Fjortonde Mars

Och oj vad bra det går!

Idag blev det en tidig morgon då jag skulle iväg till jobbet från S. Kändes skönt att jag vaknade någorlunda i tid, så jag kom iväg cirka 5 minuter efter beräknat och jag kom ihåg att ta med mig matlådan. Grattis Kristina!

Dagen var stressig och folk klagade på att vi endast var två som jobbade och de fick stå i kö. Så tillslut ringde vi in Em och M som skulle börja 11. Stackars! Men det blir så irriterande att folk står och klagar på en att de får stå i kö: OM ni inte vill stå i kö, uppehåll då inte expiditen och klaga innan ni kommer till kassan, det tar längre tid då om expediten ska prata med 5 personer samtidigt.

Tror dessutom att jag ska göra en lektion hur man bär skidor.. hehe.. för vissa kan verkligen inte bära skidor. Det är inte meningen att man ska plöja ner alla på en 3 m radie runt sig..

När jag kom hem serverades det god mat och momma var hemma då vi skulle fira min gummo som fyller stort imorgon. Vi firar en dag tidigare då det kommer vara full speed för henne imorgon ändå. Så grattis gummo.

Nu på kvällskvisten beställde jag en klänning som jag vet att jag kommer använda, då den inte är för fancy. Har svårt att använda de klänningar som är för fancy har jag märkt. så jag fokuserar på normala vardagsplagg med en liten touch av skojighet.

Sailor Stripe Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

Denna hittade jag hos nelly. Söt va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback