6 mars

Kommer inte på någon bra rubrik, so what?

Jobbat 3 dagar nu och jag kan inte direkt påstå att jag blivit så mycket piggare, men hostan har försvunnit dock har den ersatts med bultande huvudvärk. Men det är helt OK för min del. Hellre huvudvärk än hosta, för huvudvärk märker inte gästerna av. Hosta känns lite tabu belagt efter allt tjat om baconinfluensan. Man märker att de flesta ryggar tillbaka eller så om man hostar, men jaja.. Och på tal om influensan är det lustigt att allt tjat om det har helt plöttsligt lagt av, under några månader var det typ det ENDA som diskuterades och nu är det helt tyst. DET är roligt, journalistiken idag och dagens nyheter är väldigt enkel riktade. Och det känns som om de flesta skribenter har en kapplöpning om vem som kan skriva flest repotage om ett och samma ämne. Nog om det..

Idag gav jag efter för mitt shopping behov och bestämde mig för att köpa nya snowboard skor, dock så hittade de inte skorna som jag lagt undan (för ca 3 veckor sedan, de kan bero på det) och självklart hade min storlek tagit slut.. CRAP! så jag åkte till Vemdalsskalet för att köpa dem där, men då hade de bara två par snowboardskor kvar, och det var fel modell. DUBBEL CRAP! så nu ska jag gå in på shopen på jobbet igen och hoppas på att de hittar min kartong eller att vi hittar min storlek igen.. hmm. Hur stor chans har jag?

Nu har jag fullt upp med att försöka hitta på en rolig design åt mig själv och göra en ny design åt Ems som hon förhoppningsvist kommer bli nöjd med.


Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Ja den största var ju snyggst :D helt klart.

Hehe är rätt spänd själv på hur det kommer se ut. Hoppas det blir lika bra som i mitt huvud haha.

2010-03-09 | 20:41:36
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback