Det är typiskt

Det är ju typiskt, nu när jag äntligen hade saker att berätta och visa, då hade batteriet till digitalkameran tagit slut, och gissa vem som glömt kabeln hemma hos mamma? Guilty as charged.
Men som tur så har man en mobil med kamera ;)



Hittade en bra tapet igår, J har gått med på att tapetsera om i vardagsrummet, eller ja han säger "de där är ditt område, du får göra som du vill" så då gör jag det. Haha.

Iallafall så kan man se på den sista bilden hur vardagsrummet ser ut just nu, de är nästa faluröfärg stuk på den färgen (jag får skylla mig själv, de var jag som målade i den färgen) men nu ska den bort. Jag vill ha den här tapeten som en fondvägg.
Den är brun med koppar i sig.. och det tror jag kommer bli väldigt snyggt då solen kommer ta fram kopparen på dagen och även lampornas sken på kvällen kommer locka fram det och det är ju bra.

Resterande väggar vill jag ha vita..så de kommer jag måla vitt, och jag har ju lämnat en stor burk med färg hos mina svärföräldrar så jag ska se hur mkt det är kvar där. Anledningen till att jag har fått nog av den röda färgen är för att: alla hål i väggen syns otroligt väl, alla små bucklor och dyligt. Sedan är det otroligt svårt att leka med andra färger när man har den starka röda som vi har, gardiner är svårt att leka med och på eftermiddagen får den en blodig nyans och de är inte heller så roligt.

Så nu har jag planerat att investera i en fin tapet till lägenheten.. vad tror ni om det? Om ni försöker se den bruna koppartapeten bakom TV'n?

På motsvarande sida av rummet (där väggen ska vara vit) så har vi planerat att byta ut vår skinnsoffa till en stor mysig divan soffa och jag har en massa fotoramar som ska fyllas med fotografier etc. (som jag visade på inredningsbilderna tidigare)

Hm.. förstår ni vad jag menar?

Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. :D tycker det är så roligt när folk glor som om man blivit misshandlad. Ser ner på en i princip. Sånna människor vet man är sjukt tråkiga och rädda för allt som är färgglatt :D de gör mig extra glad. Haha jaaaa jag är knasig :D



Kramis

2010-04-07 | 18:20:28
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback