Pyttsan!

Det är blandade känslor idag, ena halvan är skit förbannad och andra sidan är skitglad. Så jag ska skriva om de båda och dela upp det så att vanligt folk kan förstå.

Förbannad:

Jag är förbannad över hur folk kan ta andra för givet, hur allt ska vara så jävla OK hela tiden, de är det INTE! Jag är förbannad över hur "vänner" beter sig mot varandra, precis som om de gick i högstadiet. Jag är förbannad på folk som inte inser vilket alkoholsinne som de har. Och jag är förbannad på den idioti som vissa kommer dragande med. Vissa vänder verkligen kappan efter vinden och kan inte stå för sina handlingar och det gör mig riktigt förbannad. Man ska ta vara på de vänner man har, man ska inte gå bakom ryggen på dem och man ska inte överge dem. Jag tycker det är falskt, jag tycker det är lågt och jag tycker att vissa har rätt att bli förbannade, man kan säga förlåt istället för att hitta på idiotiska bortförklaringar.

Moralkaka!

Lycklig:

Igår var jag ute och gick min runda som vanligt, jag pinnade inte på som jag brukar utan gick mest och funderade, kände efter hur kroppen jobbade (mitt färska skavsår gjorde sitt också) . Idag hade jag fått ett så fint mail på facebook, en ung beundrare som sett mig vara ute och gå (4 år, men de gjorde ingenting) och de orden spred lycka i kroppen.  jag blev så lycklig och sätter värde på varje ord. Smilet jag har i ansiktet nu räcker från öra till öra.
Det krävs inte mycket, men komplimanger får en att andas lättare och slappna av. TACK.

På´fredag är det avslutning på storön, jag ska gå, men jag har ingen lust att bli apradar, jag är rädd att jag kommer svimma och jag vill bara gå ut för att känna lite som förr. Dock kommer jag sakna min partyprinsessa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback