A new beginning?

Varning: det här är ett depp inlägg som jag egentligen skulle ha lösenordsskyddat om jag hade ork att fixa det.. (vet att de är skit enkelt att fixa men ändå) så ingen idé att ni läser det om ni ska ge elaka kommentarer el dyl. Jag sparar era ip nr i sådanafall!

Jag har försökt förneka en sak ganska länge man jag mår så himla dåligt just nu så jag vet att jag inte kan förneka det längre.
För ca 3 år sedan kunde jag komma i mina favorit jeans.. de var tre år sedan.. jag har efter det pendlat lite.. men aldrig kommit i dem igen. Jag kan fortfarande inte komma i dem, det har blivit värre.

Iallafall så bet jag i det sura äpplet och tog helkropps foton för ett tag sedan.. och URK! Efter det kan jag inte kolla mig själv i spegeln längre än några sekunder innan jag känner panik och magen vänder sig ut och in. Jag vet att jag endast har mig själv att skylla.. jag vet det. När jag jobbar mår jag bättre så jag går ner i vikt.. men tack vare att jag har säsongsjobb så hinner jag inte gå ner tillräckligt utan springer upp i kurvan direkt efteråt.. men det har aldrig varit så här illa. Jag antar att det beror på att jag slutat snusa.. men aj vad ont det gör.

Nu känner jag bara ångest och oro.. vilket leder till en ond cirkel.. men jag tror att det är bra att ta sådana foton ibland.. så man inser vad man gör mot sig själv och så att man ser skillnaden sedan istället för att fokusera på vikt. Men ja.. jag ville skriva av mig vad som tynger mig. Och när den delen av mig inte fungerar som det ska, så blir allt lidande.. I know.

Depp depp depp.

Nya tag imorgon. Nu ska jag njuta av ett skumbad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback