Lycklig i solsken

Ja jag blir otroligt lycklig i solsken :D Njuter verkligen, tyvärr så är det sällan man får njuta av det som jag gör nu/gjort idag.

Vaknade vid 7 tiden första gången och redan då såg jag att det skulle bli en kanon dag, men då jag somnat vid 03 så tillät jag mig att somna om och vaknade vid 10 igen och då var det bara att hoppa ner till bryggan och sätta igång att lapa sol.
Mys!!!

Vid halv ett blev det ganska varmt och mitt soleksem började svida (jävla skit sak!) så då tog jag bilen ner en snabbis på willys och dollar. Men kunde inte vara borta längre än en halvtimme ;)
Köpte en bad madrass och ring att leka med (det roade jag mig länge med att blåsa upp) och nu har jag gått in igen då de börjat blåsa en massa och solen försvann från bryggan.



Nu ska jag nog ta med mig "Harry Potter och dödsrelikerna" och sätta mig på baksidan med en kopp te. (indian spice, mumsigt!) Lärde mig att man ska dricka varmt när det är varmt ute, så kroppen får rätt temp.
Mami kommer idag också, min "ensamma" vecka är över för denna gången, ska bli skoj att umgås med mor lite.. Sola och bada.. njuta. Jo de låter väll härligt?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback