Snålt

Mina två lediga dagar har snart runnit förbi utan att jag egentligen har vetat att det varit. Igår vaknade jag som vanligt vid halv 9, handlade, pysslade lite och sedan var vi på badhuset. Jag gjorde hemmagjorda hamburgare och äppelpaj, kände mig väldigt huslig just då. Hade lätt kunnat ge mig själv en klapp på axeln.
Jag hade egentligen planerat att åka till sundsvall men orkade inte.
Så när johan åkte på fisketävling i morse så bestämde jag mig, ville ringa Luz och be henne följa, men kom på att de var 9 på morgonen så ville inte störa henne.
Batteriet tog slut på mobilen så jag skyndade mig in på salab och köpte en laddare, kändes otroligt onödigt.

Vissa bilister borde verkligen inte få ha körkort, men så är de alltid!
Stannade på statoil i ytterhogdal för att fylla på spolarvätska och en snäll man kom förbi och började prata om min bil, han tyckte att den var perfekt.. och de tycker jag med =)

Jag körde inte fel, så jag var inte så tankspridd som jag brukar vara. Haha.. satt mest och skrattade över minnen då jag och Luz turat ner till sundsvall.
Kilade in på Ikea och de gick ganska smärtfritt, handlade bland annat den vita badrums mattan jag väntat på. Var självklart tvungen att gå in på birstacentrum också och hittade ett par skor för 120 spänn på rea och de kändes som ett bra köp..

På vägen hem var de några idioter som körde om mig i en kurva, stannade och tog rökpaus så jag körde om dem, sedan kom de igen och körde om i ännu en kurva, och saktade in så jag va tvungen att köra om och efter de så brassade de om för tredje gången.. vilken lek.. urk va arg jag blev!

När jag kom tillbaka till sveg träffade jag fluhr, han blev förundrad över att min bil endast hade förbrukat 26 liter bensin på hela vägen dit och tillbaka. Min bil är snål.
Jag är så stolt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback