Tyst, jag tänker..

Jag har känt mig nere ett par dagar nu, precis som om jag håller på att bli sjuk.. men antagligen är det järnbristen som kommit ikapp mig igen. Sedan är det inte särskilt roligt väder ute för den delen heller.
Jag har precis kollat på mtv's hemsida och kikat på ett avsnitt av MADE, dans battle.. dock tyckte jag inte att de var så duktiga, och absolut inte när de hade chans att vinna 10 000 dollar.. shitt.. På en månad så tränade de 2,5 timmar om dagen, de borde ju ha varit skit duktiga tycker man.. men men.

För övrigt har jag spenderat dagarna med madde och stefan samt med emelie och madde x 2 . Trots att jag är allergisk så färgade jag och Madde håret, men jag färgade i min egna naturliga färg så jag fick bort de solblekta håret, ny fräsch start inför hösten liksom.. och madde färgade rött. Som tur var gick det bra, huvudsaken är att jag inte nuddar hårbotten med färgen så kan jag färga hur mycket jag vill, men de är lite trist det också. Jävla Matrix, deras fel att jag blev allergisk!

J har varit borta i snart en vecka och jag tänkte städa iordning lägenheten,. röja upp så allt var prima, men jag har ingen ork.. jag orkar nästan inte ens klä på mig om dagarna.. Men så fort jag orkar, kommer jag göra det, vill att det ska vara härligt för honom att komma hem igen.. en vecka kvar.

I miss you..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback