig till julbock/tomte och åkte för att överraska Tea som är barnbarn till ett par vänner till familjen och den tjejen uppskattade verkligen julen och tomten.

Efter mat och prat spelade vi backpacker spel som mamma köpt, de va skoj, men vi har inte spelat klart ännu. För hipp som happ så kom julbockarna. Tiden efter det satt vi och öppnade paket och läste rimm. Mormor fick flest paket men de är nog på grund av att vi vet att hon är som ett barn och kan inte vänta på sin tur utan bara öppnar och öppnar ;)
Jag blev superduper nöjd över mina klappar, men de roligaste var dock att se minerna när de andra öppnade sina paket från mig.
Mamma blev typ tårögd när hon fick J's julklapp, och de kändes otroligt roligt. Mamma och jag gav varandra exakt samma sak, medan syrran och mamma gjorde detsamma.

Detta fick jag:

Kakor -  mommo
Stek termometer - mamma
Mascara - mamma
Lakan - maud och loe
Påslakan - maud och loe
Parfym set - maud och loe
Hudbehandling - syrran
Disktrasa - mamma ( Det står: "Grin ihnt övvi spilld mjôlk" )
Kokbok - mamma
Stegräknare - mamma
Halvårskort på badhuset - mamma
Damrummet bok - mamma
DKNY parfym och duschkräm - johan
Bestick - gummo & guffa
Presentkort på ekbergs - mommo och per


Tack tack =) En klapp kvar från Johan som kommer senare.

Hoppas ni alla fick en gemytlig jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback